Επιχειρηματικές συμβουλές από το επιχειρώ με Monday tips

Για 52 εβδομάδες, το project Monday tips από το epixeiro.gr, θα δίνει την δυνατότητα σε όσους χρήστες το επιλέξουν, να διαβάζουν από μια επιχειρηματική συμβουλή, κάθε Δευτέρα, απευθείας στο mail τους. 52 business tips για κάθε εβδομάδα του 2019.

Marketing, ανθρώπινο δυναμικό δημόσιες σχέσεις κοστολόγηση και πολλές άλλες θεματικές με επίκεντρο πάντα την επιχειρηματικότητα και με την υπογραφή ειδικών του κάθε τομέα δίνουν την δυνατότητα σε όσους εγγραφούν στα Monday tips να εμπλουτίσουν την γνώσεις τους με διαφορετικό τρόπο.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφείτε στη λίστα, θα λάβετε το πρώτο σας business tip, καθώς και όλα τα προηγούμενα της σειράς.

Όπως τονίζει το epixeiro.gr  “Δεν είναι «ένα ακόμη» newsletter. Για την ακρίβεια, δεν είναι newsletter. Τα mondaytips είναι μια ολόκληρη διαδρομή γνώσης που στόχο έχει να προωθήσει το επιχειρείν, να λύσει απορίες, να δώσει ιδέες και λύσεις”

Εγγραφείτε εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Κάνε το make up της Karlie Kloss
Next Apollo11, ένα ντοκιμαντέρ για την πιο διάσημη αποστολή της NASA