Βιβλία για τις καλοκαιρινές διακοπές από την EU Bookshop

Το EU Bookshop είναι διαδικτυακό βιβλιοπωλείο, βιβλιοθήκη και αρχείο εκδόσεων από το 1952. Περιλαμβάνει 100.000 τίτλους και 190.000 αντίστοιχες ηλεκτρονικές εκδόσεις (αρχεία PDF, ηλεκτρονικά βιβλία, CD ROM, DVD κ.λπ.) σε περισσότερες από 50 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και οι 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Για να αποκτήσετε τις έντυπες εκδόσεις, μπορεί να σας ζητηθεί να καταβάλετε ένα μικρό ποσό. Οι εκδόσεις σε μορφή PDF και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου διατίθενται δωρεάν.

@flickr.com 6175154545_79fc17d7e8_z

Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εκδόσεις που διατίθενται μέσω του EU Bookshop έχουν συνταχθεί από θεσμικά όργανα της ΕΕ, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της ΕΕ, οργανισμοί της ΕΕ και άλλοι φορείς. Ορισμένες εκδόσεις αποτελούν προϊόν συνεργασίας με εκδότες-εταίρους και/ή άλλους διεθνείς οργανισμούς. Άλλες έχουν συνταχθεί από μεμονωμένα άτομα των οποίων το έργο έχει εγκριθεί από το θεσμικό όργανο για το οποίο εργάζονται.
Τη διαχείριση του EU Bookshop ασκεί η Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Αυτό το EMMY ποιος θα το πάρει;
Next 3 γάμοι και 3 κηδείες. Νοικοκυρές σε απόγνωση, του Βαγγέλη Γεωργίου