Διαμορφώνοντας το μέλλον των πολυτελών ταξιδιών

Μέσα από δεκάδες συνεντεύξεις από ειδικούς της παγκόσμιας αγοράς ταξιδιών πολυτελείας, μια νέα έρευνα από την Amadeus, υποστηρίζει ότι τα ταξίδια πολυτελείας αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς.

Διαμορφώνοντας το μέλλον των πολυτελών ταξιδιών

. Σύμφωνα με την έρευνα «Shaping the Future of Luxury Travel» η ικανοποίηση που προσφέρουν τα πολυτελή ταξίδια στον άνθρωπο δείχνει ότι τα επόμενα χρόνια θα προσφέρει σημαντική αύξηση στον κλάδο.

Η έρευνα προσδιορίζει έξι φυλές ταξιδιωτών πολυτελείας τους: Always Luxury, Special Occasion, Bluxury, Cash-rich, time-poor, Strictly Opulent και Independent Affluent.

Με την τεχνολογία να προσφέρει την δυνατότητα εξατομικευμένων υπηρεσιών, οι τάσεις που θα επικρατήσουν στο μέλλον σύμφωνα με έρευνα της TrendWatching, θα έχουν στο επίκεντρο τον επισκέπτη χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνολογικά συστήματα. Οι καταναλωτές μέσα από αμέτρητες επιλογές θα μπορούν να ζήσουν πολύ εξατομικευμένες υπηρεσίες ενώ τα brands που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες τους μέσα από νέα κανάλια επικοινωνίας και πλαίσια, θα καταφέρουν να αναπτυχθούν στο μέλλον

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Το προφίλ της εβδομάδας 6 έως 12 Ιουνίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Διακοπές και escape room στο ξενοδοχείο