Η άγρια ζωή της Αφρικής με τον φακό του Hannes Lochner

O φωτογράφος Hannes Lochner πέρασε 750 ημέρες στο άγριο περιβάλλον της ερήμου Καλαχάρι για να καταγράψει τη ζωή των άγριων ζώων το βράδυ.

Κάλυψε περίπου 100.000 km κατά τη διάρκεια που έμεινε στην έρημο στο εθνικό πάρκο Kgalagadi στη Νότια Αφρική, αποτυπώνοντας με την φωτογραφική του μηχανή τον άγριο κόσμο των ζώων όπως λεοπαρδάλεις, λιοντάρια, τσιτάχ, ύαινες, καφέ ύαινες, τσακάλια. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην quardian όπου και ανακοινώθηκε οτι στο νέο του βιβλίο θα υπάρχουν όλες αυτές οι εικόνες και οι στιγμές που κατάφερε να πιάσει με το κλικ της κάμερας του.

Η σκοτεινή πλευρά της ερήμου Καλαχάρι, αποκαλύπτει την επιβλητική ομορφιά και την εκπληκτική ποικιλομορφία της ζωής στην περιοχή.

Ένα λιοντάρι κοιμάται την ώρα που στο βάθος φαίνεται μια καταιγίδα
Ένα λιοντάρι κοιμάται την ώρα που στο βάθος φαίνεται μια καταιγίδα

The-sun-setting-in-the-Kg-010

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Πως σβήστηκε η Βολιβία από τον χάρτη;, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες, της Σέβης Λουΐζου