Η Cher είναι πάλι εδώ, τραγουδώντας “This is a Woman’s World”

Η Cher ή αλλιώς η «Θεά της ποπ» είναι πάλι εδώ μετά από 12 χρόνια απουσίας από την δισκογραφία. Η Cher είναι η μοναδική τραγουδίστρια με επιτυχίες στο Top 10 Billboard, όχι απλά σε μια δεκαετία αλλά σε 6 συνεχόμενες, από το 1960 εως και το 2010. Εκτός από τραγουδίστρια είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, πολυβραβευμένη σε ότι και αν έχει κάνει και κάτοχος Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην υπέροχη ταινία Moonstruck (Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού).

Πολιτικοποιημένη Αμερικανίδα έχει δηλώσει παλιότερα ότι είναι ενεργή ανεξάρτητη υποστηρίκτρια της Δημοκρατίας. Η δυναμικότητα του χαρακτήρα της, η έντονη προσωπικότητα της και η εμφάνιση της έχουν επηρεάσει πολλούς νεότερους καλλιτέχνες και όχι μόνο, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι υπήρξε σημαντική επιρροή για την καριέρα τους όπως: η Tracy Chapman, η Oprah Winfrey, η Meryl Streep.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος μετά από 12 χρόνια, με τίτλο ενώ θα ακολουθήσει μια παγκόσμια περιοδεία κατά την οποία η Cher δηλώνει ότι θα είναι η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ, καθώς σε κάθε τραγούδι θα αλλάζει ολόκληρη η σκηνή, ενώ υπόσχεται το θέαμα να είναι μοναδικό. Η επιστροφή της Cher όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την μουσική, μιας και εδώ και πάρα πολλά χρόνια η ίδια έχει αποδείξει ότι είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνης σε ότι και αν κάνει.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Στο chat room που συναντιόμαστε, της Αγγελικής Δαουτίδη
Next Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, της Μαριλένας Καραφώτη