Ευρωπαϊκό διαβατήριο δεξιοτήτων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε το νέο ευρωπαϊκό διαβατήριο δεξιοτήτων! Το Ευρωπαϊκό διαβατήριο δεξιοτήτων είναι ένα online εργαλείο για την πύλη EURES που επιτρέπει στους εργαζόμενους να καταγράψουν όλες τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, της κατάρτισης τους αλλά και την πρακτική επαγγελματική πείρα που διαθέτουν και επιτρέπει στους εργοδότες να βρίσκουν εύκολα αυτές τις δεξιότητες, με σαφή και διαφανή τρόπο

Το διαβατήριο δεξιοτήτων είναι διαθέσιμο προς το παρόν για τους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τομείς.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Μουσική: Κλασικά και αισθησιακά
Next Στη μαγεία της Τροιζήνας, της Χριστίνας Καλογεροπούλου

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.