Η νέα ταινία «jOBS» για τη ζωή του Steve Jobs, με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας «jOBS», με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher στον ρόλο του Steve Jobs και τον Josh Gad να υποδύεται τον Steve Wozniak. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Αύγουστο και αναφέρεται στην ζωή του Steve Jobs, ιδρυτή της apple. Ο φίλος του και συνιδρυτής της apple Steve Wozniak δήλωσε, σύμφωνα με το time, για την ταινία και τον τρόπο που αφηγείται την σχέση τους: “ H σχέση μας ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που φαίνεται στην ταινία. Είμαι σε δύσκολη θέση αλλά αν η ταινία καταφέρει να είναι διασκεδαστική, εντάξει. Όποιος διαβάσει το βιβλίο μου σίγουρα θα πάρει μια πιο σαφή εικόνα”.

O Steve Jobs εξακολουθεί και μετά τον θάνατο του να εμπνέει μιας και θεωρείται ως ο οραματιστής της εξέλιξης των υπολογιστών και οι ιδέες του κατάφεραν να επηρεάσουν όλο το φάσμα της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ υπήρξε ο εμπνευστής και δημιουργός του iphone και του ipad.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μια βραδιά για τις τέχνες και την κοινωνία, στα Τίρανα, με την Αναστασία Κορινθίου
Next Ταξίδι στους Λειψούς