Αστρολογικές προβλέψεις|7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 7 έως 13 Σεπτεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Είναι μια κάλη εβδομάδα για τους γεννημένους 4,5/4ου , γεμάτη συναισθηματικές συγκινήσεις που σε κάποιους μπορεί να δώσει και ένα κέρδος η δώρο. Οι 9έως 12/4ου γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο τολμηρά προς ένα στόχο σας. Για όλους μα περισσότερο για τους 3/4ου η Τετάρτη μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα που μπορεί να φέρει  κάθε μορφής ανατροπές και προβλήματα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους σε ότι και αν κάνετε.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες ευνοούν συναισθηματικά μα και γενικά  τους γεννημένους 25/4ου    οι οποίοι έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος ή κάποια καλή πρόταση  ενώ οι από 9 έως 13/4ου μπορείτε με διπλωματικότητα να αποφύγετέ οικογενειακές εντάσεις με κάποιο νεαρότερο ή πιο ανώριμο άτομο μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Γενικά ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις για εσάς του 2ου 10ημέρου που θα σας δώσουν χαρές άτομα της καρδιάς σας. Μόνο η Τετάρτη θέλει  προσοχή σαν μέρα, κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών σας ενώ το Σ/Κ είναι κατάλληλο να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Και αυτή η εβδομάδα ευνοεί μετακινήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους, ένα ευχάριστο μήνυμα, καθώς και κάποια  επαγγελματική προοπτική που για τους γεννημένους 1 έως 5/6ου μπορεί να φέρει μία καλή συμφωνία. Την Τετάρτη αποφύγετε τριβές – αντιδικίες με τα ταίρια σας. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ενω το Σ/Κ είναι κατάλληλο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Καρκίνος

Καρκίνος

Είναι μια εβδομάδα που θα βρείτε τρόπους από εκεί που δεν το περιμένατε να  πάρετε οικονομικές ανάσες και να καλύψετε ανάγκες στο παρά 5. Την Τετάρτη προσοχή στα νεύρα σας, τα λόγια και τις μετακινήσεις σας όπως και στην ένταση που θα γεννήσει η πορεία  μιας σχέσης ή συνεργασίας που φαίνεται ότι θα σας προβληματίσει. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευη είναι οι καλύτερες μέρες να τακτοποιήσετε σωστά τα οικονομικά σας ενώ το Σ/Κ είναι καλό για συζητήσεις και μετακινήσεις οποιασδήποτε μορφής. Οι 5/7ου προσοχή σε ότι και αν κάνετε.

Λέων

Λέων

Δευτέρα και Τρίτη θα έχετε κλειστή διάθεση. Από την Τετάρτη όμως η διάθεση σας ανεβαίνει και η εβδομάδα θα είναι καλή για όλους. Οι  γεννημένοι 6,7/8ου   έχουν να περιμένουν συναισθηματικές συγκινήσεις ή και κάποιας μορφής κέρδος ενώ οι από 11 έως 14/8ου θα είναι γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. Ακόμα, άνθρωποι μεγαλύτεροι ή από μακριά  θα σας μεταφέρουν ένα ευχάριστο νέο είτε  θα  βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας. Μόνο οι 22/8ου είστε οι πιο πιεσμένοι  τις μέρες αυτές.

Παρθένος

Καλή δείχνει  η εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας καθώς φαίνεται και να σας ικανοποιούν κάποιες εξελίξεις και να σας αποδίδουν έξτρα έσοδα. Αυτά θα είναι και η αιτία  που θα συντηρήσουν την από καιρό καλή ψυχολογία σας. Την Τετάρτη προσέξτε αγορές και οικονομικές κινήσεις  γιατί  θα μπορούσατε να ξοδευτείτε. Κάποιοι θα χρειαστεί να στηρίξετε  κάποιον άνθρωπος της καρδίας σας που το έχει ανάγκη. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να βγείτε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Ζυγός

Με πολλές υποχρεώσεις να περιμένουν ξεκινά η εβδομάδα σας. Την δύστροπη Τετάρτη  εύκολα θα μπορούσε να χαλάσει μία σχέση ή να κρυώσει μία φιλία σας. Την ίδια μέρα περισσότερο οι 6/10ου ας είστε προσεχτικοί σε ότι κάνετε. Φιλική θα είναι η διάθεση των άλλων προς εσάς Πέμπτη και Παρασκευή , μέρες που θα μπορούσατε να έχετε και προτάσεις από την μεριά των φίλων σας. Ως τόσο το Σαββατοκύριακο είναι καλό να το περάσετε ήσυχα αφού δείχνει πολύ κατάλληλο για να κάνετε μικρούς απολογισμούς και να τα βρείτε με το μέσα σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Σε καλή διάθεση και γεμάτους ενέργεια στόχους και σχέδια πραγμάτωσης τους σας βρίσκει το ξεκίνημα μίας πολύ αποδοτικής για εσάς εβδομάδας. Αν εξαιρέσουμε την σκοτεινή παρένθεση το βράδυ της Τετάρτης που θα μπορούσε μία εξέλιξη, ένα γεγονός ή κάτι άλλο να γκρεμίσει την διάθεσή σας κατά τα λοιπά οι μέρες ευνοούν στόχους και σχέδιά σας. Ο καιρός βοηθά ακόμα να προβάλλεστε ή να προβάλετε δημιουργίες σας και σίγουρα τώρα θα μπορέσετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Τοξότης

6 και 7 Δεκεμβρίου είναι  γεννημένοι οι πιο τυχεροί Τοξότες του 7ημέρου αυτού, σε όλους τους τομείς και σε ότι και αν κάνουν.  Αυξημένη θα είναι και η κοινωνικότητά σας και δύσκολα θα μπορέσει ακόμα και η δύσκολη όψη του Ερμή το βράδυ της Τετάρτης να σας χαλάσει την διάθεση… καλού κακού πάντως βράδυ Τετάρτης αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις και περίεργες συναντήσεις.  Ακόμα το Σ/Κ φανείτε συνεπείς απέναντι σε μία κοινωνική ή οικογενειακή σας υποχρέωση.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

27,28 και 29/12ου γεννημένοι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον δρόμο σας τις μέρες αυτές, είτε αυτό είναι πρόταση, είτε γνωριμία, είτε ότι άλλο. Ακόμα οι μέρες ευνοούν τους οικονομικούς  σχεδιασμούς όλων των Αιγόκερων και αν εξαιρέσουμε εσάς της 3ης και 4ης Ιανουαρίου που περνάτε δύσκολες στιγμές ( ιδιαίτερα το βράδυ της Τετάρτης ) οι πολλοί θα έχετε καλά αποτελέσματα σε ότι και αν προσπαθείτε αυτόν τον καιρό. Εξαιρετικό για όλους και το Σ/Κ που σας δίνει χρόνο και αιτίες για να χαρείτε.

Υδροχόος

Ο καχύποπτος τρόπος που αντιμετωπίζετε τους γύρω σας αυτήν την εποχή έχει αιτία… Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να πάψετε να είστε διπλωμάτες στον λόγο που αυτόν τον καιρό θα μπορούσε να είναι πιο καυστικός και καθόλου μα καθόλου διπλωματικός. Ειδικά το βράδυ της Τετάρτης αποφύγετε να κάνετε κάποια συζήτηση γιατί είναι δεδομένο ότι το αποτέλεσμά της δεν θα είναι καλό. Κατά τα  άλλα  ως και την Παρασκευή μπορείτε να διαπεραιώσετε τις όποιες εκκρεμότητές σας όμως το Σ/Κ θα είστε δύσκολοι και απαιτητικοί  με τους γύρω σας.

 

Ιχθείς

Δευτέρα και Τρίτη βοηθούν σε ότι και αν κάνετε. Σας δίνουν και λόγους να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε. Από την Τετάρτη τα επαγγελματικά με τις προοπτικές αλλά και τις δυσκολίες τους θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και πιθανά την Τετάρτη αργά για ένα οικονομικό θέμα να έχετε μία ένταση, διαφωνία ή και ρήξη  με κάποιον κοντινό σας.  Το Σ/Κ θα έχετε συντροφική διάθεση και εύκολα θα ηρεμήσετε τις όποιες εντάσεις έχουν προκύψει μες την εβδομάδα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ρομαντισμός και χιούμορ στα τιτιβίσματα
Next Σεπτέμβριος │Ιστορικές αναφορές και παραδοσιακά έθιμα, της Ευαγγελίας Ζευκιλή