Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Μετακόμιση τώρα”… σε όλη την Ελλάδα

Η ρήση «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει» αντιπροσωπεύει σίγουρα την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ως κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη αλλά και της Ισιδώρα Σιδέρη. Η πορεία της αν και λίγων χρόνων αποδεικνύει καθημερινά και το ταλέντο της αλλά και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της. Ήδη πολυβραβευμένη με τα άλμπουμ της να γίνονται πλατινένια και χρυσά, αλλά και με σημαντικές συνεργασίες όπως η Dulce Pontes στο Μέγαρο Μουσικής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Θάνος Μικρούτσικος και πολλοί άλλοι. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Αφήνοντας έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα και με το καινούργιο της άλμπουμ “Μετακόμιση τώρα” χρυσό με απίστευτες για την εποχή μας πωλήσεις, έχει ήδη ξεκινήσει μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά και καινούργια της τραγούδια αλλά και αγαπημένα της ερμηνευτικά κομμάτια από την ξένη και ελληνική δισκογραφία άλλων καλλιτεχνών. Βλέποντας το πρόγραμμα της, πράγματι πρόκειται για μια κανονική μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα, μιας και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ ήδη τον μήνα Ιούνιο έχει επισκεφτεί το Κυριάκι, την Κομοτηνή, την Δράμα και την Θεσσαλονίκη. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των συναυλιών της έχει ως εξής:

Ιούλιος:
03/7 Αθήνα, Θέατρο Βράχων«ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
09/7 Μιραμπελλο 2013, Άγιος Νικόλαος Κρήτης
10/7 Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο Κρήτης
12/7 Κώς, Μύλος
16/7 Τρίκαλα, Υπαίθριο Θέατρο
17/7 Λαμία, Φεστιβάλ Οίτης
19/7 Κατερίνη
20/7 Θεσσαλόνικη – Μηχανιώνα, Riviera beach bar
25/7 Ορεστιάδα, Φεστιβάλ Άρδα
27/7 Λαδωνας, Φεστιβάλ Green River
29/7 Σητεία, Φεστιβάλ Στα Κόκκινα
30/7 Σαντορίνη

Αύγουστος:
03/8 Κόνιτσα
06/8 Μυτιλήνη, Κάστρο
11/8 Κύπρος, Λεμεσός
14/8 Ζάκυνθος, Υπαίθριο Θέατρο
16/8 Σύρος, Νταμάρι

Σεπτέμβριος:
03/9 Βεάκειο
04/9 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Χειροποίητα ζυμαρικά με καλή παρέα, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές, στη νέα πολιτική πραγματικότητα, του Τάσου Ανθουλιά