Η DUSK στην Death Disco

Ο χειμώνας έρχεται να τραβήξει την αυλαία του για την DUSK στον εναλλακτικό underground χώρο του Death Disco ,όπου  ξόρκια &  πνεύματα κυκλοφορούν & συναντούνται ελεύθερα , το Σάββατο 28 Νοεμβρίου . Πέραν των κομματιών του δίσκου της, το νεογέννητο “Dolphin “ & νέες διασκευές αγαπημένων της “σταθμών” θα μας παρουσιάσει & το επερχόμενο single της σε συνεργασία με τον Greggy K. , “Slipping Beauty”.

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances ? “ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε , τον Απρίλιο του 2014 .

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της ,ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές & φεστιβάλ τις οποίες συνεχίζει έκτοτε .

Το single της “Dolphin”,σε παραγωγή του Greggy K. , κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του  καλοκαιριού.

Αυτόν τον μήνα αναμένεται και η ανεπίσημη κυκλοφορία του “Slipping Beauty” , κομμάτι το οποίο γεννήθηκε & ηχογραφήθηκε σε μια στιγμή βαθύτερης  επικοινωνίας μεταξύ του Greggy K. & της DUSK.

 

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά

Πάνος Καλκανάς : ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαυίδ Μπρομοίρας : Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

 

Οι  πόρτες ανοίγουν στις  21:30 // Ώρα έναρξης  22:00

Πληροφορίες : https://www.facebook.com/deathdiscoathens/timeline

 

https://www.facebook.com/DuskAvgi

 

https://www.youtube.com/watch?v=eE-b3hvosAE&list=PLZv5Dc1kII3JHg59So4DeH7FOqSaBU98n&index=1

 

 

Είσοδος: €6 ευρώ

 

Διεύθυνση : Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή , Αθήνα

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Τι είναι το κεφίρ; της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next Φθινοπωρινή Ολομέλεια: Πρόσφυγες, χρεώσεις περιαγωγής, νικητής του βραβείου Ζαχάρωφ