Αστρολογικές προβλέψεις|5 έως 11 Ιανουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η δύσκολη πανσέληνος  θα πιέσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας και οι μέρες θα εξακολουθήσουν να προκαλούν ανατροπές σε μέχρι χθες δεδομένα της ζωής κυρίως των   γεννημένων  3 Απρίλη μα και στους Κριούς  του 1977- 1978 σε οικογενειακά και όχι μόνο θέματα. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο θα σας επιτρέψει ( ως τις αρχές της Άνοιξης ) να βασιστείτε στην βοήθεια που μπορεί να σας δώσει ένα φιλικό άτομο στο οποίο και εμπιστεύεστε  κάποιο πολύ προσωπικό σας θέμα. Οι 84 ως 87 θα έχετε μία κακή εβδομάδα που στις μέρες της πρέπει να κάνετε μόνο απαραίτητες και προσεχτικές κινήσεις.  Πιο θετικό για όλους το διάστημα από μεσημέρι της Τρίτης ως και την Πέμπτη. Τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι 10,11/4ου.

Ταύρος

Ταύρος

Αποδοτική  σε σχέση με τα επαγγελματικά σας η είσοδος και του Ερμή στην κορυφή του ωροσκοπίου σας ως την Άνοιξη που σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία της Αφροδίτης θα σας δώσει αρκετά παραγωγικό και αποδοτικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.  Ως τόσο η δύσκολη Πανσέληνος θα αναγκάσει πολλούς να αφιερώσουν χρόνο για να ξεφύγουν από μία τεχνική , λογιστική , νομική ή άλλη δυσκολία που θα βγει μπροστά τους αυτές τις μέρες με θετικό όμως αποτέλεσμα. Οι 6ως 12 /5ου θα έχετε καλές επαφές έξυπνες ιδέες και μπορείτε να κάνετε και μία σημαντική συζήτηση την εβδομάδα αυτήν.  Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πέρασμα του  κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει  ως την Άνοιξη πιο μαχητικό και επιθετικό τον λόγο σας κάτι που  μπορεί σίγουρα να σας εκτονώνει αλλά δεν σας βοηθά τελικά καθώς σας στερεί την διπλωματικότητα που είναι βασικό χαρακτηριστικό και ατού σας. Αυτές τις μέρες εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο σαν εξέλιξη γνωριμία ή κέρδος όποιας μορφής.  Η δύσκολη Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δώσει είτε μία ζημιά που στοιχίζει είτε άλλα απρόσμενα έξοδα και θα σας αναγκάσει να αναπροσαρμόσετε  το οικονομικό σας πρόγραμμα σε νέα δεδομένα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Αυτήν την εποχή γενικά θα υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις ιδιαίτερα μετά από το πέρασμα και του Ερμή στον Υδροχόο καθώς θα προσπαθείτε να προετοιμάζετε το επόμενο βήμα σας καθώς πολλοί βλέπετε να υπάρχει αδιέξοδο σε μία ισχυρή μέχρι πρότινος συνεργασία σας. Η δύσκολη πανσέληνο φέρει απέναντι σε ένα ρεαλιστικό και όχι ευχάριστο αποτέλεσμα τους γεννημένους 4,5 Ιουλίου που θα έχουν γενικά μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Για τους πολλούς δηλώνει η πανσέληνος αυτή , ότι για να κάνουν μία όποια νέα αρχή αναγκαστικά θα σταματήσουν κάτι που τρέχει αυτόν τον καιρό. Με λίγα λόγια  τους δείχνει πως δεν  γίνετε να  ανοίγονται σε νέα σχέδια κλπ  χωρίς να κλείνουν τα παλιά.

Λέων

Λέων

Η έντονη πανσέληνος  στο ξεκίνημα της εβδομάδας  θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα σας ζητήσει να κάνετε δύσκολες επιλογές ίσως και να πάρετε δύσκολες αποφάσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο που θα κρατήσει πολύ καιρό ( ως τα μέσα του Μάρτη ) κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να λυθούν συσσωρευμένες παρεξηγήσεις και να κατασιγάσετε κάποιες ανασφάλειές σας σε σχέση με το μέλλον μίας σημαντικής κατ εσάς  σχέσης ή συνεργασίας σας. Ομαδικοί και συγκαταβατικοί θα είστε για αυτόν τον λόγο και από τις λίγες φορές που θα μετρήσετε σοβαρά και την γνώμη ενός κοντινού σας ατόμου σε δικά σας θέματα. Τύχη θα έχετε σε όλους τους τομείς  και αυτό το 7ήμερο οι 13,14/8ου.

Παρθένος

Η δύσκολη Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας  φέρει σε δύσκολη θέση καθώς πολλοί θα βρεθείτε στην μέση μίας κόντρας ανάμεσα σε άτομα που είναι κοντινά σας και θέλετε να έχουν χώρο στην ζωή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να εκδηλώσει και ζήλια για το ενδιαφέρον που δείχνει για εσάς ένα φιλικό σας άτομο.  Ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα η αλλαγές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον για την δουλεία  φέρνει με την είσοδο του στον χώρο του Υδροχόου ο Ερμής ως τα μέσα του Μάρτη. Κάτι ευχάριστο έχουν να περιμένουν συναισθηματικά τις μέρες αυτές οι  8ως 14/9ου.  Το Σ/Κ είναι καλό για όλους.

Ζυγός

Το  πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο και στον  5ο φυσικό σας οίκο θα κρατήσει ως τα μέσα του Μαρτίου και μπορεί να γεννήσει κάτι σημαντικό που να δώσει χρώμα στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας. Μπορεί να είναι μία ισχυρή νέα σχέση, μπορεί να είναι μία ουσιαστικότερη επαφή με ένα πολύ αγαπημένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε μία γόνιμη περίοδο που μπορεί πραγματικά να σας ανεβάσει ψυχικά και να σας κάνει όλους να νοιώθετε  ότι υπάρχει δίπλα σας στήριγμα και  ότι δεν είστε μόνοι. Πιο τυχεροί εσείς του 1ου 10ημέρου που οι μέρες σας επιφυλάσσουν μία συναισθηματική χαρά.  Όμως η δύσκολη Πανσέληνος δείχνει να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και ανατροπές  στους 6/10ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Κάτι θα αλλάξει θετικά στους χώρους που ζείτε ίσως και μετά από μία ένταση ή ένα πρόβλημα που θα γεννήσει  η δύσκολη πανσέληνος  από τον Καρκίνο στο  ξεκίνημα της εβδομάδας που πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας τα λόγια και τις μετακινήσεις σας . Ερμής και Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρουν ευχάριστες παρουσίες στο χώρο σας ενώ κάποιοι αδέσμευτοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό μία συγκατοίκηση.  Οι 17ως 21/11 ου θα έχετε κόντρες και αντιθέσεις με κοντινά σας άτομα. Η Τρίτη δείχνει η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

Τοξότης

Πολλές μετακινήσεις, προσκλήσεις  και συναντήσεις – συζητήσεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα  θα φέρει μέχρι τα μέσα του Μαρτίου  το  πέρασμα που  κάνει στον Υδροχόο ο Ερμής. Όλα δείχνουν ότι πολλοί είστε κοντά σε μία σημαντική συμφωνία που θα ξεκλειδώσει κάποια επεκτατικά σας σχέδια. Όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας η δύσκολη Πανσέληνος από τον Καρκίνο φέρνει έξοδα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και να προσαρμόσετε σε νέα δεδομένα τα οικονομικά σας.   Πιο τυχεροί όλη την εβδομάδα και σε όλους τους τομείς θα είστε οι γεννημένοι 13/12ου ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η πανσέληνος σας δίνει αιτίες ανησυχίας σε σχέση με την εξέλιξη ενός σημαντικού ζητήματος ιδιαίτερα σε εσάς της 3ης και 4ης του Ιανουαρίου που πρέπει να είστε και γενικά προσεχτικοί τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο όμως σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να δώσει καλές εξελίξεις γύρω από οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Κάποιοι μπορείτε αυτόν τον καιρό να σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μίας αγοράς ενώ όλοι θα πάρετε μία έστω μικρή οικονομική ανάσα. Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος από τον Καρκίνο  στο ξεκίνημα της εβδομάδας  θα γεννήσει σε πολλούς μία ανησυχία σε σχέση με την εξέλιξη ίσως και της υγείας ενός κοντινού σας ατόμου που έχει πρόβλημα και σας απασχολεί πολύ αυτό. Όμως το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας και η εκεί παρουσία της Αφροδίτης δίνει κατ αρχάς σε εσάς του πρώτου 10ημέρου καλές συναισθηματικές μα και επαγγελματικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και σε όλους ένα διάστημα μέχρι τα μέσα του Μαρτίου που θα κάνει άριστες  και ουσιαστικές τις επικοινωνίες σας με άτομα της καρδιάς σας. Ο ίσιος καιρός βοηθά και τα επαγγελματικά σας.

 

Ιχθείς

Η δύσκολη Πανσέληνος από τον Καρκίνο  στο ξεκίνημα της εβδομάδας  δημιουργεί ένα πολύ δυνατό και απολογητικό φεγγάρι που θα σας αγγίξει ευαίσθητες ψυχικές σας χορδές φέρνοντάς σας πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και πιθανά αντιμετωπίζουν ένα θέμα αυτόν τον καιρό.  Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο μέχρι και τα μέσα του Μάρτη θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφούς  η ανάγκη σας να μείνετε ώρες μόνοι με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας θα είναι έντονη αυτό το διάστημα.  Εσείς της 20ης /2ου θα έχετε αυξημένες ευθύνες και  άγχη αυτόν τον καιρό και θα πρέπει να κουραστείτε για να διατηρήσετε κεκτημένα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Bασιλόπιτα - υπερπαραγωγή! της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Βίντεο: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για το 2015