Η επιστροφή του κλασικού Άδωνη

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι πωλήσεις ανδρικών στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση. Το 2013, αυξήθηκαν 5% φτάνοντας τα  60.8  δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με μια έκθεση από τον Όμιλο NPD. Ο ρόλος των μοντέλων όπως και η ανδρική μόδα συνολικά, αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τους οίκους μόδας μιας και σύμφωνα με μελέτες οι νέοι άνδρες προσέχουν όλο και περισσότερο το στιλ και τον τρόπο που ντύνονται. Όσον αφορά, τώρα, το στυλ και το πρότυπο του σύγχρονου άντρα  με το γύρισμα του 21ου αιώνα, οι μύες είχαν πέσει σε δυσμένεια… με τα μοντέλα των οίκων να αποτελούνται από πολύ νέους 17χρονους ώς επί τω πλείστων, ψηλούς χλωμούς και πολύ αδύνατους.

flust.gr-μόδα

Φέτος όμως κάτι αλλάζει σύμφωνα με την Washington post μιας και φαίνεται οτι τα μυώδη μοντέλα αποφάσισαν να επιστρέψουν στις πασαρέλες και να πάρουν την ρεβάνς. Καθώς λοιπόν ξεκινάνε οι εβδομάδες μόδας για την άνοιξη του 2015, ήδη στη Νέα Υόρκη, η αρρενωπότητα αντιπροσωπεύεται πληθωρικά, από την πνευματική εστέτ, έως τους θρυλικούς ήρωες και βεβαίως με την επαναφορά των μυών στα μοντέλα. Βέβαια, όπως και η ιστορία έτσι και η μόδα κάνει συνεχώς κύκλους, αλλά οπωσδήποτε προτιμάμε την επαναφορά ενός στιβαρού άντρα-μοντέλου από τα λιπόσαρκα που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα….

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Κλικ σε φανταστικές στιγμές
Next Η μετάφραση των συμπτωμάτων μας, της Φλώρας Χατζημανώλη