Αστρολογικές προβλέψεις|30 Μάρτιου έως 5 Απρίλιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Αναμφίβολα το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο θα φέρει αιτίες χαράς που θα ανεβάσουν μετά από καιρό την ψυχολογία των γεννημένων 2,3/4ουΌμως η αρνητική έκλειψη της σελήνης  θα ανατρέψει στο τέλος της εβδομάδας το θετικό ξεκίνημα του μηνά. Οικογενειακά ή αλλά προβλήματα θα σας αγχώσουν όλους μα περισσότερο εσάς  στις 5/4ου που έχετε λογούς να προσέχετε και τη σκιά σας αυτές τις μέρες. Κατά τα αλλά ο Ερμής περνώντας στον Κριό θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας κι πιο σχολαστικά με θέματα υγείας ενώ ο Άρης περνώντας στον ταύρο θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι σε υλικά και συναισθηματικά θέματα.

Ταύρος

Ταύρος

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο φαίνεται να είναι η αίτια για την ψυχολογική ανάταση που νιώθετε στην αρχή της εβδομάδας. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα σας κάνει πιο λιγομίλητους  σε σχέση με τα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα ενώ το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο κάνει την μέχρι χθες υπόγεια δράση σας φανερή καθώς σας κάνει πιο μαχητικούς και πιο διεκδικητικούς στα θέλω σας. Οι γεννημένοι από 20 έως 23/4ου θα είστε πολύ μαχητικοί και οι 6 έως 13/5ου έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές. Οι επαγγελματικές σας ανησυχίες και η αρνητική έκλειψη σελήνης θα  χαλάσει την ηρεμία στο τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η εβδομάδα στην αρχή της δείχνει πολύ καλή για συζητήσεις και συμφωνίες. Ευχάριστες θα είναι και οι μετακινήσεις και οι προσκλήσεις που πολλοί θα έχετε. Οι γεννημένοι 26/5ου εξακολουθούν να έχουν πιέσεις από προβλήματα που δεν έχουν βρει ακόμα τη λύση τους. Η αρνητική έκλειψη Σελήνης θα σας δώσει κάποιας μορφής ένταση κυρίως από γεγονότα ή καταστάσεις που αφορούν είτε ανθρώπους της καρδιάς σας ή και φίλους. Ακόμα ένα γεγονός ή και μία παρεξήγηση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα ρήγμα σε μία ως χθες ισχυρή σχέση. Άλλωστε και το πέρασμα του Άρη τον Ταύρο φαίνεται να σας αναστατώνει ψυχικά και η αίτια να προέρχεται από τον χώρο των φίλων.

Καρκίνος

Καρκίνος

Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα δείχνει να είναι ιδιαίτερα καλή για τα οικονομικό-επαγγελματικά σας θέματα καθώς το τρίγωνο Ήλιου – Δία στηρίζει τα επαγγελματικά σας σχέδια που θα σας αποφέρουν αυτά που προσδοκάτε. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό σας ωθεί σε επαγγελματικές συζητήσεις προκειμενου να καθησυχάσετε ανησυχίες σας ενώ ο Άρης στον Ταύρο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς στον κόσμο και στους φίλους. Η αρνητική έκλειψη Σελήνης στο τέλος της εβδομάδας σας ρίχνει πολύ ψυχολογικά όλους μα περισσότερο εσάς στις 6 και 7/7ου  οπού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα και θα πρέπει να προσέχετε παντού και τα πάντα.

Λέων

Λέων

Το πρώτο 3ήμερο μεταφέρει ευχάριστα μηνύματα από μακριά  που θα σας χαροποιήσουν και οι γεννημένοι 5/8ου  έχετε  την τύχη με το μέρος σας  καθώς το τρίγωνο Ήλιου- Δία  σας δίνει έξυπνες ιδέες για να επιτύχετε τα θέλω σας μα και συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό όμως θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας ενώ η αρνητική έκλειψη Σελήνης επιτάσσει  να είστε πιο προσεχτικοί σε κινήσεις και πιο παρατηρητικοί στα ψιλά γράμματα  επαγγελματικών συμφωνιών,  συμβολαίων και περισσότερο καχύποπτοι απέναντι σε ότι σας προτείνουν.

Παρθένος

Στην αρχή της η εβδομάδα φαίνεται να σας δίνει πολλές ελπίδες για οικονομική στήριξη από κρυφές η αδήλωτες πήγες εσοδών  και το πέρασμα του Ερμή στον Κριό δείχνει πως θα έχετε πολλές σκέψεις και συζητήσεις για το πώς  να αυξήσετε τις αποδοχές σας από τον επαγγελματικό σας χώρο. Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα σας κάνει επιθετικούς και κτητικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και στους ανθρώπους. Η εβδομάδα δεν τελειώνει όσο καλά αρχίζει και η αρνητική έκλειψη της Σελήνης φαίνεται να σας τινάζει την οικονομία στον αέρα με απρόβλεπτα έξοδα. Οι γεννημένοι 27/8 εξακολουθούν να είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους καθώς ένα δύσκολο θέμα απαιτεί μία ρεαλιστική αλλά όχι εύκολη αντιμετώπιση.

Ζυγός

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει εξωστρεφείς με διάθεση να επικοινωνήσετε και να συναναστραφείτε με φίλους και συνεργάτες. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό καθώς και  η εκεί παρουσία του Ήλιου δείχνουν πως πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μίας συνεργασίας σας αν θέλετε να την διατηρήσετε.  Η αρνητική έκλειψη Σελήνης στο τέλος της εβδομάδας θα επηρεάσει όλους μα περισσότερο τους γεννημένους 7και 8/10ου οπού φέρνει οικογενειακά η άλλα προβλήματα.  Εσείς θα πρέπει να προσέχετε παντού και τα πάντα τις μέρες αυτές.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινάει με τα επαγγελματικο-οικονομικα  σας να δείχνουν ανοδική πορεία και το θετικό τρίγωνο ήλιου Δία μπορεί να φέρει πολλούς ένα βήμα πιο κοντά σε μία  φιλοδοξία τους  δίνοντας τους μεγάλη ικανοποίηση. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό σας βοηθάει να δικτυωθείτε καλύτερα επαγγελματικά ενώ ο Άρης από την νέα του θέση στον Ταύρο θα φέρει  επιθετικούς  ανταγωνιστές στον δρόμο  και στις συνεργασίες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η αρνητική έκλειψη Σελήνης φαίνεται να σας φέρνει μια αναστάτωση που αν δεν ελέγξετε δείχνει ικανή να χαλάσει όσα με κόπο προσπαθείτε να πετύχετε. Ακόμα  θα επηρεάσει την υγειά συνεπώς και την  ψυχολογία σας γι’ αυτό κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς από την Πέμπτη και μετά.

Τοξότης

H εβδομάδα  ξεκινάει με συναισθηματικές χάρες και αποδόσεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό δείχνει ένα διάστημα οπού θα έχετε πολλές συζητήσεις με την οικογένεια, τον σύντροφο και γενικά με ανθρώπους της καρδιάς σας ενώ ο Άρης στον Ταύρο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και μάχιμους στο χώρο της δουλείας. Η αρνητική έκλειψη της Σελήνης φαίνεται να χαλάει το ωραίο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνοντας σας εντάσεις με φίλους και γνωστούς που θα σας λυπήσουν. Οι γεννημένοι 26/11 είναι πιεσμένοι από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί ενώ οι 4/12 δεν έχετε να φοβάστε κανέναν και τίποτα καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου- Δια φαίνεται να ευνοεί οικονομικές και κληρονομικές οικογενειακές υποθέσεις και αυτό δρα θετικά στην ψυχολογία σας. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό  φαίνεται πως θα ενισχύσει τον ενδοοικογενειακό διάλογο ενώ αυτό του Άρη στον Ταύρο θα ανεβάσει την κατακτητική σας διάθεση. Η Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει κάποια γνωριμία για τους μόνους  του 2ου 15μέρου. Στο τελείωμα της εβδομάδας η αρνητική έκλειψη της Σελήνης δημιουργεί  ταραχές στο χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι 6,/1ου έχετε κάθε λόγο να προσέχετε παντού και τα πάντα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με εποικοδομητικούς διάλογους  ευχάριστες συναντήσεις μα και συμφωνίες. Σε αυτό συντελεί και το πέρασμα του Ερμή στον Κριό πού κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας. Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα φέρει κάποιες  οικογενειακές εντάσεις σε εσάς των πρώτων ημερών. Η αρνητική έκλειψη της Σελήνης που επηρεάζει από την Πέμπτη και μετά,  θα δημιουργήσει εντάσεις με ανθρώπους του συγγενικού σας χώρου θα φέρει σε πολλούς  ένα αρνητικό νέο – είδηση μα και προβλήματα στην συνεννόηση, παρεξηγήσεις , αναβολές σχεδίων κλπ.

 

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη θετική επιρροή του τρίγωνου Ήλιου- Δια πού φαίνεται να στηρίζει οικονομικοεπαγγελματικα σας θέματα. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό σας κάνει να μιλάτε και να ασχολείστε περισσότερο για  τα οικονομικά σας ενώ το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα σας κάνει να κινηθείτε πιο  επιθετικά και κτητικά απέναντι στο χρήμα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές σας αγορές κλπ καθώς  η αρνητική έκλειψη της Σελήνης θα εξανεμίσει τα όποια κέρδη σας ακόμα και από δικό σας λάθος.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι πολίτες, οι αντιδράσεις και τα κοινωνικά μηνύματα
Next Άλλο γνώμη κι άλλο γνώση. Και τα δύο όμως είναι υπέροχα, της Χριστίνας Καλογεροπούλου