Η Έντα Γκάμπλερ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η ομάδα Blindspot theatre group είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που δημιουργήθηκε το 2009 από τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο και την ηθοποιό Γιώτα Αργυροπούλου. Θεατρικές παραστάσεις μέσα από διαφορετικές τέχνες και με τη συνεργασία διαφόρων καλλιτεχνών που αγγίζουν θέματα της σύγχρονης εποχής αλλά βασίζονται και σε έργα της κλασικής και σύγχρονης λογοτεχνίας.

Αυτή τη φορά η ομάδα θα φιλοξενηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε μια ανατρεπτική παράσταση με το έργο «Έντα Γκάμπλερ» του Ερρίκου Ίψεν. Η διάσημη ηρωίδα του Ιψεν με την σκηνοθετική επιμέλεια του Μιχάλη Κωνσταντάτου και την Γιώτα Αργυροπούλου να ερμηνεύει την Έντα Γκάμπλερ. Η παράσταση γράφτηκε με την μορφή κινηματογραφικού σεναρίου σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή. Συμετέχει επίσης ο Μάξιμος Μουμούρης στο ρόλο του Λέβμποργκ.

Που: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Πότε: Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου στις 21:00, με αγγλικούς υπερτίτλους (μετάφραση στα αγγλικά Μέμη Κατσώνη).
Παραγωγή: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ποιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαιρνε «φακελάκια»; του Βαγγέλη Γεωργίου
Next WWF: Γιατί βιάζεται το ΥΠΕΚΑ να καταστρέψει τα δάση;