Η γαλάζια οικονομία και το πρόγραμμα Blue Growth σε μια διαδραστική εκδήλωση στη Ρόδο

Η γαλάζια οικονομία και ανάπτυξη είναι το επίκεντρο συζήτησης στην διαδραστική εκδήλωση, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, την Δεύτερα 27 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ενυδρείου Ρόδου. Τίτλος της εκδήλωσης “Blue Growth South Aegean” με κεντρικό ομιλητή τον κ.Πέτρο Κόκκαλη Executive City Counsilor for Local Growth & Entrepreneurship Municipality of Piraeus. Ο κ.Κόκκαλης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Blue Growth

blue growth esynena

Θα μιλήσει επίσης, ο  Δρ. Ευάγγελος Παπαθανασίου, Διευθυντής Ερευνών-Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας ΕΛΚΕΘΕ.  Στην θεματική ενότητα Success Stories from Startups of BlueGrowth Competition II & III, θα παρουσιάσουν τις εταιρίες τους οι εκπρόσωποι των start-ups, Instayacht, Hopwave, OpenIchnos.

Στο πάνελ συζήτησης θα συμμετέχουν:

Ανδρέας Στεφανίδης: Director of Aephoria.net

Σταματία Γιασιράνη : Project Coordinator of Blue Growth

Κουτσολιούτσος Δημήτρης:  Founder of Instayacht

Χαρίλαος Κρητικός: Fleet Manager of Instayacht

Πιλπιλίδης Γιώργος: Co-founder & CEO of hopwave

Βαγγέλης Αφαντενός: CEO of Trinityvision

Εκπρόσωποι Φορέων

Συντονίστρια: Κατερίνα Σταματελοπούλου, Ιδρυτική Γραμματέας ΕΣΥΝΕΝΑ, CEO of Nettings

ΕΣΥΝΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑflust

 

To Blue Growth είναι ο 1ος διαγωνισμός καινοτομίας για την θαλάσσια οικονομία, που ξεκίνησε το 2014, με όραμα οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες να ενισχύσουν τις παραδοσιακές οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την θαλάσσια οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ένα νέο οικοσύστημα επιχειρήσεων και πρωτοβουλιών, θέτοντας την θάλασσα ξανά και υπό νέο πρίσμα στην πρωτοπορία της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.

Processed with MOLDIV

Στην fan page https://www.facebook.com/EsyneNA/ οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την εκδήλωση καθώς και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο facebook event της εκδήλωσης https://www.facebook.com/events/1839297356321902/

Πότε: 27  Μαρτίου 2017 στις 14:30

Πού: Αίθουσα Εκδηλώσεων Ενυδρείου Ρόδου

Είσοδος Δωρεάν

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Electric Cinema vol. 2 | ένας καινούργιος κινηματογραφικός θεσμός
Next Ο Ξαβιέ Ντολάν και το τέλος του κόσμου, του Πάνου Λιάκου