Δωρεάν ταξίδια για ένα χρόνο ή ο λογαριασμός σας στο instagram;

Σε όσους αρέσουν τα ταξίδια αλλά ταυτόχρονα είναι ενεργοί στο instagram θα πρέπει να διαλέξουν! Μια αεροπορική εταιρία η JetBlue διοργανώνει έναν πολύ τολμηρό διαγωνισμό που εμπεριέχει μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση για τους χρήστες του instagram! Για να λάβει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο instagram και στη συνέχει να δημοσιεύσει μια μόνο φωτογραφία με το εμπορικό σήμα της JetBlue. Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι στην επιλογή Δημόσιο για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι τις 8 Μαρτίου και οι νικητές θα είναι 3 άτομα.

Βέβαια, οι έμπειροι χρήστες του instagram γνωρίζουν ότι…. και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μπορούν και να διατηρήσουν ταυτόχρονα τις φωτογραφίες τους. Υπάρχει τρόπος! Απλά αρχειοθετήστε τις φωτο σας και επαναφέρετε τες μετά τις 8 Μαρτίου….

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Γυναίκες στην πολιτική: Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2019
Next Κορυφαίος προορισμός της Airbnb για την άνοιξη, το Μοντερέι του Μεξικού