Η τέχνη του δρόμου στην Αθήνα

Από την παρανομία στην αναγνώριση ότι τα γκράφιτι αποτελούν μια υψηλής ποιότητας τέχνη πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ευτυχώς πλέον, στην συνείδηση των περισσοτέρων στην Ελλάδα, τα γκράφιτι στους τοίχους θαυμάζονται όπως οι πίνακες στα μουσεία.Άλλωστε, τα περισσότερα τα έχουν φτιάξει φοιτητές της σχολής καλών τεχνών όπου πλέον η υπογραφή τους (tag) έχει αποκτήσει και ιδιαίτερη αξία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα γκράφιτι έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν το αστικό τοπίο μιας τσιμεντούπολης δίνοντας της χρώμα, αισθητική, τα μηνύματα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις μιας γενιάς.

[metaslider id=16081]

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Ποιος κόντεψε να κάνει την Τζοκόντα να γελάσει; του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Η αυγή στον πλανήτη των πιθήκων

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.