Η δύναμη της φωτογραφίας στον διαγωνισμό του National Geographic Traveler

Ο 25ος ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic Traveler  ξεκίνησε να δέχεται συμμετοχές. Μοιραστείτε εκπληκτικές εμπειρίες από τα ταξίδια σας και μπορεί να κερδίσετε ένα ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος και την φωτογραφία σας να δημοσιεύεται στο περιοδικό National Geographic Traveler.
Για τον δεύτερο νικητή το έπαθλο είναι 7 μέρες σε ένα φωτογραφικό εργαστήρι, για τον τρίτο μια εξαήμερη κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό Maine Windjammer και για τον τέταρτο 200 $ δωροεπιταγή. Οι συμμετοχές θα γίνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους και την διαδικασία για να συμμετάσχετε θα την βρείτε  εδώ.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Στιγμές μιας πόλης… αιώνιας, της Μαγδαληνής Τσουρδιού
Next Η Τουρκία του αύριο… στην Ελλάδα του χτες, της Αναστασίας Κορινθίου

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.