Αστρολογικές προβλέψεις|29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα καθώς είτε ειδήσεις είτε εξέλιξες είναι θετικές και βοηθούν τους σκοπούς σας. Πάρα την αναστάτωση που δημιουργούν κάποιες αλλαγές  στον οικογενειακό χώρο των Κριών του Μαρτίου  η πανσέληνος σας ισορροπεί και σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις των ημερών. Οι μέρες αυτές δίνουν συναισθηματική μα  και οικονομική τύχη στους από 10 έως 14/4ου  που θα μπορούσανε εκτός των άλλων να έχουν ένα απρόσμενο  κέρδος ή πρόταση.

Ταύρος

Ταύρος

Οι πολλές θετικές όψεις του 7ημέρου βοηθούν ώστε να υπάρχει και καλό κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο και καλή και αποδοτική κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα αναγκάσει κυρίως εσάς της δεύτερης εβδομάδας του ζωδίου να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί μια εκκρεμή σας υπόθεση. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι περισσότερο βοηθητικές για εσάς ενώ το Σ/Κ φροντίστε να συνδυάσετε την κάλυψή κοινωνικών σας υποχρεώσεων με τη διασκέδαση.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά με εσάς να έχετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Η πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη  θα σας στριμώξει οικονομικά αλλά η απρόσμενη βοήθεια κάποιου ανθρώπου από τον φιλικό ή κοινωνικό περίγυρο θα σας βγάλει από την δυσκολία. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες ενώ το Σ/Κ εκμεταλλευτείτε το για να περάσετε ωραία με φίλους ή ακόμα και να ετοιμάσετε κάποιο.

Καρκίνος

Καρκίνος

Είναι μια εβδομάδα με πολλές θετικές όψεις που θα έχετε την απόλυτη σύμπραξη  και στήριξη της οικογένειας σε οποιαδήποτε ιδέα σας ή θέλω σας ακόμα και σε προβλήματα που μπορεί να χρειάζονται οικονομική, ψυχολογική ή οποίας μορφής βοήθεια.  Η πανσέληνος που γίνεται στο απέναντι από εσάς ζώδιο θα προκαλέσει αναστάτωση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά το δημιουργικό και ευφάνταστο μυαλό σας θα σας δώσει την ευελιξία που χρειάζεστε ώστε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση. Οι 6 και 12/7ου  πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί  αυτό τον καιρό. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με οποιασδήποτε μορφής σχέση ενώ το Σ/Κ θα είστε πιο κλειστοί και καχύποπτοι.

Λέων

Λέων

Ευχάριστες προσκλήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις θα έχετε αυτή την εβδομάδα με άτομα της καρδιά σας καθώς  επίσης και μια ευχάριστη γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά καλό για τους ελευθέρους του ζωδίου κυρίως του τρίτου δεκαήμερου. Η πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη θα φέρει κάποια εμπόδια ή και δυσκολίες σε επαγγελματικά ζητήματα και θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οι 14/8ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και ανά κάνουν ενώ οι 13 έως 17/8ου  έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και εξελίξεις σε θέματα που τους αφορούν. Οι 22/8ου βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος

Θετικά ξεκινά η εβδομάδα με  τα οικονομικά σας να όμως να σας απασχολούν όπως και οι οποιασδήποτε μορφής συμφωνίες, συμβόλαια,  συνεργασίες. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα προκαλέσει αναστάτωση στις σχέσεις σας με αγαπημένους σας ανθρώπους και σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλλει ίσως και η δράση κάποιου ανθρώπου από τον φιλικό χώρο. Θέματα οικογενειακά τρέχουν πολύ καλά αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα ο χώρος του σπιτιού να σας προκαλεί ηρεμία και γαληνή ενώ οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με την οικογένεια είναι η Δευτέρα και η Τρίτη.

Ζυγός

Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι κοινωνικές συναναστροφές σας αυτή την εβδομάδα όπως και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και αυτό θα σας κάνει να έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Η πανσέληνος την Πέμπτη φαίνεται να προκαλεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού αναγκάζοντας σας να αναλάβετε το μερίδιο των ευθυνών σας για αυτή την αναστάτωση. Οι 7,8 και 13/10ου  κρατήστε χαμηλούς τόνους στις ανατρεπτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή σας ενώ οι 13 έως 17 έχετε να περιμένετε θετική έκβαση σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε που σας αφορά. Το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι πολλές καλές όψεις της εβδομάδας δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες και για τα επαγγελματικά σας όσο και για τα προσωπικά σας. Οι ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν το πρόγραμμά σας , μα οι μέρες θα  σας ανεβάσουν καθώς  φαίνεται πως θα μπορούσε κάποια γνωριμία να εξελιχθεί είτε σε σχέση είτε σε μία πολύ καλή συνεργασία. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας υποχρεώσει να είστε πιο μετρημένοι στα λόγια και τις κινήσεις σας προκειμένου να επιτύχετε  τους σκοπούς σας. Εκμεταλλευτείτε το Σ/Κ γιατί είναι καλές μέρες να περάσετε χρόνο με την οικογένεια.

Τοξότης

Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και ταξιδιάρικη διάθεση θα έχετε αυτή την εβδομάδα όπως ευχάριστες αναμένονται και οι επαγγελματικές εξελίξεις καθώς και οι καλές προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα από ή με ανθρώπους του φιλικού ή κοινωνικού χώρου. Η πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει απρόσμενα έξοδα που γεννούν αστάθμητοι παράγοντες  και θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Οι 13,14/12ου έχουν την τύχη με το μέρος τους. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ το Σ/Κ θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις με ανθρώπους της καρδιά σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα δίνει αναμενόμενες  θετικές επαγγελματικές εξελίξεις σε ότι αφορά την αναγνώριση της προσπάθειας σας. Ακόμα στον  οικονομικό τομέα θα πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να εξασφαλίσετε μία οικονομική σιγουριά και να θωρακίσετε την οικονομία σας. Κάποιοι θα θελήσετε να αναλάβετε και την διαχείριση  εσόδων των συντρόφων σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης στο ζώδιο σας,  σας αφορά άμεσα και δίνει έμφαση σε υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε και προκύπτουν μέσα από αιτήματα μίας σημαντικής για εσάς σχέσης. Οι 5 και 10 Ιανουαρίου θα έχετε δύσκολη εβδομάδα ενώ οι πολύ όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρετε καλά σε όποια σας προσπάθεια.

Υδροχόος

Πολύ καλά φαίνονται να τρέχουν οι οποιασδήποτε μορφής σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα και θέματα που αφορούν συμβόλαια και συμφωνίες θα έχουν θετικές εξελίξεις. Συναισθηματικά είστε πάρα πολύ καλά και μια ευχάριστη γνωριμία που μπορεί να κάνετε φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα έχει επίδραση στην υγειά και την ψυχολογία σας γι’ αυτό καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή εκεί ενώ Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη μέχρι μεσημέρι είναι οι καλύτερες  μέρες να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε καλά.

 

Ιχθείς

Όσο  ευχάριστα και αν περνάτε  στον οικογενειακό σας  χώρο, μην παραβλέπετε  τα μηνύματα των καιρών και τις εξελίξεις που τρέχουν στα επαγγελματικά σας  διότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κερδίσετε μέσα από συγκυρίες και να είστε έτοιμοι να κάνετε καθοριστικές κινήσεις που μπορούν να σας βάλουν ξανά δυνατά στο παιχνίδι. Η πανσέληνος της  Πέμπτης  θα γίνει αίτια είτε να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους της καρδιά σας εξαιτίας τρίτων που θα θελήσουν να ανακατευτούν στα προσωπικά σας είτε εξαιτίας αντιρρήσεων που μπορεί να φέρουν αγαπημένα σας άτομα σχετικά με ανθρώπους που συναναστρέφεστε και θεωρείται φίλους . Οι 28/2ου έχουν δημιουργική έμπνευση σε ότι και αν κάνουν. Η  Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Έμπρακτη Στήριξη στην Εθελοντική Αιμοδοσία από τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Next «Βάλτε ένα τέλος στις άδικες πρακτικές στη φορολόγηση των εταιρειών»