Βρετανική βιβλιοθήκη: Εξώφυλλα βιβλίων μιας άλλης εποχής

slide_330062_3240932_free

Για τους λάτρεις τις ιστορίας και επειδή πάντα το ωραιότερο δώρο για τις γιορτές είναι ένα βιβλίο, η Βρετανική Βιβλιοθήκη έχει ανεβάσει ένα εκατομμύριο φωτογραφίες στο Flickr από εξώφυλλα παιδικών βιβλίων του 17ου- 19ου αιώνα.

Οι εικόνες περιλαμβάνουν κόμικς , χάρτες , διαφημίσεις , ποιήματα , και πολλά άλλα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα βιβλία.
Η huffingtonpost.com δημοσίευσε μερικά από τα εξαιρετικά εξώφυλλα που αποτελούν πλέον έργα τέχνης, από την Βρετανική Βιβλιοθήκη, που από τον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσει και μια εφαρμογή crowdsourcing για να περιγράψει ό, τι οι εικόνες απεικονίζουν.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Αστρολογικές προβλέψεις | 23-29 Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Έρευνα: Πόσοι έλληνες δεν γνωρίζουν το internet;

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.