Διάσημοι άντρες με μουστάκι εμπνέουν, για απολαυστικά cocktail

Διάσημοι άνδρες όλων των εποχών ενέπνευσαν για συνταγές cocktail. Άλλοι έγιναν διάσημοι για την σεξουαλικότητα τους άλλοι έμειναν στην ιστορία για τις γνώσεις και την εξυπνάδα τους κάποιοι για το χιούμορ τους. Όλοι όμως είχαν ένα κοινό σημείο, το μουστάκι τους και μπορεί αυτή την εποχή το μουστάκι να μην είναι «της μοδός», έγινε όμως πηγή έμπνευσης, για απολαυστικά cocktail. Τα ονόματα που δόθηκαν στα cocktail αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά τους διάσημους και όχι μόνο, μουστακαλήδες…

Εμπνευσμένο από τον Albert Einstein, το πρώτο cocktailπου λέγεται  Atomic Martini. Αν και ο ίδιος δεν ήταν πότης, οι λάτρεις των cocktailσίγουρα θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι είναι εμπνευσμένο από την μεγαλύτερη ιδιοφυία όλων των εποχών.

Tom Selleck Ο κύριος  Magnum, super star της τηλεόρασης και του κινηματογράφου την δεκαετία του ‘80 ενέπνευσε για ένα cocktail από παγωμένο κρασί όπως θα το έπινε σε κάποια παραλία της Χαβάης.
Tom Selleck
Ο κύριος Magnum, super star της τηλεόρασης και του κινηματογράφου την δεκαετία του ‘80 ενέπνευσε για ένα cocktail από παγωμένο κρασί όπως θα το έπινε σε κάποια παραλία της Χαβάης.
John Waters Ο δημιουργός της ταινίας Pink Flamingo το λεπτό μουστάκι του και το cocktail Flamingo
John Waters
Ο δημιουργός της ταινίας Pink Flamingo το λεπτό μουστάκι του και το cocktail Flamingo
Ron Burgundy Δεν είναι πραγματικός, αλλά ο χαρακτήρας του Ron Burgundy, που παίζεται από τον Γουίλ Φέρελ στο Anchorman, έχει αποκτήσει μια θρυλική διάσταση.
Ron Burgundy
Δεν είναι πραγματικός, αλλά ο χαρακτήρας του Ron Burgundy, που παίζεται από τον Γουίλ Φέρελ στο Anchorman, έχει αποκτήσει μια θρυλική διάσταση.

 

celebrations

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ku KLux Klan… ρόδα είναι θα γυρίσει, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Πώς οι πλούσιοι του πλανήτη έγιναν πλούσιοι; Έτυχε!, του Charles Kenny