Είναι πολλά τα λεφτά για τους ηθοποιούς της σειράς “The Big Bang Theory”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 8 κύκλου της σειράς “The Big Bang Theory” που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου οι ηθοποιοί κατάφεραν να αυξήσουν σημαντικά τα κασέ τους, ξεπερνώντας ακόμα και τα “Φιλαράκια”. Ειδικά οι τρεις πρωταγωνιστές Jim Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco θα αμείβονται με ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Άτιτλο

Η σειρά του CBS από το 2007 που ξεκίνησε να προβάλλεται έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση με πάνω από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές ανα εβδομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι είναι πρώτη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μέχρι 54 ετών, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στο κανάλι να χρεώνει 320.000 δολάρια ανά 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου.

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Με τη δύναμη του iPhone 5s, είσαι πιο ισχυρός από ό, τι νομίζεις;
Next Αποφασίζουμε αυτόματα... ποιους θα αντιπαθήσουμε!