Η ομάδα «Επιλέγω Ζωή» λέει όχι με τον δικό της τρόπο στην σωματική και ψυχολογική καταπίεση

Η ομάδα «Επιλέγω Ζωή» δημιουργήθηκε στο νησί της Ρόδου για να στηρίζει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομικά θέση και λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό σε όσους το έχουν ανάγκη. Μια δράση-αντίδραση στην όποια κρίση… οικονομική συναισθηματική ή ψυχολογική! Όπως λέει η συνεργάτης του flust.gr Αναστασία, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός φτιαγμένος από χαμόγελα, αγάπη, αισιοδοξία… αποτελούμενη από ανθρώπους που υπογράφουν με το μικρό τους όνομα χωρίς να προβάλουν τον εαυτό τους, την ιδιότητα τους, το επάγγελμα τους, την όποια ιδεολογία τους…

Η ομάδα λοιπόν του επιλέγω ζωή, που παρουσιάζονται μόνο με τα μικρά τους ονόματα, διοργανώνει μια φιλανθρωπική βραδιά την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, για να στηρίξει τον Ξενώνα Φιλοξενίας Θυμάτων Βίας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αναστασία χρησιμοποιώντας κείμενα από ακυκλοφόρητο υλικό της νέας συγγραφικής της δουλειάς. Γνωστές επιχειρήσεις του νησιού ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέβαλλαν με την προσφορά τους στην διοργάνωση μιας βραδιάς που μέσα από την διασκέδαση θέλει να ενισχύσει την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Το ξενοδοχείο ALILA του ομίλου Μήτση θα φιλοξενήσει στους χώρους του μια μοναδική βραδιά όπου θα συμμετέχουν ο τραγουδιστής Βαλάντης, ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Μάρω Λεονάρδου, η Άννα Τσιάλτα και πολλά νέα παιδιά από το νησί της Κω που με τις σκηνοθετικές οδηγίες και το σενάριο της Εμμανουέλας έφτιαξαν ένα βίντεο για το “Επιλέγω Ζωή”. Σχολές του νησιού θα δείξουν τρόπους αυτοάμυνας ενώ η Μαίρη θα προσφέρει σε πλειοδοσία έναν πίνακα της, προς όφελος του Ξενώνα Φιλοξενίας Θυμάτων Βίας.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχει ο Πάνος, στο σαξόφωνο ο Λευτέρης ενώ ο Χρήστος θα παρουσιάσει ένα τραγούδι έκπληξη. Στον ήχο ο Πάρης Κατσέλας, στις φωτογραφίες ο Δημήτρης. Η σχολή ALDORATA θα χορέψει tango. Η έκπληξη της βραδιάς θα βρίσκεται στην πασαρέλα και στο ιδιαίτερο fashion show που θα γίνει από γνωστές Ροδίτισσες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, ως γυναίκες της διπλανής πόρτας, ντυμένες από το κατάστημα μόδας CHIC της Παρασκευής Σαλαμαστράκη και κοσμήματα από την Δώρα Κωνσταντοπούλου.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ένα μοναδικό κοκτέιλ γεύσεων που θα προσφέρει η εταιρία Coffee plus. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Παράκληση των διοργανωτών της ομάδας “επιλέγω ζωή” να συγκεντρωθούν εκείνη τη βραδιά υγειονομικό υλικό, σφουγγάρια, pampers για ενήλικες καθαριστικά και χαρτικά ώστε να δοθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, ενώ ευχαριστούν τις εταιρίες Neotex, Public, Hλεκτροφάση, Παναγιωτάς, Μανάκης, Water solution, Casa Viva, Egg Confed, για τις προσφορές τους.

Πότε: Κυριακή 19 Οκτωβρίου
Πού: Ξενοδοχείο ALILA,Φαληράκι, Ρόδος
Είσοδος δωρεάν

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το Ισλαμικό Κράτος;
Next Πανευρωπαϊκή Ημέρα Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων