Αστρολογικές προβλέψεις|4 έως 10 Μάιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η πανσέληνος από τον Σκορπιό αυξάνει την καχυποψία, την κτητικότατα μα και την ανασφάλεια σας γύρω από οικονομικά θέματα. Οικονομικοί θα μπορούσαν να είναι και οι λόγοι οικογενειακών εντάσεων  τις ημέρες αυτές. Οι 5 έως 8/4ου κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε συγκρούσεις. Η Αφροδίτη από Παρασκευή θα καταφέρει σταδιακά να βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο που ζείτε αλλά και τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας ένα μήνυμα θα χαροποιήσει εσάς του Μάρτιου. Τετάρτη κι Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή, η πανσέληνος που γίνεται από τον χώρο του Σκορπιού θα σας αναγκάσει να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση είτε με σύντροφο είτε με συνεργάτες. Ωστόσο αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει  την αίτια να λυθούν παρεξηγήσεις και να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες . Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας επεξεργαστείτε τις συμβουλές  ή και τις ιδέες ατόμων του φιλικού σας χώρου γιατί θα μπορούσαν να περιέχουν στοιχεία που να σας δίνουν τρόπους και λύσεις. Από την Παρασκευή και για ένα μηνα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα κάνει πιο ευχάριστες τις συναντήσεις σας και τις μετακινήσεις σας και θα σας κάνει πιο ευέλικτο τον λόγο σας που αυτό θα σας βοηθησει και στο κλείσιμο συμφωνιών. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η δύσκολη όπως θα την χαρακτηρίζαμε από τον χώρο του Σκορπιού πανσέληνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιο οικονομικής φύσεως θέμα το οποίο θα σας αγχώσει επηρεάζοντας ίσως και την  υγειά σας. Συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού χώρου θα μπορούσαν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε τις ανησυχίες σας. Αλώστε το πέρασμα της Αφροδίτης στο Καρκίνο από την Παρασκευή, υπόσχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας κάνοντας σας ωστόσο  πιο κτητικούς απέναντι όχι μόνο σε υλικά αλλά και σε συναισθηματικά ζητήματα. Οι γεννημένοι 24,25/5ου εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που χρειάζονται ρεαλιστική προσέγγιση ενώ οι 18 έως 21/6ου σταδιακά εχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και επιβεβαίωση.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η πανσέληνος στο Σκορπιό θα σας φέρει συναισθηματική ένταση κτητικότατα ή και συναισθήματα ζήλιας  και θα σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το πέραμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο όμως, θα αυξήσει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας καθώς και εσάς τους ιδίους. Οι 22,23,24/6ου έχετε να περιμένετε κάποιο καλό συναισθηματικό μήνυμα ξεκινώντας από την Παρασκευή οι 22/6ου  και σταδιακά μέχρι την Κυριακή και οι υπόλοιποι ενώ οι 8,9,10/7ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα γιατί η ανατροπή καραδοκεί στη ζωή τους. Οι 1/7ου διανύουν ένα μεγάλο διάστημα έμπνευσης που θα μπορούσε να γεννήσει εποικοδομητικές ιδέες  για θέματα απολαβών και αναγνώρισης που προσδοκούν.

.

Λέων

Λέων

Τα όποια προβλήματα στο χώρο του σπιτιού θα δώσει αφορμή  η πανσέληνος από τον Σκορπιό να λυθούν με ένα δυναμικό τρόπο και μέσα από την ένταση να επανακτηθούν οι ισορροπίες. Το πέρασμα της Αφροδίτης απ την Παρασκευή και για ένα μήνα  στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας καθώς και κρυφές αιτίες χαράς σε πολλούς από εσάς.  Οι γεννημένοι 6/8ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν.  Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Προσοχή στα λόγια σας χρειάζεται να δείξετε αυτή την εβδομάδα ώστε να αποφευχθούν πιθανές παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και για ένα μήνα θα σας βοηθήσει στις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές και θα σας φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σας μα και βελτιώνοντας και τις ήδη υπάρχουσες φίλιες σας. Οι γεννημένοι 26/8ου  εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που χρειάζονται ρεαλιστική αντιμετώπιση ενώ εσείς  του δευτέρου 10ήμερου έχετε  να περιμένουν θετικές εξελίξεις η και ειδήσεις ενώ τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε ζητήματα που αφορούν το νομό, τα ταξίδια ή τις σπουδές. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Η πανσέληνος που γίνεται την Δευτέρα στον χώρο του Σκορπιού θα σας φέρει απρόσμενα έξοδα που θα ταράξουν την οικονομία σας και θα σας αγχόσουν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Παρασκευή θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα της ζωής σας σχέδια και να καθιερώσετε τις ιδέες και τα θέλω σας στον επαγγελματικό κυρίως χώρο. Οι γεννημένοι 23 έως 26/9ου αποφεύγετε  σπάταλες ενώ οι 20 έως 23/10ου  έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα. Τις μεγαλύτερες δυσκολίες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι 8,9,10,11/10ου που θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει η αρνητική πανσέληνος που γίνετε την Δευτέρα στο ζώδιο σας και βγάζει στην επιφάνεια δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα σας όπως η κτητικότητα μα και η ζήλια που θα μπορούσαν να προβληματίσουν σχέσεις και συνεργασίες. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρασκευή και για ένα μήνα στον χώρο του Καρκίνου θα σας δώσει και τις έξυπνες ιδέες που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν και εύνοια σε  θέματα που έχουν να κάνουν με το νομό, τις σπουδές τα ταξίδια μα και τις σχέσεις. Οι γεννημένοι 24,25,26/10ου έχουν να περιμένουν χάρες από συναισθηματικά μηνύματα ενώ οι 2/11ου  διανύουν μια πολύ γόνιμη και δημιουργική περίοδο που  βοηθά σε ότι και αν κάνουν.

Τοξότης

Η πανσέληνος που γίνεται από τον χώρο του Σκορπιού σας ρίχνει ψυχολογικά  και σας κάνει εσωστρεφούς στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και για ένα μήνα σας βοηθάει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, αυξάνει τον ερωτισμό μα και την κτητικότητα σας.. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ενώ την Κυριακή πιθανά μία ευχάριστη μετακίνηση θα σας ανανεώσει. Οι 25/11ου  εξακολουθούν να είναι πιεσμένοι από ευθύνες η και μία σκέψη- φόβο για μία εξέλιξη, ενώ οι 5/12ου  έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πανσέληνο όχι και τόσο θετική στο χώρο του Σκορπιού που σας δημιουργεί εντάσεις με άτομα του φιλικού η και μία παρέμβαση τρίτων σε προσωπικά σας θέματα που θα σας ενοχλήσει. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή  θα ομορφύνει την σχέση σας θα σας κάνει για ένα μήνα περισσότερο συντροφικούς και δεκτικούς απέναντι  στα αιτήματα των αγαπημένων σας ανθρώπων. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι  ενώ Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τα θέλω σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο έχουν να περιμένουν  κάποια συναισθηματική χαρά ή και  αποτέλεσμα κάποιων προσπαθειών τους, ενώ οι 6/1ου  θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

H δύσκολη πανσέληνος στο Σκορπιό σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που πάντα σας κουράζουν και σας ρίχνουν την διάθεση στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Καρκίνου από την  Παρασκευή θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασία σας και θα νιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και να ξεκινήσετε κάποια υγιεινά προγράμματα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους ενώ Παρασκευή και Σάββατο αποφύγετε χώρους με πολύ κόσμο και φασαρία. Οι γεννημένοι 15,16,17,18/2ου  έχουν να περιμένουν κάποια ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη ή μήνυμα.

 

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με μία πιεστική  πανσέληνο στον Σκορπιό που θα σας αναγκάσει να βρείτε ίσως και πλάγιους τρόπους για να ξεφύγετε από μία πιεστική κατάσταση ή και υποχρέωση. Κουραστικές η Τετάρτη και η Πέμπτη σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε με ότι είτε βαριέστε είτε δεν μπορείτε να αποφύγετε. Το πιο ευχάριστο των ημερών είναι για όλους το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και για ένα μήνα  καθώς θα  ομορφύνει σταδιακά την  συναισθηματική σας ζωή, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με ανθρώπους της καρδιά σας ενώ οι μονοί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάτι συναρπαστικό. Πρώτοι από όλους θα πάρετε τα δώρα της Αφροδίτης ως την Κυριακή οι 19,20,21/2ου. Οι  23/ 2ου  θα είστε πιεσμένοι από ανελαστικές υποχρεώσεις ενώ οι 27/2ου θα έχετε έμπνευση σε ότι και αν κάνετε.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Στην Ατζέντα: Λιβύη, Νεπάλ, φορολογικές αποφάσεις και Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP)
Next 8 φυσικοί "θησαυροί" που ενισχύουν το μαύρισμα, της Ευαγγελίας Ζευκιλή