Αστρολογικές προβλέψεις|8 έως 14 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Για τους 22 έως 29/3ου και τους 7,8/4ου η εβδομάδα αυτή μεταφέρει ευχάριστα μηνύματα μαζί με συναισθηματικές ή και υλικές απολαβές. Εσείς είσαστε και οι πιο τυχεροί του 7ημέρου σε όλους τους τομείς. Η στάση του Ερμή και η νευρικότητα που προκαλούν οι όψεις του Ήλιου και του Άρη από τους Διδυμους δίνουν γενικά μια νευρικότητα στις κινήσεις και τις επικοινωνίες αυτών των ημέρων. Ωστόσο οι περισσότεροι(με εξαίρεση τους 9,10/4ου που θα έχετε αιτίες να μην είστε καλά) θα τα καταφέρεται θαυμάσια καθώς η Αφροδίτη από το Λέοντα φέρνει άνεμο αισιοδοξίας στη ζωή σας.

Ταύρος

Ταύρος

Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Αυτό σε συνδυασμό με μια κτητική διάθεση που σας χαρακτηρίζει αυτόν τον καιρό πιθανόν να κάνουν σπασμωδικές τις κινήσεις σας σε ότι αφορά τις κτήσεις. Ωστόσο ο οικογενειακο σας χώρος είναι ευνοημένος και αυτόν τον καιρό μπορείτε να βασίζεστε στην ουσιαστική στήριξη που μπορούν να σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι. Αυτό τον καιρό είναι καλό να συμβουλεύεστε  άτομα που λόγω συγγένειας δεν κινούνται  με ιδιοτέλεια απέναντι σας. Το Σ/Κ μπορείτε να περάσετε καλά αποδεχόμενοι μια πρόσκληση ή κάνοντας ένα μικρό ταξίδι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ασυγκράτητη δείχνει η διάθεση σας να κάνετε επιθετικές κινήσεις επιδιώκοντας να κερδίσετε χαμένο έδαφος είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Όμως τόσο η στάση του Ερμή όσο και γενικά οι όψεις της εβδομάδας συστήνουν για ένα ακόμα 7ήμερο υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Εσείς του Μάη μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες , να δημιουργήσετε συμμαχίες  αλλά και να κάνετε εξαιρετικά ωφέλιμες για το αύριο συναντήσεις. Οι ίδιοι μπορείτε να έχετε ένα μήνυμα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή μιας σχέσης που σας ενδιαφέρει . Προσπαθήστε να είστε τυπικοί απέναντι στις συμβατικές σας υποχρεώσεις  και εκμεταλλευτείτε το Σ/Κ που θα μπορούσε να σας ξεκουράσει πραγματικά.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η νευρικότητα που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο σας  δημιουργεί  άγχος και ψυχική αναστάτωση και σας βάζει σε μια διαδικασία εσωτερικού απολογισμού για το τι κάνετε σωστά ή όχι και τι πρέπει να αλλάξετε ώστε να επιτύχετε τους όποιους φιλόδοξους στόχους έχετε θέσει. Οι 1/7ου έχετε μια ειδική έμπνευση που σας βοηθάει οπου χρειάζεστε ενώ οι 7,8 και 12/7ου  θα πρέπει να προσέχετε γενικά αυτήν την ανατρεπτική περίοδο. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους, εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση, δείτε φίλους ή να βγείτε να διασκεδάσετε γιατί θα περάσετε πολύ ωραία.

Λέων

Λέων

Τα ευχάριστα μηνύματα  που έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα εσείς του πρώτου 10ημέρου από ανθρωπους του φιλικού ή ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος καθώς και οι ευχάριστες συζητήσεις  με ανθρώπους της καρδιά σας θα σας ανεβάσουν και θα κάνουν την καθημερινότητα σας ομορφότερη. Οι 10,11/8ου είσαστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνετε ενώ οι πιο καλές μερες της εβδομάδας για όλους είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Το Σ/Κ θα χρειαστεί να φανείτε συνεπείς σε συμβατικές υποχρεώσεις οικογενειακού πιθανότατα χαρακτήρα από τις οποίες θα μπορούσατε να ωφεληθείτε κιόλας.

Παρθένος

Πάρα τη μεγάλη νευρικότητα και ένταση που παρουσιάζει ο επαγγελματικό σας χώρος, η στάση του Ερμή σας αναγκάζει να φρενάρετε τις κινήσεις σας αυτό το 7ήμερο. Μην βιαστείτε να ολοκληρώσετε τις μέρες αυτές τις όποιες προσπάθειες κάνατε μέχρι τώρα για να καλύψετε χαμένες αποστάσεις. Όλα θα μπουν στο δρόμο τους από την άλλη εβδομάδα  και τα οποία διορθωτικά επαγγελματικά βήματα κάνατε θα αρχίσουν σε λίγο να αποδίδουν.  Η Αφροδίτη στο Λέοντα βοηθά και θα βοηθά για μεγάλο διάστημα με το να γαληνεύει εσωτερικές ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι την  πρώτη μέρα είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ψάχνοντας ρεαλιστική προσέγγιση σε προβλήματα που χρειάζονται λύση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για να συζητήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες.

Ζυγός

Είναι μια εβδομάδα που o  σύντροφος ή οι συνεργάτες δεν θα δείχνουν όσο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι θέλετε στη δική σας δυναμική και στις πρωτοποριακές σας ιδέες για κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν κόντρες και διασπαστικές τάσεις σε σημαντικές της ζωή σας σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι από 11 έως 17/10ου θα μπορούσαν να έχουν μία επαφή με ένα σημαντικό – ισχυρό άτομο να ζητήσουν κάποια χάρη και να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν ενώ οι 8 και 13/10ου περνούν ένα διάστημα καθοριστικών ανατροπών και αλλαγών στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το παρασκήνιο και η νευρικότητα  που επικρατεί κυρίως στο χώρο της δουλείας εσάς δεν σας πτοεί, αντιθέτως σας δίνει ενέργεια και την διάθεση να αναλάβετέ δράση να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Θα φανείτε κτητικοί και διεκδικητικοί σε όσα θεωρείται πως σας ανήκουν και στο τέλος θα τα κερδίσετε. Οι 25/10ου έως 1/11ου προσοχή στις αλόγιστες σπατάλες που μπορεί να κάνετε για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας  ενώ οι 2/11ου  διανύουν μια περίοδο γόνιμης φαντασίας. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τους αγαπημένου σας.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος που ορισμένοι θα νιώθετε άδικα πιεσμένοι από τους γύρω σας. Αν κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν τη δική τους γραμμή αντιμετωπίζουν την έντονη και σπασμωδική αντίδραση από μέρους σας. Παρόλα αυτά το διάστημα αυτό όλα σας πηγαίνουν καλά, ακόμα και αν δεν θέλετε να το δείχνετε είστε ικανοποιημένοι και από πρόσωπα και από καταστάσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας και οι προοπτικές σας πολύ καλές. Οι γεννημένοι  από  24/11ου έως 1/12ου μπορούν να κάνουν σημαντικές επαφές και κάποιοι μόνοι έχουν να περιμένουν μία ευχάριστη γνωριμία με προοπτική εξέλιξης στο μέλλον. Οι 9,10/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν επιχειρούν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Είναι μια εβδομάδα που οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα στο χώρο της δουλείας, λόγω της στάσης του Ερμή, θα σας κάνουν  πιο νευρικούς και απόμακρους από το σπίτι και την οικογένεια και είναι λάθος τόσο να είστε απόμακροι όσο και να μεταφέρετε επαγγελματικές εντάσεις  στον οικογενειακό σας  χώρο. Δύσκολες οι μέρες και κακή με αιτία η διάθεση των 5/1ου ενώ οι 10/1ου που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για απρόσμενα έξοδα. Μόνο στα τέλη της η εβδομάδα σας χαλαρώνει και το Σ/Κ μπορείτε και να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε και να χαρείτε.

Υδροχόος

Ακόμα και αν είστε σε κάποια θέματα παράλογα απαιτητικοί αυτόν τον καιρό οι γύρω σας θα έχουν καλές απέναντι  σας προθέσεις και έτσι όλα θα σας πηγαίνουν καλά αν και λόγω της στάσης του Ερμή δεν θα τρέχουν οι εξελίξεις με τις ταχύτητες που επιθυμείτε.  Η Αφροδίτη από τον χώρο του Λέοντα φροντίζει να υπάρχει κατανόηση και ζεστασιά στις σημαντικές για εσάς σχέσεις ενώ παράλληλα εδραιώνει κάποια συνεργασία ορισμένων από εσάς.  Οι 6 έως 12/2ου έχετε να περιμένετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα από τον σύντροφο ενώ οι 22 έως 28/1ου μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα σε επιλογές του σήμερα και καταστάσεις του χθες. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

Ιχθείς

Η νευρικότητα και η ένταση που επικρατούν στο χώρο του σπιτιού σας δημιουργούν μια ψυχική αναστάτωση την οποία ο μοναδικός τρόπος να την αποφύγετε είναι να ασχοληθείτε με τον χώρο της δουλείας που φαίνεται να είναι και αυτός που αποδίδει τα περισσότερα αυτό το μεγάλο  διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στο χώρο του Λέοντα. Οι 1/3ου διανύουν ένα διάστημα γόνιμης και δημιουργικής φαντασίας που τους βοηθά σε ότι και αν κάνουν ενώ οι γεννημένοι την πρώτη μέρα δέχονται πιέσεις. Το Σ/Κ είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και κάθε είδους μετακινήσεις.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev H σωστή μάσηση της τροφής και η σημασία της, της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next 9 εξωφρενικές ιστορικές απαντήσεις πολιτικών, του Βαγγέλη Γεωργίου