Η βρώμη στη ζωή μας, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

flust.gr-γεύσεις

Για πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησε το Joy, έκανα κάτι διαφορετικό από τυπική μαγειρική. Είχα δίπλα μου τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο, Κωνσταντίνο Ξένο, με τον οποίο μιλήσαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης και πώς μπορούμε να την εντάξουμε στο καθημερινό μας διατροφολόγιο, κάθε ώρα της ημέρας, εκτελώντας παράλληλα κάποιες πολύ εύκολες συνταγές με λίγα και απλά υλικά.

Οφείλω να τονίσω το γεγονός ότι ο κύριος Ξένος είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, χαμογελαστός και ήρεμος, περάσαμε πολύ ωραία τις ώρες του γυρίσματος και έχει μια απίστευτη άνεση με την κάμερα! Ό,τι ακούτε στα βίντεο να λέει, τα είπε μια μόνο φορά χωρίς κανένα σαρδάμ!

flust.gr-γεύσεις

Η βρώμη με λίγο γάλα και κάποιο μυρωδικό, είναι υπέροχο πρωινό, αλλά αν δεν σας συγκινεί σαν ιδέα, δείτε πώς αλλιώς μπορείτε να την απολαύσετε, παίρνοντας την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας.


Η πίτα του πρωταθλητή

flust.gr-γεύσεις

Το ιδανικό πρωινό

 

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev 13η Εθνική Ολυμπιάδα Νέας Ελληνικής Γλώσσας στη Ρουμανία, της Ευανθίας Παπαευθυμίου
Next Εις την Πόλιν! της Χριστίνας Καλογεροπούλου