Αστρολογικές προβλέψεις|9 έως 15 Μαρτίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ορμητικοί και ενθουσιώδεις θα είστε οι περισσότεροι, τις μέρες αυτές, που ωστόσο δίνουν μεγάλες εντάσεις νευρικά ξεσπάσματα, κόντρες και ρήξεις στους 5 Απριλίου που θα έχετε μια αρκετά σκληρή εβδομάδα που μπορεί να σας βάλει σε δυσάρεστες περιπέτειες και πρέπει να είναι προσεχτικοί. Αντίθετα το 7ήμερο δίνει επιβεβαίωση, συναισθηματικές αλλά και υλικές απολαβές, στους Κριούς του 3ου 10ημέρου. Ενώ η τύχη θα ευνοεί και τους 3/4ου που δεν πρέπει να χάνους τις ευκαιρίες που εμφανίζονται τώρα στην ζωή τους. Επειδή όμως  υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην ζωή σας και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί ακόμα και απέναντι σε ότι σας ενθουσιάζει.

Ταύρος

Ταύρος

Οι όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μία εξέλιξη ή να δώσει μία είδηση που μπορεί να σας ταράξει ψυχικά και οι μέρες δείχνουν να ηρεμούν για εσάς μόνο μετά την Παρασκευή. Ως και την Πέμπτη αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις ειδικά αν πρέπει να μιλήσετε με ισχυρά άτομα. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την Πέμπτη βοηθά τις σχέσεις σας και επιτρέπει σε ένα άτομο του φιλικού περιβάλλοντος να παρέμβει αν χρειαστεί ως μεσολαβητής για να ηρεμήσει η να λύσει παρεξηγήσεις.  Το Σάββατο είναι η πιο καλή μέρα για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες δίνουν εντάσεις και αντιπαλότητες σε όλους καθώς οι όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα μπορούν να γίνουν αιτία να ψυχρανθεί μία φιλία ή μέσα από ένα αποκαλυπτικό γεγονός να πάψει μία σχέση.  Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και πολλούς από εσάς να φανούν περισσότερο μέσα από μία εργασία τους.  Οι γεννημένοι το 3ο 10ήμερο του ζωδίου θα έχετε περισσότερη κοινωνικότητα και θα έχετε κάποιο αξιόλογο κάλεσμα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι 7 Ιουλίου  να είστε πολύ προσεκτικοί όλες αυτές τις μέρες που οι όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα μπορούν να γίνουν αιτία για ανατρεπτικά γεγονότα, σκληρές κόντρες και να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Για τους πολλούς προσοχή απαιτεί μόνο η Τετάρτη ως αργά και το πρωινό της Κυριακής κατά τα άλλα η εβδομάδα δίνει αισιόδοξα μηνύματα καθώς Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα ευνοεί την επαγγελματική σας έκφραση αρκεί να είστε ευέλικτοι και λιγότερο καυστικοί στον λόγο ανεξάρτητα εάν έχετε δίκαιο και πόσο. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα είστε και ευέλικτοι και εφευρετικοί και κάποιοι θα αποκτήσετε έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Λέων

Λέων

Οι μέρες δίνουν τρόπους διεξόδου, τύχη και προτάσεις στους γεννημένους 6/8ου  και κάποιες ενθουσιώδεις νέες γνωριμίες , καλές συναντήσεις νέα και εξελίξεις στους Λέοντες του 3ου 10ημέρου. Όμως ο επαγγελματικός σας χώρος θα έχει εντάσεις και μπερδεμένες θα είναι εκεί οι καταστάσεις στους εργασιακούς σας χώρους και κάποιοι μπορεί να έρθουν σε κόντρα μαζί σας. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα  θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς και λιγότερο ρίσκους στα οικονομικά θέματα. Η Παρασκευή είναι η πιο καλή σας μέρα.

Παρθένος

Οι όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα μπορούν να γίνουν αιτία απρόσμενων εξόδων αλλά και για οικονομικά θέματα πιθανά να διαφωνήσετε έντονα και με κάποιο κοντινό σας άτομο.  Προσεχτικοί να είστε στα οικονομικά σας την δύσκολη Τετάρτη ενώ την ίδια μέρα η κτητικότητα μπορεί να κάνει ζημιά σε μία σχέση σας αν την αφήσετε να σας κυριέψει. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα  θα επαναφέρει τον υγιή διάλογο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Για όλους Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο καλές σας μέρες.

Ζυγός

Οι όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα φτάνουν για να χαρακτηρίσουν δύσκολη και γεμάτη εντάσεις κάθε μορφής την εβδομάδα. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν όλους μα περισσότερο εσάς της 8/10ου που πρέπει να αποφεύγετε κάθε ριψοκίνδυνο τις μέρες αυτές. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα θα βοηθήσει να γίνουν κάποια θετικά βήματα στον επαγγελματικό σας χώρο με πιθανότητες να βελτιώσει και τα έσοδά σας. Ως και την Τετάρτη οι 17ως 23/10ου θα έχετε μία καλή συναισθηματική εξέλιξη η ένα ευχάριστο νέο.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι δύσκολες όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη θα πρέπει να σας κάνουν προσεχτικούς σε μετακινήσεις λόγια και να αποφεύγετε γενικά τις εντάσεις στους επαγγελματικούς σας χώρους που θα υπάρχει νευρικότητα και ασυνεννοησία. Ο Ερμής στους Ιχθείς από την Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα  μεταφέρει ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα κατ αρχάς στους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου που τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα πάρετε χαρές είτε συναισθηματικές είτε άλλης μορφής.

Τοξότης

Οι δύσκολες όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα την Τετάρτη και το πρωινό της Πέμπτης κάνει δύσκολη την εβδομάδα δημιουργεί νευρικότητα με αιτίες σε οικογενειακούς χώρους  σε πολλούς με περισσότερο στους γεννημένους 5/1ου. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα θα κάνει πιο ευέλικτο τον λόγο σας αυξάνοντας τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Το διάστημα αυτό θα γεννηθεί μία αιτία που θα σας κάνει να έχετε περισσότερες μετακινήσεις ή ταξίδια… πολλούς να διορθώσουν λάθη και να φέρουν σε μία ισορροπία  διαταραγμένες σχέσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι δύσκολες όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα την Τετάρτη και το πρωινό της Πέμπτης κάνει δύσκολη την εβδομάδα δημιουργεί νευρικότητα με αιτίες σε οικογενειακούς χώρους  σε πολλούς με περισσότερο στους γεννημένους 5/1ου. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα θα κάνει πιο ευέλικτο τον λόγο σας αυξάνοντας τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Το διάστημα αυτό θα γεννηθεί μία αιτία που θα σας κάνει να έχετε περισσότερες μετακινήσεις ή ταξίδια… πολλούς να διορθώσουν λάθη και να φέρουν σε μία ισορροπία  διαταραγμένες σχέσεις.

Υδροχόος

Απρόσεχτοι στις κινήσεις επιθετικοί στον λόγο και κτητικοί απέναντι σε συντρόφους σας θα είστε και την δύσκολη Τετάρτη που θα επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα για αυτό  προσέξτε μετακινήσεις και μην έρθετε για κανένα λόγο σε αντιπαράθεση με κανέναν. Την ίδια μέρα αναβάλετε ότι δεν είναι αναγκαίο να γίνει. Το ότι ο Ερμής περνά στους Ιχθείς την Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα  για εσάς είναι καλό όπως και για τα οικονομικά σας που θα μπουν στο κοντινό διάστημα σε μία αναγκαστική τάξη με αποτέλεσμα μετά από ένα άγχος να περάσετε σε πιο ισορροπημένη οικονομικά κατάσταση.

 

Ιχθείς

Μόνο η δύσκολη Τετάρτη μπορεί να σας φέρει ένα χάσιμο ή ένα απρόσμενο έξοδο που να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σας καθώς οι δύσκολες όψεις του Άρη με Ουρανό και  Πλούτωνα δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο. Εσείς από την μεριά σας αποφύγετε αυτήν την μέρα αγορές και δοσοληψίες.  Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την  Πέμπτη και ως το τέλος του μήνα θα φέρει καλύτερες ημέρες για εσάς και για τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές σας ημέρες.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η πρόσβαση στη θάλασσα μπορεί να είναι ένα… δώρο!
Next Οι μεγάλες προκλήσεις για τη Ρόδο ως υποψήφια πόλη για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, της Ελευθερίας Φτακλάκη