Διασκεδαστής… στην καλύτερη δουλειά του κόσμου

40.000 αιτήσεις από παντού για μια από τις έξι «Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο» που όμως βρίσκονται όλες στην Αυστραλία. Ο τουριστικός τομέας της χώρας για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αποφάσισε να καταλήξει σε 18 φιναλίστ και βλέπουμε…

Τουλάχιστον 330.000 άνθρωποι δήλωσαν ενδιαφέρον για την καλύτερη δουλειά όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται και που σημαίνει απασχόληση για έξι μήνες και απολαβές 100.000 δολάρια (ονειρικές απολαβές). Στέλνοντας ένα βιντεάκι έπρεπε να εξηγήσουν γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους κατάλληλους για την δουλειά και βάση αυτού να αξιολογηθούν.

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο έκανε την εμφάνιση της το 2009, ύστερα από πρωτοβουλία της πολιτείας του Κουινσλάντ που ήθελαν έναν φύλακα για το νησί στο κοραλλιογενές φράγμα. Μετά από 35.000 υποψηφιότητες τότε, που θεωρήθηκε τεράστιο νούμερο το φετινό προφανώς θα χαρακτηριστεί αστρονομικό. Πρώτος τυχερός εργαζόμενος-φύλακας επελέγη ο Μπεν Σάουθολ.

Φέτος θα υπάρχει και η εργασία του επικεφαλή διασκεδαστή σε υψηλών προδιαγραφών πάρτυ στο Σίνδευ.

Δουλειά να ναι και ότι να ναι…

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το άρωμα, η Μέρκελ και ο κριτικός αρωμάτων Luca Turin
Next Ανάπτυξη Επιχειρήσεων: Τεχνικές Μέρος 1ο, του Ραφαήλ Κουδούνη