Η κατασκευή του νέου πύργου στο World Trade Center, σε ένα βίντεο από την Guardian

Ένα βίντεο που δείχνει την πρόοδο της κατασκευής του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη δημοσίευσε η guardian. Στη θέση των δίδυμων πύργων που κατέρρευσαν μετά απο την τρομοκρατική επίθεση της 11/9 κατασκευάζεται ένας καινούργιος πύργος.

Η σειρά των φωτογραφιών έχει ληφθεί από το 2004 και δείχνει τις εργασίες βήμα-βήμα από την κατασκευή του πύργου η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2012.

Η κεραία που προστέθηκε τελευταία  στον  πύργο, τον κάνει το ψηλότερο κτίριο στο δυτικό ημισφαίριο, και θα χρησιμοποιείται για τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Το κτίριο που θα ονομάζεται “One World Trade Center”, βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία του σημείου που βρισκόταν το World Trade Center. Αποτελείται από 102 ορόφους με το υψηλότερο σημείο του να φτάνει στα 540 μέτρα.
Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Περί Ευρώπης και άλλων ωραίων ιδεών, του Μιχάλη Καβουκλή
Next Η ορχήστρα Berliner Philarmoniker Orchestra, από το Βερολίνο ζωντανά μέσω δορυφόρου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»