Αυτά που ξέρουν οι αεροσυνοδοί

Η Abbie Unger ήταν για πολλά χρόνια αεροσυνοδός σε μεγάλες αεροπορικές εταιρίες. Μετά την συνταξιοδότηση της το 2011, αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τα μυστικά των αεροσυνοδών και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως σύμβουλος αεροσυνοδών.

flust.gr

Σε ένα εγχειρίδιο του 1957 λοιπόν, αναφέρεται ότι οι αεροπορικές εταιρίες της εποχής υποχρέωναν τις αεροσυνοδούς να έχουν συγκεκριμένο βάρος και να μην παντρεύονται. Οι περιορισμοί αυτοί μάλιστα ίσχυαν μέχρι το 1970. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε όταν υπάρχουν αναταράξεις στο αεροπλάνο γιατί είναι κάτι σαν τις λακκούβες στο δρόμο… όταν όμως δείτε την αεροσυνοδό να κάθεται στο κάθισμα της, θα πρέπει να παραμείνετε οπωσδήποτε στη θέση σας. Πάντα, λίγο πριν την απογείωση, οι αεροσυνοδοί φέρνουν στο μυαλό τους όλα όσα έχουν μάθει για την περίπτωση κινδύνου.

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε, δείτε με άλλο μάτι την αεροσυνοδό, γιατί ξέρει περισσότερα από ότι νομίζετε ακόμα και για το πόσο συχνά πλένονται οι κουβέρτες σε περίπτωση που κρυώσετε εν πτήσει….

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η λίστα αναμονής για τη διεύρυνση της ΕΕ
Next Τα δώρα των εχθρών στον Τρωικό πόλεμο, του Γιάννη Παγουλάτου