Αστρολογικές προβλέψεις|3 ως 9 Αυγούστου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες προωθούν τα σχέδια των Κριών του 2ου και 3ου 10ημέρου που θα έχουν και ευχάριστα μηνύματα , συναισθηματικές χαρές,  προσκλήσεις, εκπλήξεις η και δώρα.  Αυτόν τον καιρό όλα δείχνουν πως κάποια προαπαιτούμενα που έχετε θέσει, για να νοιώθετε καλά, μπαίνουν στην τροχιά που επιθυμείτε. Ο Ερμής απ την Παρθένο σας βάζει από τώρα σε σκέψεις για τον τρόπο που θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας από τον Σεπτέμβριο. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους. Οι 10/4ου αυτόν τον καιρό ελέγξτε τα νεύρα σας και προστατέψτε τις  σχέσεις σας.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ερμής απ την Παρθένο δημιουργεί  τις προδιαγραφές για να ξεκινήσει να κινείτε καλύτερα το συναισθηματικό σας θέμα και ανοίγει διαύλους ουσιαστικής συνεννόησης με άτομα της καρδιάς σας. Ακόμα βοηθά τις μετακινήσεις και σας φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις ή προσκλήσεις. Πολλοί μπορείτε να ξαναζεστάνετε σχέσεις να βρείτε ταίρι οι μόνοι αλλά και να ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την εξέλιξη ενός παιδιού σας οι μεγαλύτεροι.  Εσείς των Πρώτων ημερών θα πάρετε μία χαρά στα τέλη της εβδομάδας. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Καλές ειδήσεις, πολλές συναντήσεις, ευκαιρίες να τα πείτε χωρίς άγχος με ενδιαφέροντα άτομα, μετακινήσεις και επαφές με νέους και παλιούς γνώριμους αλλά και το κλείσιμο μίας δύσκολης συμφωνίας  δίνει το 7ήμερο σε όλους. Ακόμα μπορείτε τις μέρες αυτές να λύσετε παρεξηγήσεις ακόμα και μέσα από επιθετικό διάλογο. Ο  Ερμής περνά  στην  Παρθένο δίνοντας απ τα τέλη της εβδομάδας και για όλον τον Αύγουστο έμφαση σε εκκρεμή οικογενειακά θέματα Το  Σαββατοκύριακο θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει αιτίες να ανεβείτε πολύ  ψυχολογικά.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο κάνει πιο μεθοδικές τις κινήσεις σας και σας φέρνει πιο κοντά σε μία σημαντική πρόταση. Ακόμα σας δείχνει ένα πιο πρακτικό τρόπο να χειριστείτε τις οικονομικά σας. Τις μέρες αυτές έστω και μετ εμποδίων τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία σειρά και θα μπορέσετε να καλύψετε τρέχουσες ανάγκες. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι από τις προοπτικές αυτού του καλοκαιριού όμως θα βρείτε κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας. Η Δευτέρα η Πέμπτη και η Παρασκευή σας ευνοούν περισσότερο.  Οι γεννημένοι 5η Ιουλίου αποφύγετε κόντρες και να είστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας.

Λέων

Λέων

Η Τύχη χαμογελά στους γεννημένους το 3ο 10ήμερο αν και εσείς της 21ης /8ου αποτελείτε εξαίρεση και πρέπει γενικά να κινήστε σε χαλαρούς ρυθμούς και προσεχτικά αυτόν τον καιρό. Οι καλές όψεις των ημερών φέρνουν πολλούς Λέοντες πιο κοντά σε ένα στόχο – επιθυμία τους. Περνώντας ο Ερμής στην Παρθένο θα βοηθήσει εν μέσω Αυγούστου να καταστρώσετε νέα επαγγελματικά και οικονομικά προγράμματα καθώς κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει πρόσφατα. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Συνεχίζοντας μία περίοδο ουσιαστικής και γόνιμης ενδοσκόπησης τις μέρες αυτές θα οδηγηθείτε σε σωστά συμπεράσματα και ρεαλιστικές όχι πάντα εύκολες αποφάσεις. Περνώντας ο κυβερνήτης σας Ερμής στην Παρθένο όλα αποκτούν νέο ενδιαφέρον για εσάς και η όρεξή σας για να αναλάβετε δράσεις θα είναι έντονη. Γεμάτοι σχέδια και εναλλακτικούς τρόπους θα ψάχνετε νέες ευκαιρίες και λύσεις για  να ανταποκριθείτε στις δυσκολίες των καιρών. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ζυγός

Ίσως το να προσδοκάτε πολλά από τρίτους είναι άτοπο και θα πρέπει να θυμάστε ότι στην ζωή πολλοί υπόσχονται πολλά μα σχεδόν ποτέ δεν δίνει κανείς τίποτα αν δεν πάρει κάτι. Αυτό το άμετρο άνοιγμα σας στον κόσμο μαζεύει και θετικά μα και αρνητικά άτομα.. Ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο σας δίνει  χρόνο και τρόπο να ξεκουράσετε την σκέψη σας  και να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας. Οι 7 και 13/10ου  να είστε γενικά προσεχτικοί αυτόν τον καιρό. Όλοι να προσέχετε και τα οικονομικά σας καθώς εύκολα παρασύρεστε σε έξοδα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Τις μέρες αυτές τις χαρακτηρίζει η υπερβολή και κερδισμένοι θα βγουν σε ότι και αν κάνουν μόνο όσοι έχουν μέτρο και την δύναμη να ελέγξουν την παρόρμησή τους και να κρατήσουν χαρακτήρα απέναντι σε πειρασμούς και λάθη. Οι μέρες σας δείχνουν μέχρι που μπορείτε να ανοιχθείτε σε όλους τους τομείς. Η Δευτέρα η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο καλές για όλους. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα σας ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών που θα σας δώσει αυτόν τον Αύγουστο σημαντικές γνωριμίες με άτομα που έχουν ειδικές γνώσεις ή σημαντικές θέσεις.

Τοξότης

Τα πιο καλά τις μέρες αυτές είναι για τους τυχερούς γεννημένους τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου που θα έχουν ότι χρειάζεται για να είναι πολύ χαρούμενοι. Πολλές επαφές με φιλικά πρόσωπα έχουν οι μέρες και οι εξαιρετικές  όψεις των ημερών βοηθούν τόσο στις αναζητήσεις, στα ταξίδια μα και στο να τα βρείτε μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο με τους κοντινούς σας. Οι πιο πολλοί θα δείχνετε ξεκούραστοι και γεμάτοι σχέδια. Για τους πολλούς οι διακοπές τώρα ξεκινούν και θα φύγετε ανεξάρτητα με το αν  το πέρασμα του  Ερμή στην Παρθένο δείχνει ότι θα αφήσετε να σας περιμένει πολύ δουλειά πίσω.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η κλειστή σας διάθεση δεν βοηθά πολύ για αυτό και το κλίμα τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας πιθανά να είναι βαρύ αυτόν τον καιρό. Προβληματισμένοι από τα οικονομικά θέματα καίτε κάποιες μέρες που θα μπορούσαν  να σας ξεκουράσουν. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο να ενεργοποιήσετε τον καλό σας εαυτό και να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι. Οι 4/1ου  αποφύγετε τις κόντρες και όλη την εβδομάδα να είστε προσεχτικοί. Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο καλές για όλους.

Υδροχόος

Οι μέρες έχουν να σας δώσουν ευχάριστες εξελίξεις, βοηθά σε ότι αφορά την αναθέρμανση σημαντικών της ζωής σας σχέσεων, βοηθούν να λυθούν παρεξηγήσεις, σας κάνουν έντονα συντροφικούς με αποτέλεσμα να δένουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο ως τόσο απ τα τέλη της εβδομάδας και για όλον τον υπόλοιπο Αύγουστο θα σας κάνει αρκετά κλειστούς και ίσως καχύποπτους κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά θέματα.  Το  Σαββατοκύριακο θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει αιτίες να ανεβείτε ψυχολογικά.

 

Ιχθείς

Τα πιο καλά τις μέρες αυτές αφορούν στις ευκαιρίες και τις  εξελίξεις που θα παρουσιάσει ο επαγγελματικός χώρος όσων εργάζονται αυτόν τον Αύγουστο. Ακόμα καλή κινητικότητα παρουσιάζουν τα προσωπικά των Ιχθύων του 3ου 10ημέρου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο δίνει σπουδαιότητα σε ότι αφορά μία αναγκαία αλλά και επωφελή  συμφωνία που πιθανά πρέπει να ενισχύσετε. Η Δευτέρα είναι η πιο αποδοτική σας ημέρα η Πέμπτη και η Παρασκευή ευνοούν τις μετακινήσεις σας και τις συναντήσεις σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Χανιά – Ιούλιος 2015, Αναζητείται Έλλην τουρίστας, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Sold out ‘’Εκκλησιάζουσες’’, δίχως εκπλήξεις, του Πάνου Λιάκου