Η Beetroot σχεδίασε το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας

beetroot_agency_of_the_year

Η εταιρία Beetroot που αποτελείται από μια δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων, με έδρα την Θεσσαλονίκη, ανέλαβε το σχεδιασμού του λογοτύπου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το λογότυπο με ένα ιστιοφόρο με ανοιχτό πανί, που δημιούργησε η εταιρία, κέρδισε τις εντυπώσεις και όπως δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο facebook, συμβολίζει ένα ιστιοφόρο με ανοιχτό πανί που προκύπτει από τα αρχικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης (e.u.). Το μέσο που με το οποίο μπόρεσαν να επικοινωνήσουν και να συνδεθούν οι αρχαίοι λαοί, μας υπενθυμίζει τις απαρχές της ένωσης των λαών της Ευρώπης αλλά και το ότι σήμερα, ίσως πιο πολύ από ποτέ, οι πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης, αρμενίζουμε μαζί προς ένα κοινό μέλλον. Το αεικίνητο σύμβολο της εξερεύνησης παρουσιάζεται εδώ ως αλληγορία της επικοινωνίας μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών, της αρμονικής αλλά και παραγωγικής συνύπαρξης και συνεργατικότητας που απαιτείται μέσα σε έναν δεδομένο χώρο και του κοινού ταξιδιού προς την ανάπτυξη.

Η πολυβραβευμένη ομάδα των παντζαριών όπως τους αποκαλούν αποτελείται από σχεδιαστές οι οποίοι όπως λένε είναι λάτρεις του design με τεχνογνωσία και δεξιότητες στον δημιουργικό τομέα. Η εταιρία beetroot και η δημιουργική ομάδα της,  αναζητά νέους τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητας και παροχή λύσεων σχεδιασμού. Δραστηριοποιείται από τον Σεπτέμβριο του 2000 και έχει ήδη αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της όπως το Red Dot Agency of the Year το 2011 και άλλα, ενώ έχει επιμεληθεί και την καμπάνια του ΕΟΤ με το σλόγκαν «Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου».

999637_754649881228830_1717570146_n

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μεγαλειότατε, για το σεξ με ξαδέλφη και θειά δεν υπάρχει γιατρειά, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Θέλω να τα ξέρω όλα… γιατί είμαι ονειροπόλα! της Εμμανουέλας Κόκκαλη