Αστρολογικές προβλέψεις|6 έως 12 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Εντάσεις στον οικογενειακό χώρο φέρνει η αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Περισσότερο επηρεάζονται οι 4,10/4ου. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθησει από Πέμπτη και μετρά στο να εξισορροπήσουν έκρυθμες καταστάσεις. Οι μέρες δίνουν συναισθηματικές και οικονομικές χάρες στους 15, 16, 17/4ου  ενώ η εβδομάδα προσφέρει τυχη και μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς για τους γεννημένους 13, 14/4ου. Η Πέμπτη δείχνει η καλύτερη μέρα για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Προσεχτικές πρέπει να είναι οι μετακινήσεις και ελεγχόμενες οι αντιδράσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας που η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εμπόδια και ανατροπές στα προγράμματα σας. Με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο από την Πέμπτη και μετά θα είστε όσο ευέλικτοι χρειάζεται  ώστε με διπλωματικότητα να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια. Αυξημένες πιέσεις θα δεχτείτε από μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες σας εσείς της 19/5ου. Παρασκευή και Σάββατο δείχνουν να βοηθούν και τη διάθεση και τους στόχους σας

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή σας καλεί να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας διότι φαίνεται πως η αντίθεη του ‘Ήλιου με τον Πλούτωνα θα φέρει αίτιες που θα σας βγάλουν πραγματικά εκτός προϋπολογισμού. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο σε συνδυασμό με τον Ήλιο και τον Άρη που βρίσκονται ήδη εκεί θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι όχι μόνο σε υλικά αλλά και συναισθηματικά θέματα και θα είστε πιο διεκδικητικοί απέναντι σε οτιδήποτε σας ανήκει. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να δείτε φίλους, να βγείτε και γενικά να περάσετε ωραία σε ότι και αν κάνετε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η εβδομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη αφού η αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα την Δευτέρα θα φέρει εντάσεις με  συντρόφους  ή  συνεργάτες,  που αν δεν ελεγχθούν, θα μπορούσαν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες ρίξεις. Με το πέρασμα του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από την Πέμπτη θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε την μέχρι χθες παρασκηνιακή σας δράση και φαίνεται πως θα μπορούσατε στην επίτευξη των θέλω σας να έχετε και στήριξη από ανθρώπους του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.  Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ καλές μέρες για να περάσετε όμορφα ότι και αν κάνετε.

Λέων

Λέων

Θα πρέπει να φανείτε προσεχτικοί όλοι μα κυρίως οι 22/8ου στα θέματα που προκύπτουν τις εντάσεις και την αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς που θα φέρει η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα και θα μπορούσε να επηρεάσει  την ψυχολογία σας η οποία δεν φαίνεται να είναι πολύ καλή αυτή την δύσκολη εβδομάδα. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα κάνει έντονη την ανάγκη να κινηθείτε παρασκηνιακά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Οι 15,16/ 8ου  έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν καθώς και οι 20/8ου που το ευχάριστο, ξαφνικό  παίζει πολύ στη ζωή τους. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα της καρδιά σας ή και ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος φέρνει  αυτήν την  εβδομάδα η  αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα και θα πρέπει στο ξεκίνημα της  να είστε πιο προσεχτικοί στο τι λέτε και κάνετε .Από την Πέμπτη που ο Ερμής περνά στον Καρκίνο θα ενισχύσει τις συναναστροφές σας με ανθρώπους κοινών ενδιαφερόντων του φιλικού και κοινωνικού σας χώρου. Τετάρτη και Πέμπτη θα είσαστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας και καχύποπτοι ενώ Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για όλους.

Ζυγός

H αντίθεση  του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει αίτιες εντάσεων στον οικογενειακό χώρο οι οποίες θα μπορούσαν να προκληθούν και από την παρέμβαση τρίτων στα προσωπικά σας. Με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο από την Πέμπτη θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα της ζωής σας σχέδια και να τρέξετε επαγγελματικά θέματα που θα σας αναδείξουν. Οι 7 και 14/10ου διανύεται ένα διάστημα ανατροπών. Η Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ενώ η Κυριακή φαίνεται να είναι πολύ καλή για οτιδήποτε και αν επιλέξετε να κάνετε

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα φέρει εμπόδια στις ενέργειες που κάνετε προκειμένου να επιτύχετε επαγγελματικού σας στόχους και θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια, τις μετακινήσεις  και στις αντιδράσεις σας μιας και το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο από την Πέμπτη θα κάνει πιο επιθετικό και αχαλίνωτο τον λόγο σας. Οι 21/11ου δέχονται  πιέσεις ξανά από ένα πρόβλημα του 2014 . Πιο ευνοημένοι   οι 2/11ου εξακολουθούν να έχουν έμπνευση τύχη και γόνιμη φαντασία. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες ημέρες της εβδομάδος για όλους.

Τοξότης

Την δύσκολη αυτή εβδομάδα με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας διότι θα υπάρξουν αίτιες  που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να δυσκολέψουν την οικονομία σας. Από την Πέμπτη και μετά που ο Ερμής πάει στον Καρκίνο θα είσαστε σε θέση να βάλετε σε τάξη κληρονομικά ή να μεθοδεύσετε οικονομικές σας διεκδικήσεις. Οι 14,15,16/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ανθρώπους της καρδιά σας και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Εντάσεις και αναστάτωση σε σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες προκαλεί η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας που θα μπορούσαν να επιφέρουν  και κάποιες οικονομικές ζημιές.  Όμως από την Πέμπτη που ο Ερμής περνά στον Καρκίνο θα φέρει πιο ήρεμους  διάλογους  στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις και συνεργασίες και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους. Οι 5/1ου θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις καθοριστικές και μη αναστρέψιμες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 9/1ου    να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενα έξοδα. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για να περάσετε όμορφα ό,τι και αν κάνετε.

Υδροχόος

Αυτή τη δύσκολη, λόγω της αντίθεσης Ήλιου με Πλούτωνα,  εβδομάδα περιμένετε  προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά και να  σας κρατούν ανήσυχους με βαριά διάθεση και ψυχολογία δυσκολεύοντας  τις συνεργασίες σας. Με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο την Πέμπτη θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγειά σας και θα νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν και με την ευκαιρία  κάποιοι να ανανεώσετε τον χώρο της δουλείας. Οι 17/2ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

Ιχθείς

Δυσκολία φαίνεται να παρουσιάζουν αυτή την εβδομάδα οι κοινωνικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις με την αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα να κορυφώνει προβλήματα  με αγαπημένα άτομα του φιλικού/ κοινωνικού συναισθηματικού ή και οικογενειακού χώρου. Από την Πέμπτη και μετά όμως που ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Καρκίνο, ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα εχουν να περιμένουν οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο καθώς και οι 28/2ου οικονομική ρευστότητα και δημιουργική έμπνευση. Δευτέρα και Τρίτη ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ η Κυριακή είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με την οικογένεια.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Tο facebook άλλαξε λογότυπο
Next Οι Έλληνες είπαν όχι, αλλά σε τι ακριβώς;