Αστρολογικές προβλέψεις|9 έως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Καλή διάθεση και σιγουριά ασυνήθιστη για την παρορμητική φύση του ζωδίου σας θα χαρακτηρίζει τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη θα σας ηρεμήσει κάποιες ανησυχίες σας και οι μέρες δείχνουν αρκετά χαλαρές. Ο Ερμής σε στάση κάνει δύσκολες τις μετακινήσεις και δημιουργεί αναβολές για λίγο ακόμα ανατρέποντας προγραμματισμένα.  Τύχη και προτάσεις που επαναφέρουν μία ευκαιρία θα έχετε οι γεννημένοι 6,7/4ου όμως οι δυσκολίες θα εξακολουθήσουν για τους 3/4ου που πρέπει γενικά να προσέχουν.  Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Προσέχοντας οικονομικούς χειρισμούς και αποφεύγοντας ριψοκίνδυνα ανοίγματα είστε μπροστά σε μια εβδομάδα που δεν έχει να δώσει κάτι σημαντικό. Η στάση του Ερμή φρενάρει τις μέρες αυτές επαγγελματικά θέματα και καθυστερεί έσοδα όμως αυτό θα κρατήσει λίγο.  Καλές επαφές με άτομα που σας εκτιμούν θα έχετε οι 7ως14/5ου όμως οι μέρες δεν είναι ιδανικές ούτε για ξεκινήματα ούτε για σημαντικές αποφάσεις. Η Κυριακή δείχνει να είναι  πιο ξεχωριστή και χαρούμενη για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Να προσέχετε τον σκληρό λόγο σας αυτόν τον καιρό ακόμα και όταν σας πνίγει το δίκαιο για αυτό όταν πρέπει μιλήστε και διεκδικήστε διπλωματικά. Η στάση του Ερμή φρενάρει την σκέψη και τα προγράμματά σας καθώς τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Καλό θα είναι να κρατήσετε στάση αναμονής. Οι 11ως 17/6ου μπορείτε να έχετε μία σημαντική επαφή με ένα άτομο ειδικών γνώσεων αυτήν την εβδομάδα. Για όλους Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν πιο ευνοϊκές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Στρωθείτε στην δουλειά και στα φιλόδοξα της ζωής σας σχέδια μην αφήνετε τις δύσκολες μέρες τον παρορμητικό σας και το πληγωμένο εγωισμό σας να σας παρασύρει σε κόντρες με άτομα από τα οποία έχετε συμφέρον να τα πηγαίνετε καλά ακόμα και αν έχετε αιτία να κοντράρετε. Η στάση του Ερμή δυσκολεύει τα οικονομικά σας πρόσκαιρα ως τόσο οι 9ως16/7ου θα έχετε μία τυχερή μέρα μέσα στην εβδομάδα που μπορεί να σας χαρίσει μία αιτία να νοιώσετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρας.

Λέων

Λέων

Η τάση σας να τα λέτε έξω από τα δόντια και να κινήστε επιθετικά απέναντι στους άλλους μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο κοντινό σας περιβάλλον  όπως και οι απρόσεχτες επιλογές που κάποιοι θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε όσο ο Ερμής θα είναι σε στάση. Όμως ανέλπιστη τύχη έχουν τις μέρες αυτές  οι 9,10/8ου που μπορούν άλλη μία φορά να έχουν την πρόταση που μπορεί να κάνει καλύτερη τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική τους  ζωή. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.

Παρθένος

Οι μέρες θα είναι δύσκολες για τους 27,28/8ου καθώς οικογενειακά ή άλλα θέματα θα προκύψουν και θα σας απασχολήσουν έντονα. Η στάση του Ερμή δίνει απρόβλεπτα επαγγελματικά κολλήματα που ευτυχώς θα διαρκέσουν λίγο αλλά θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε προγραμματισμένες κινήσεις. Ενώ  εσείς του 3ου 10ημέρου αποφύγετε κόντρες ακόμα και αν κάποιοι με την στάση τους σας προκαλούν. Μόνο η Κυριακή δείχνει να μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας χαρίσει καλές στιγμές.

Ζυγός

Οικογενειακά θέματα η και θέματα καριέρας ενδέχεται να απασχολήσουν κυρίως τους γεννημένους 7 Οκτωβρίου  που θα έχετε μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα. Αντίθετα εσείς του 3ου 10ημέρου θα πάρετε ικανοποίηση  από εξελίξεις είτε και συναισθηματικές χαρές τις μέρες αυτές. Η στάση του Ερμή μπλοκάρει κάποια επαγγελματικά ή και συναισθηματικά θέματα και δυσκολεύει τον ουσιαστικό διάλογο για λίγε ς μόνο μέρες. Γενικά αποφύγετε  σοβαρές συναντήσεις και συζητήσεις.  Δευτέρα και Τρίτη ως το μεσημέρι σας βοηθούν περισσότερο σε ότι και αν κάνετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Έξοδα απρόσμενα προσθέτονται  στα  προγραμματισμένα και θα σας προβληματίσουν στην διάρκεια της εβδομάδας. Η στάση του Ερμή κάνει και τα επαγγελματικά και τις  συμφωνίες  δύσκολες. Οι καλές όμως εξελίξεις στα προσωπικά των γεννημένων 8ως 15/11ου σας κάνουν τους περισσότερο τυχερούς Σκορπιούς αυτών των ημερών. Εσείς μπορείτε είτε να αναθερμάνετε σχέσεις είτε να κάνετε μία γνωριμία είτε και να πάρετε μία μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σας άτομο. Τρίτη απόγευμα ως και Πέμπτη το πιο καλό διάστημα για όλους.

Τοξότης

Πολλές συζητήσεις για πιθανές μετακινήσεις συζητήσεις που πιθανά να μην καταφέρουν τις μέρες αυτές και λόγω της στάσης του Ερμή να καταλήξουν κάπου όπως και η αναβολή για μία σημαντική συμφωνία αγορά συμβόλαιο ή ξεκίνημα μιας δουλειάς φέρνει  η εβδομάδα που δίνει όμως και τύχη στους Τοξότες της  9ης και 10ης /12ου που μπορούν να έχουν μία απρόσμενη ευκαιρία κάθε μορφής τις μέρες αυτές.  Εσείς του 3ου 10ημέρου πιθανά να έχετε μία ένταση στο σπίτι που πρέπει να αποφύγετε. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οικογενειακά θέματα ή και προβλήματα κάθε μορφής  θα συνεχίσουν να  απασχολούν και αυτήν την εβδομάδα τους 4,5/1ου που γενικά πρέπει να είναι προσεχτικοί. Η στάση του Ερμή θα φέρει μία επαγγελματική ίσως και οικονομική αναστάτωση και ανασφάλεια που ευτυχώς θα κρατήσει λίγο και δεν θα πρέπει να σας αγχώσει τόσο. Οι 7 ως 13/1ου θα έχετε καλές επαφές και συναντήσεις τις μέρες αυτές ή ένα ευχάριστο μήνυμα. Η Κυριακή θα σας ξεκουράσει και θα σας χαρίσει καλές στιγμές.

Υδροχόος

Τώρα που καλυτερεύουν οι συνθήκες στην ζωή, την δουλειά και τα οικονομικά σας,  μην κάνετε ξανά λάθη και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει θύμα εκμετάλλευσης διάφορων κολάκων που ξαφνικά σας αγάπησαν. Για αυτό και μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και μην  μοιράζεστε από εδώ και από εκεί. Η στάση του Ερμή αναβάλει αλλά δεν ματαιώνει προγράμματα και από την άλλη εβδομάδα όλα θα τρέχουν σε κανονικούς ρυθμούς. Δευτέρα και Τρίτη ως το μεσημέρι οι πιο παραγωγικές σας ημέρες

 

Ιχθείς

Πολύ καλές οι προοπτικές ( αρκεί να ελέγχετε  την βιασύνη σας που μπορεί  να σας οδηγήσει  σε λάθη) ανοίγονται  τόσο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ακόμα και αν η στάση του Ερμή βραχυκυκλώσει πρόσκαιρα τα προγραμματισμένα σας. Οι μέρες δίνουν  μία προσωπική ικανοποίηση και μία συναισθηματική εύνοια στους γεννημένους 7ως 14/3ου που είναι και οι πιο τυχεροί Ιχθείς αυτών των ημερών σε όλους τους τομείς. Τρίτη απόγευμα ως και Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τι είναι ένας ευρωβουλευτής;
Next Funding Circle: Σε έναν κύκλο χωράνε πολλοί