Βιβλιοπροτάσεις: Ο μεσολαβητής

Ο ιατρικός επισκέπτης Αριστείδης Μαλλιαγκάκης είναι άσχημος, πάμφτωχος και άτυχος, ύπαρξη στερημένη από γέννας. Ώσπου συναντά εκείνον τον μυστηριώδη, ιδιότροπο και κυκλοθυμικό, αλλά επιτέλους γενναιόδωρο, γέρο βοτανολόγο που κρύβει στο βαλιτσάκι του τον πιο σπουδαίο θησαυρό: ένα άγνωστο ελιξήριο, σπάνιο γέννημα της φύσης, που μπορεί να γιατρέψει ετοιμοθάνατους. Και γίνεται ο μεσολαβητής. Με το ελεύθερο, μάλιστα, να πουλάει τη θαυματουργή ουσία όσο ακριβά θέλει, κρατώντας τις εισπράξεις για τον εαυτό του!

flust.gr

Η συμφωνία έχει ήδη ολοκληρωθεί. Πλούτος, δύναμη και επιρροή δέχονται γρήγορα τον νέο άνδρα στη μεγάλη προστατευτική τους αγκαλιά… όμως, από την άλλη, κάτι μεταμορφωμένο σε σκιά καραδοκεί, ενόσω σταδιακά αυτός μεταμορφώνεται…

Ο συγγραφέας προσφέρει στον αναγνώστη ό,τι ακριβώς και ο απόκοσμος φυσιοδίφης στον μεσολαβητή ήρωά του: τα απαραίτητα εφόδια για να σωθεί, αλλά και να καταστραφεί. Εγχειρίδιο διαπλοκής, ή πραγματεία περί αθωότητας, ένα αποπνικτικά υποβλητικό κοινωνικο-ψυχολογικό, παράλληλα μεταφυσικό, θρίλερ, για την υπόθεση που άλλοι ονομάζουν συνείδηση και άλλοι ψυχή. Για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη… εν τέλει.

Το βιβλίο του Αντώνη Μπουλουτζα παρουσιάζεται από τις εκδόσεις Κριτική την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:30 στο καφέ Φίλιον στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φίλοι στο Φίλιον»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Κωστής Γεωργίου, ζωγράφος-γλύπτης
Έφη Πυρπασου, συγγραφέας, μεταφράστρια

O Αντώνης Μπουλουτζας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Συντονίζει και προλογίζει ο υπεύθυνος της σειράς εκδηλώσεων Θέμης Ροδαμίτης.
Συμμετέχει η Αλίκη Ζωγράφου (ακορντεόν).

Που:Kαφέ Φίλιον, Σκουφά 34, Κολωνάκι.
Πότε:Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 20:30

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Αλλαγή πλεύσης προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η υπερβολική απόρριψη αλιευμάτων
Next Erik Finman: Ένας νεαρός ετών 15 που προσφέρει διδασκαλία και αμοίβεται