Αστρολογικές προβλέψεις|31 Αυγoύστου εως 6 Σεπτεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 31 Αυγούστου εως 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δίνει και καλή διάθεση και πολλά ενδιαφέροντα. Αν εξαιρέσουμε κάποια επαγγελματικά που δεν είναι ξεκάθαρα στα προσωπικά σας θέματα υπάρχει αξιόλογη κινητικότητα. Οι 5,6,7 Απριλίου θα έχετε ευχάριστες συναισθηματικές στιγμές οι ελεύθεροι πιθανότητες γνωριμιών και οι πιο μεγάλοι χαρές από τα παιδιά σας και γενικά τους ανθρώπους της καρδιάς σας. Πέμπτη και Παρασκευή τακτοποιήστε οικονομικά θέματα, λογαριασμούς κλπ και το Σαββατοκύριακο πολλοί θα μπορέσετε να κάνετε μία μικρή ευχάριστη μετακίνηση αποδεχόμενοι μία πρόταση. Ένταση θα εξακολουθήσει να υπάρχει στην ζωή των 9,10/4ου όλο το 7ήμερο.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες ευνοούν συναισθηματικά εσάς του 1ου 15ημέρου και περισσότερο τους 25/4ου που θα έχετε μία αξιόλογη πρόταση ή και ένα κέρδος τις μέρες αυτές. Κλειστή θα είναι η διάθεση σας ως και την Τρίτη και με τάση να αναπολείτε στιγμές του χθες. Από το μεσημέρι της Τετάρτης η εβδομάδα γίνετε και ενδιαφέρουσα και αποδοτική σε ότι και αν κάνετε. Οι 5,6,7/5ου θα έχετε τις μέρες αυτές κάποιες οικογενειακές εντάσεις που πρέπει με ευελιξία να αποφύγετε. Αυξημένη θα είναι η κτητικότητα σας το Σαββατοκύριακο θα είστε κουραστικά  απαιτητικοί με τους γύρω σας και γενικά δύσκολα θα σας ικανοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι 30/5ου μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και γενικά κρατάτε μία επιφύλαξη απέναντι σε ότι σας προτείνουν ή σας μεταφέρουν για να μην κάνετε λάθη. Οι μέρες δείχνουν να ευνοούν τις μετακινήσεις , συναντήσεις και συζητήσεις των 5,6/6ου και οι 26ως 29/5ου θα πάρετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα που αφορά μία είτε επαγγελματική είτε συναισθηματική εξέλιξη. Γενικά το 7ήμερο θα περάσει για τους πολλούς αρκετά ουδέτερο. Από το βράδυ της Παρασκευής υπάρχουν αιτίες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση ενώ το Σ/Κ δείχνει να σας ικανοποιεί να σας ξεκουράζει ψυχολογικά και να σας δίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις και διεξόδους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Μέχρι και την Τρίτη ας είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις που πιθανά κάποιοι θα πάρετε κυρίως σε ότι αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα – μία συνεργασία. Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις είτε είναι κοινωνικές είτε άλλης μορφής θα έρθουν στιγμές που θα σας κάνουν να δυσανασχετήσετε. Από το μεσημέρι της Τετάρτης ως το βράδυ της Παρασκευής είναι το πιο καλό για όλους διάστημα αυτού του 7ημέρου. Τότε δείτε φίλους και νοιώστε καλά ανάμεσα σε άτομα που σας ξεχωρίζουν και σας εκτιμούν. Το Σ/Κ θα σας κλείσει σε σκέψεις και καλό θα είναι στην διάρκειά του να αποφύγετε πολύ κόσμο και να είστε κοντά σε χώρους και άτομα που σας ηρεμούν. Οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες για τους 5/7ου που έχουν λόγους μα νοιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Λέων

Λέων

Καλά τα μηνύματα σε ότι αφορά κάποιες οικονομικές εξελίξεις χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν πρέπει να προσέχετε κυρίως ως και την Τρίτη τις συναλλαγές σας. Δύσκολο 7ήμερο για τους 22/8ου σε όλους τους τομείς. Οι μέρες δίνουν τύχη γενικά και ευνοούν συναισθηματικά τους 7,8 Αυγούστου κάποιοι από τους οποίους μπορούν να δουν και κάτι από το χθες να επιστρέφει τις μέρες αυτές. Ως την Τετάρτη το μεσημέρι θα βρίσκετε εύκολα λύσεις και θα χαρακτηρίζει ευελιξία και εφευρετικότητα τις κινήσεις σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο αποδοτικές επαγγελματικά μέρες τις εβδομάδας

Παρθένος

Οι μέρες δείχνουν να ευνοούν σε όλα τα θέματα τους 28,29/8ου που θα μπορούσαν να έχουν και ένα κέρδος ή ένα απόκτημα τώρα. Η εβδομάδα δίνει αιτίες συναισθηματικών συγκινήσεων αλλά και βάζει σε κρυφούς πειρασμούς η σε σχέσεις που έχουν λόγους να είναι μυστικές σε πολλούς από εσάς Παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας είτε φιλικού είτε οικογενειακού προσπαθήστε να αποφύγετε ως και την Τρίτη. Τετάρτη ως Παρασκευή οι πιο καλές και κοινωνικές για όλους ημέρες Το Σ/Κ φανείτε συνεπείς σε μία κοινωνική σας υποχρέωση.

Ζυγός

Εσείς του 1ου 10ημέρου μπορείτε να κυνηγήσετε αυτές τις μέρες ένα επαγγελματικό σας στόχο και κάποιοι που προσπαθούν να βρουν μία εργασία που τους δίνει έστω προσωρινές λύσεις. Προσπαθήστε να μην μπερδέψετε φιλικές σχέσεις με ερωτικές και κινηθείτε ώριμα απέναντι στις προκλήσεις των ημερών. Οι 13/10ου θα έχετε ανατροπές που αλλάζουν τα σχέδια σας και κάτι που δεν έχει βάση είτε είναι σχέση είτε συνεργασία θα κινδυνεύσει να σπάσει αυτόν τον καιρό. Μόνο από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά η εβδομάδα σας δείχνει το καλό της πρόσωπο και ευνοεί τα σχέδιά σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι υπερβολές σε όλους τους τομείς δεν βοηθούν αυτόν τον καιρό τους στόχους σας. Προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να βγαίνετε μπροστά όταν πραγματικά χρειάζεται ή όταν έχετε να πείτε κάτι πραγματικά σημαντικό. Οι κοινωνικές σας επαφές μπορούν να γίνουν περισσότερο αξιόλογες , για αυτό μην αρνείστε προτάσεις που σας φέρνουν σε νέους κύκλους και εσείς του 1ου 10ημέρου θα μπορούσατε να βρεθείτε σε κύκλους με σημαντικά και αξιόλογα άτομα αλλά και να δέσετε πολύ χρήσιμες για την πορεία σας φιλίες αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Όλα καλύτερα ακόμα και από ότι φανταζόσασταν θα είναι τις μέρες αυτές για εσάς που γεννηθήκατε 6,7/12ου. Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά καλά και ως και την Τετάρτη το μεσημέρι θα έχετε λόγους και χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι αγαπάτε. Λίγο περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι σε ιδέες προτάσεις και ότι σας μεταφέρουν ως είδηση να είστε εσείς της 1ης Δεκεμβρίου. Ταχτοποιώντας τις όποιες εκκρεμότητες γεννά το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη  Πέμπτη και Παρασκευή μπορείτε να περάσετε ένα ήρεμο και συντροφικό Σαββατοκύριακο.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Κάτι καλό επιφυλάσσουν οι μέρες για τους γεννημένους 26 και 27 Δεκεμβρίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και τα όποια ανοίγματα σας τώρα μπορούν να αποδώσουν. Αντίθετα δύσκολες δείχνουν οι μέρες για τους 4/1ου ιδιαίτερα την δύστροπη Τρίτη. Η ίδια μέρα μπορεί να δώσει και αναβολές σε προγραμματισμένα ή και αμφίβολης προέλευσης προτάσεις και ιδέες. Κάποια λύση σε ένα οικονομικό θέμα μπορείτε να βρείτε εσείς του Δεκεμβρίου τις μέρες αυτές. Τετάρτη απόγευμα ως και Παρασκευή οι πιο καλές για όλους και για όλα ημέρες.

Υδροχόος

Ως και την Τρίτη θα υπάρξουν αιτίες αυξημένης νευρικότητας και εύκολα θα μπορούσαν άτομα και καταστάσεις να σας εκνευρίσουν. Μικρό εντάσεις με συντρόφους ή συνεργάτες που θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν κάτι θα έχετε μες την εβδομάδα οι 3,4 και 5 Φεβρουαρίου. Η κατάσταση  εξισορροπεί αμέσως μετά την Τετάρτη καθώς κάποια ανάσα θα μπορούσε να φανεί στα οικονομικά σας αλλά και μία ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση θα σας δώσει χαρά. Πολύ καλό και το Σαββατοκύριακο που θα σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε.

 

Ιχθείς

Με το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη προβληματισμό θα φέρουν οικονομικά θέματα έξοδα και άλλες υποχρεώσεις που θα φανούν σε πολλούς βουνό. Από το απόγευμα της Τετάρτης ως και την Παρασκευή οι μέρες ευνοούν προσπάθειες συνεννόησης τόσο με συντρόφους όσο και με συνεργάτες. Δώστε σημασία και αν  χρειαστεί δείξτε υποχωρητικοί στις απαιτήσεις μίας σημαντικής αυτήν την εποχή συνεργασίας ή σχέσης μέσα από την οποία μπορείτε να έχετε σιγουριά και προοπτική.  Τις ίδιες μέρες ευνοούνται και οι μετακινήσεις σας. Το σαββατοκύριακο οικογενειακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αλλά και η τακτοποίηση του χώρου σας ενόψει φθινόπωρου.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο συμβατικός τρόπος σκέψης σχετικά με τη μετανάστευση
Next Γίνε συντελεστής στο # EYE2016