Διαγωνισμός φωτογραφίας «Η ευρωπαϊκή ιστορία»

Photo Comp_Article Photo

Βόλτα στο Παρίσι, κολύμπι στο Ντουμπρόβνικ, εξερεύνηση στο Δουβλίνο, αναρρίχηση στη Λιουμπλιάνα ή ψώνια στο Μιλάνο. Ο τέλειος ευρωπαϊκός προορισμός είναι διαφορετικός για τον καθένα γιαυτό και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με δώρο 1500 € για το ταξίδι σε μια χώρα της Ευρώπης που θα επιλέξει ο νικητής. Ο Διαγωνισμός ονομάζεται «Η ευρωπαϊκή ιστορία» και είναι στα πλαίσια του “Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτών”.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Απλά, στείλε μια φωτογραφία από τις καθημερινές στιγμές σου ως Ευρωπαίος πολίτης και κέρδισε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, επιλέγοντας εσύ τον προορισμό.

Τα βήματα για την συμμετοχή στον διαγωνισμό εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Φωτο:Οι πιο όμορφες λίμνες
Next Αστρολογικές προβλέψεις | 11 – 17 Νοεμβρίου 2013, από τον Πέρρη Κρητικό