Η σκηνική δράση βοηθάει την πρόληψη και την αντιμετώπιση του bullying, μια ημερίδα στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Μια ημερίδα με το καυτό θέμα της ενδοσχολικής βίας διοργανώνει το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 10.15 πμ στο χώρο του. (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων – Κυψέλη)

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=XENOS (παράσταση για γυμνάσια και Λύκεια) που είναι βασισμένη και θίγει με πολύ αποτελεσματικό τρόπο το θέμα του Bullying.

Η παράσταση βασίζεται στο action theater και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν ενεργητικά στη δράση λέγοντας την γνώμη τους και ανεβαίνοντας πάνω στη σκηνή, προτείνοντας λύσεις και μεθόδους πρόληψης.

Στην ημερίδα που είναι Δωρεάν (κατόπιν κράτησης) θα μιλήσουν πανεπιστημιακοί με θέμα “Ενδοσχολικός εκφοβισμός και Θέατρο» ή πως η σκηνική δράση βοηθάει την πρόληψη και την αντιμετώπιση του bullying.”

Έχουν προσκληθεί και θα παρακολουθήσουν καθηγητές και εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες και θα παρουσιαστούν σκηνές από την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=XENOS και Μην τρομάζετε τ΄αηδόνι (παράσταση για παιδιά δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο αντίκτυπος του προσφυγικού ζητήματος στη συμφωνία Σένγκεν
Next Ατζέντα της Ολομέλειας: η ισχύς εν τη ενώσει - Merkel και Hollande θα ενώσουν δυνάμεις