Η Anna Wintour της Vogue, ο Salvatore Ferragamo και το ebay…

Όλοι θυμόμαστε την σκηνή στην ταινία “Devil Wears Prada”, όταν η Anne Hathaway δοκιμάζει ρούχα στην ντουλάπα μόδας, του περιοδικού Runway. Η σκηνή με τα δεκάδες pret-a-porter ρούχα και παπούτσια σίγουρα έκανε πολλές γυναίκες να φαντάζονταν, ότι μπορεί να τα αποκτήσουν.

Τώρα, αυτό το όνειρο είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Η Anna Wintour, η αρχισυντάκτρια της Vogue, έχει δωρίσει δύο τσάντες σε δημοπρασία στο eBay για την υποστήριξη των προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων, για την πάταξη του καρκίνου του εντέρου. Οι τσάντες, είναι του σχεδιαστή Reed Krakoff και του Salvatore Ferragamo. Όπως αναφέρει το ebay «οι τσάντες είναι σε άριστη κατάσταση κατευθείαν από την ντουλάπα της Vogue».

Στον κόσμο της μόδας όμως αναρωτιούνται, σύμφωνα με την huffingtonpost, μπορεί η Wintour να δωρίζει αντικείμενα που δεν της ανήκουν; Για όσους δεν ξέρουν, όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στις φωτογραφήσεις των περιοδικών, μετά επιστρέφονται στις εταιρίες. Έτσι, σε αντίθεση με το “Ο διάβολος φοράει Prada,” οι συντάκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα για απεριόριστη χρήση.

Πάντως η προσφορά του περιοδικού είναι για καλό σκοπό και oi τιμές στην δημοπρασία που μόλις ξεκίνησε, αρχίζουν από τις £ 55 για την τσάντα του Reed Krakoff. Αν θέλετε να την αποκτήσετε συνεισφέροντας και στον αγώνα της πάταξης του καρκίνου του εντέρου, κάντε κλικ στη δημοπρασία στο ebay.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Κι όμως ακόμα και μετά από πτώση στο νερό, το iphone μπορεί να λειτουργεί
Next Το crowd funding κάνει τις επιχειρηματικές ιδέες, πράξη