Η Barcelona ταξιδεύει… μόνο με Qatar Airways

Μεγάλος χορηγός της Barcelona η “Qatar Airways” και για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο που εδώ και 4 μέρες κάνει το γύρο του κόσμου και ήδη το έχουν δει πάνω από 2.000.000 χρήστες του YouTube.

Με σύνθημα αυτή η ομάδα ενώνει τον κόσμο, όλα τα αστέρια της Barcelona δίνουν το πάρων στο βίντεο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και σε ρόλους όπως ελεγκτών εισιτηρίων όπου ο Πικέ τον ενσαρκώνει εντυπωσιακά ή επιδεικνύοντας τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες όπως κάνει καταπληκτικά ο Μέσι. Εκπληκτική και η μουσική, που σε μεταφερει σε ένα φανταστικό νησί όπου όλα είναι ποδόσφαιρο και Barcelona, στο οποίο εξελίσεται το σενάριο του βίντεο.

Η εταιρία Qatar Airways είναι γνωστή για τις 5 αστέρων υπηρεσίες που προσφέρει στους επιβάτες της και τις πολύ όμορφες και κομψές αεροσυνοδούς που διαθέτει. Σαν χορηγός της Barcelona φέτος που είναι από τις πιο αγαπημένες ομάδες των ποδοσφαιρόφιλων δίνει μια διάσταση ισχύς εν τη ενώσει στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Irene Neuwirth: Με το πλοίο της γραμμής στην Πάτμο
Next Seatrac: Ένας μηχανισμός «δώρο» στα άτομα με ειδικές ανάγκες