Διαδικτυακή ψηφοφορία του rhodes online για τα Best in Rhodes

6306132745_ef51f4a395

Μια πρωτότυπη διαδικτυακή ψηφοφορία τα Best in Rhodes – Reader’s Choice Awards 2013 που σκοπό έχει να αναδείξει το νησί της Ρόδου έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον από το ειδησεογραφικό site rhodes online! Οι ομορφιές της Ρόδου, τα μνημεία της, το καλύτερο ηλιοβασίλεμα, αλλά και τα καλύτερα σημεία νυχτερινής συνάντησης ή για φαγητό ακόμα και τα πιο δημοφιλή πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται στην ψηφοφορία. Στόχος της ψηφοφορίας να καταγραφούν οι προτιμήσεις για το νησί όχι μόνο από τους κατοίκους αλλά και από τους επισκέπτες της Ρόδου ανά τον κόσμο.

Είναι πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι αντίστοιχο στη Ρόδο, δηλ. η ανοικτή και ευρέως φάσματος έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την ανάδειξη των καλύτερων και μάλιστα μέσα από ένα καθαρά ψηφιακό μέσο, που θα χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρονικό τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα για την απευθείας προσέγγιση του κοινού.

Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Νοεμβρίου. Σε αυτή την φάση οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους απευθείας απλά καταγράφοντας την απάντηση τους στα πεδία του ερωτηματολογίου. Στην δεύτερη φάση που θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου η συντακτική ομάδα του rhodes.online θα προβεί στην επεξεργασία όλων των δεδομένων και θα αναδείξει τις 5 κορυφαίες στην προτίμηση των συμμετεχόντων υποδείξεις, για κάθε κατηγορία, διαμορφώνοντας τις τελικές υποψηφιότητες για τα βραβεία. Και τέλος από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου, οι υποψήφιοι θα τεθούν εκ νέου σε ανοικτή ψηφοφορία οπότε και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στους κορυφαίους πέντε, τον καλύτερο.

Το Rhodes online με συνέπεια και σοβαρότητα εγγυάται τη διαφάνεια της διαδικασίας μιας και η μεθοδολογία αλλά και τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα είναι διαθέσιμα στον καθένα.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στα αγγλικά. Για να μάθετε περισσότερα για τα Best in Rhodes – Reader’s Choice Awards 2013 αλλά και να ψηφίσετε πατήστε εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev O Τζέρεμι Αϊρονς ταξιδεύει στην Λισσαβόνα με το νυχτερινό τραίνο
Next 1.000.000 υπογραφές για να εξυγιάνουμε την 4η εξουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη