Αστρολογικές προβλέψεις|6-12 Απρίλιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινά λίγο ανάποδα με τη διάθεση σας όχι στα καλύτερα και τις δύστροπες όψεις του Ερμή και του Ήλιου να σας αλλάζουν τα προγράμματα που καταστρώνεται. Καλύτερες μέρες για τις οποίες μετακινήσεις σας η Πέμπτη και το πρωινό της Παρασκευής. Οι μέρες είναι δύσκολες για γεννημένους  5,6/4ου που θα πρέπει να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας ενώ αντίθετα θα είναι μέρες χαράς  και αυξημένης τύχης σε όλους τους τομείς για τους Κριούς της 2ης /4ου. Το Πάσχα θα βρει τους περισσοτέρους σε χώρους που λόγω οικογενειακών η άλλων υποχρεώσεων θα πρέπει να βρίσκονται ακόμα και αν δεν αποτελούν δική τους επιλογή. Νευρικό το απόγευμα του Μ. Σάββατου. Η  Αφροδίτη απ  τους Δίδυμους θα  αυξήσει  την ανάγκη  σας για συχνότερες επαφές με άτομα αποκλειστικά δική σας επιλογή.

Ταύρος

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της η Μ. Εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά αναστατωμένους ψυχολογικά για διάφορα θέματα και οι δύστροπες όψεις του Ερμή και του Ήλιου φαίνεται να σας  φέρνουν  απρόσμενα έξοδα ακόμα και αν αυτά αφορούν ανάγκες ανθρώπων  της καρδιάς  σας. Οι καλύτερες μέρες για τις μετακινήσεις σας θα είναι το Βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο.  Οι Ταύροι του 1ου δεκαήμερου θα είναι υπερδραστήριοι και μαχητικοί απ ότι είναι συνήθως απέναντι στα θέλω τους, ενώ εσείς του 3ου δεκαήμερου  έχετε  να περιμένετε  συναισθηματικές χάρες την εβδομάδα αυτήν. Το Πάσχα θα σας βρει να κάνετε μικρές  ή μεγάλες ευχάριστες  μετακινήσεις και  η Κυριακή του Πάσχα δείχνει χαρούμενη μέρα για εσάς. Η Αφροδίτη από τους Δίδυμους θα βελτιώσει τα οικονομικά σας,  μα θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι σε υλικές και συναισθηματικές σας κτήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι αρνητικές όψεις με τις οποίες ξεκινά η Μ. Εβδομάδα φέρνουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον χώρο των φίλων. Οι 25/5 θα πρέπει να προσέχετε τα λογία και τις σχέσεις σας διότι από εκεί προέρχονται οι πιέσεις που αντιμετωπίζεται αυτόν τον καιρό. Από τα μέσα της εβδομάδας μέχρι και την Παρασκευή το πρωί θα έχετε πιο επικοινωνιακή διάθεση ενώ το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα έχετε πιο κλειστή διάθεση και θα είστε δύστροποι ίσως και  καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας  απ το Μ. Σάββατο και για όλον τον μήνα θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας όπως και εσάς τους ιδίους ενώ κατ αρχάς θα φέρει συναισθηματικές χάρες στους γεννημένους 22/5ου.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το έντονο πλανητικό σκηνικό με το οποίο ξεκινά η Μ. Εβδομάδα επηρεάζει τον λόγο, τις μετακινήσεις και την ψυχολογία σας . Οι γεννημένοι 7/7 θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα ενώ για όλους τους άλλους μόνο το Μ. Σάββατο το απόγευμα φαίνεται να πέφτουν ψυχολογικά λόγω κάποιας συναισθηματικής έντασης η διαφωνίας που μπορεί να προκύψει με κάποιον άνθρωπο της καρδιάς τους καθώς την Κυριακή του Πάσχα φαίνεται οι περισσότεροι να την περνούν συντροφικά με τους αγαπημένους τους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Δίδυμους από το τέλος της εβδομάδας και για ένα μήνα θα αρχίσει να σας ηρεμεί ψυχικά από ανησυχίες που έχετε.

Λέων

Λέων

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή κάνουν νευρικό το ξεκίνημα της Μ. Εβδομάδας και επιθετικό τον λόγο σας. Για αυτό ως και την Τετάρτη αποφύγετε  διαφωνίες που θα μπορούσαν να τραυματίσουν σχέσεις μα κυρίως συνεργασίες , διότι οι διασπαστικές τάσεις που υπάρχουν θα μπορούσαν να φέρουν ρήξεις. Οι γεννημένοι 5/8ου   θα έχουν την τύχη με το μέρος τους όλο το 7ήμερο  σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Η εβδομάδα γίνετε θετική από την Πέμπτη και μετά και οι περισσότεροι θα περάσετε το Πάσχα ευχάριστα αρκεί να προσέξετε το απόγευμα του μεγάλου Σαββάτου που εύκολα θα μπορούσε να σας αδιαθετήσει. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Δίδυμους από την Κυριακή  και για ένα μήνα περίπου θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φίλιες σας και θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της η Μ. Εβδομάδα θα σας φέρει αναστάτωση σε οικονομικά θέματα και τα οικονομικά σας προγράμματα θα χρειαστούν μία αναγκαστική αναθεώρηση. Οι γεννημένοι 27/8ου  εξακολουθούν να είναι πιεσμένοι από κάποιο πρόβλημα πιθανότητα οικογενειακής φύσεως που επιμένει, ενώ οι γεννημένοι από 17 έως 22/9ου που είναι και οι πιο ευνοημένοι Παρθένοι των ημερών έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής. Οι ευχάριστες μετακινήσεις ή τα ταξιδάκια τα οποία πολλοί  θα κάνετε έχουν τη δύναμη  να σας  ανεβάσουν και να σας ξεκουράσουν από την Παρασκευή που δείχνει να ξεκινά το καλύτερο διάστημα για όλους. Η Κυριακή του Πάσχα θα σας βρει οπού και όπως έχετε προγραμματίσει και έτσι όπως  θέλατε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους από την Κυριακή και για ένα περίπου μήνα θα βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Το αρνητικό σκηνικό που δημιουργούν οι όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αφορούν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.  Η Μ. Εβδομάδα στο ξεκίνημα της θα φέρει αναστάτωση και διασπαστικές τάσεις με ανθρώπους που μέχρι χθες συνεργαζόσασταν η συντρόφους και αυτό θα ρίξει την ψυχολογία σας. Όλοι μα περισσότερο οι γεννημένοι 9 και 10/10ου  θα πρέπει να προσέχετε  παντού και τα πάντα. Το Μ. Σάββατο το απόγευμα θα υπάρξει μια παροδική νευρικότητα σε θέματα σπιτιού ενώ την Κυριακή θα την περάσετε οι περισσότεροι παραδοσιακά και  οικογενειακά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους  από το απόγευμα του Σαββάτου μόνο χαρές θα φέρει μετά από καιρό αυξημένης πίεσης σε εσάς και πρώτοι ευνοημένοι από αυτό το πέρασμα  θα είναι Σάββατο και Κυριακή οι 23και 24/9ου .

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το ανάποδο ξεκίνημα της Μ. Εβδομάδας φαίνεται να επηρεάζει τα Οικονομικό επαγγελματικά σας  θέματα δεν  θα τρέχουν όπως θα θέλατε και αυτό θα σας προκαλεί άγχος και αναστάτωση κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και με την υγειά κάποιων περισσότερο ευαίσθητων Ζυγών. Το καλύτερο διάστημα για όλους ξεκινά από την Τετάρτη το βράδυ και μέχρι και  την Παρασκευή μπορείτε να κάνετε τις όποιες μετακινήσεις ή συνεννοήσεις  ενόψει των εορταστικών ημερών . πρωί Το Μ. Σάββατο το απόγευμα 7 ως 10 μμ αποφεύγετε κόντρες και δύσκολες συζητήσεις  καθώς εύκολα θα μπορούσαν  να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Βράδυ Σαββάτου και Κυριακή όλα θα είναι πιο ευχάριστα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους από το τέλος της εβδομάδας και για ένα περίπου μήνα  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κληρονομικά η αλλού είδους οικονομικά ζητήματα.

Τοξότης

Μπορεί η Δευτέρα και η  Τρίτη να σας θέλουν  εσωστρεφούς  και η  Μ. Εβδομάδα φέρνει έξοδα και διαφωνίες, κυρίως γύρω από οικονομικά θέματα,  όμως παρ όλες τις αρνητικές όψεις των πρώτων ημερών εσείς θα περάσετε τις δικές σας γραμμές μα και θα έχετε ευχάριστα μηνύματα ή αποτελέσματα , προσκλήσεις και συναισθηματικές χαρές . Από το βράδυ της Τετάρτης και μετά όλα πάνε πιο καλά για όλους μα πιο πολύ για τους γεννημένους  4,5/12ου που έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν αυτόν τον καιρό μα και απρόσμενα κέρδη. Το Μ. Σάββατο προσοχή σε απρόσμενα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα είστε κτητικοί απαιτητικοί και δύστροποι παρ όλο που οι γύρω σας θα κάνουν ότι ζητάτε . Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Δίδυμους θα φέρει αρμονία και συνεννόηση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από την άλλη εβδομάδα και ως τις αρχές του Μάη.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Εντάσεις και απρόσμενα οικογενειακά θα φέρει με το ξεκίνημα της η Μ. Εβδομάδα σε όλους μα περισσότερο στους 6/1ου  που θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.  Οι γεννημένοι 15 έως 20/1ου που είναι και οι πιο τυχεροί Αιγόκεροι αυτών των ημερών θα έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χάρες είτε από ανθρώπους της καρδιάς τους είτε και μία γνωριμία αν είναι μόνοι. Δευτέρα και  Τρίτη  θα είστε πιο κοινωνικοί ενώ Τέταρτη, Πέμπτη είναι μέρες που θα κλειστείτε στον εαυτό σας κάνοντας αναπολήσεις σε καταστάσεις του χθες πιθανά; Να βρεθείτε και με άτομα που σας συνδέουν κοινές αναμνήσεις. Από την Παρασκευή το βράδυ θα αρχίσει να ανεβαίνει η διάθεση σας ώστε την Κυριακή του Πάσχα να περάσετε όμορφα κάνοντας πράγματα για εσάς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ομορφύνει τον επαγγελματικό σας χώρο και τις συνθήκες εργασίας σας ενώ παράλληλα θα βοηθήσει και τα οικονομικά σας   από την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος

Η Μ. Εβδομάδα ξεκινάει με νευρικότητα και πεσμένη ψυχολογία λόγω κάποιων διαφωνιών η παρεξηγήσεων που θα μπορούσαν ακόμα και να σας αλλάξουν το πρόγραμμα των  εορταστικών ημερών.  Από την μεριά σας προσοχή στα λογία σας και στον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις με τον  σύντροφο η τους συνεργάτες  διότι θα σας χαρακτηρίζει μια σπασμωδικότητα ικανή να ανατρέψει καλές μέχρι χθες συνθήκες σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τις μέρες του Πάσχα καλύτερες είναι η Τέταρτη το βράδυ και η Πέμπτη καθώς θα έχετε   διάθεση να δείτε φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε ενώ το Μ. Σάββατο και η Κυριακή του Πάσχα θα σας βρουν πιο άτονους και κλεισμένους στον εαυτό σας. Το ευχάριστο για όλους είναι το  πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους που αφυπνίζει τον αισθηματικό σας τομέα και σας φέρνει συναισθηματικές χαρές. Πρώτοι κερδισμένοι εσείς των πρώτων ημερών που σύντομα θα ζήσετε συναισθηματικές χαρές.

 

Ιχθείς

Την Μ. Εβδομάδα δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας διότι απρόσμενα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για την οικογένεια η και φίλους που μπορεί να έχουν πρόβλημα  θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σας δημιουργήσουν μία τρύπα στα οικονομικά σας που θα σας περιμένει και μετά το Πάσχα. . Τέταρτη, Πέμπτη θα ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν σας είναι και οι πιο ευχάριστες ενώ την Κυριακή του Πάσχα η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα την περάσετε με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε. Αφροδίτη από τους Διδύμους που περνά το απόγευμα του Σαββάτου και ως τις αρχές του Μάη θα σας κάνει να θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού σας, θα κάνει πιο όμορφους τους χώρους που ζείτε και  θα ομορφύνει τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ψώνια… στο Παρίσι, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Τούρτα black forest για όλη την οικογένεια, της Εμμανουέλας Κόκκαλη