Αστρολογικές προβλέψεις|28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου  Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η ολική έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο σας θα φέρει μια αναστάτωση στο χώρο των σημαντικών για εσάς σχέσεων και συνεργασιών  αφού οι γύρω σας  μονό δεκτικοί  δεν θα είναι στα θέλω σας. Παρά την σύγχυση υπάρχουν και οι ευνοούμενοι 12 έως 16/4ου που έχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά ή κάποιο κέρδος αυτή την εβδομάδα ενώ οι 2 και 8/4ου χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ότι και αν κάνετε διότι οι ανατροπές είναι πολλές και το μονό που μπορείτε να κάνετε είναι να σαμαρωθείτε με αυτές .Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Ταύρος

Ταύρος

Είναι φανερό πλέον πως οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο είναι προ των πυλών και η υποψία τους έχει ήδη αρχίσει να σας αγχώνει και να σας αναστατώνει ψυχολογικά μιας και σαν σταθερό ζώδιο που είσαστε δεν σας αρέσουν οι ανατροπές.. Φυσικά υπάρχουν και εδώ οι τυχεροί 1,2/5ου που τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για εσάς καθώς κάτι καλό σας έρχεται, πρόταση θα είναι, συνεργασία θα είναι, έρωτας, πάντως κάτι έχετε να περιμένετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Τις μέρες αυτές και κάτω από την επιρροή της έκλειψης πολλοί είτε μέσα από κάποια πληροφορία που θα πάρετε είτε μέσα από ένα τυχαίο γεγονός θα διαπιστώσετε ότι έχετε αναλώσει πολύ από το δυναμικό σας σε σχέση με χρόνο η και με χρήμα για άτομα τα οποία δεν αναγνωρίζουν την προσφορά και το ενδιαφέρον σας. Φυσικά υπάρχουν οι γεννημένοι 24 έως 30/5ου που είναι και οι πιο τυχεροί σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα ότι και αν κάνετε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οικογενειακά προβλήματα θα μπορούσαν να γίνουν και αιτίες εξόδων που θα σας αναστατώσουν αυτή την εβδομάδα και θα σας αγχώσουν καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και η ψυχολογία σας όχι και στα καλύτερα της.. Οι 5/7ου διανύετε ένα δύσκολο διάστημα που θέλει προσοχή σε ότι και αν κάνετε. Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρξουν οικογενειακές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παραστείτε είτε σας ευχαριστούν είτε όχι ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη δείχνουν οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας για όλους.

Λέων

Λέων

Συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα  για θέματα που σας αφορούν άμεσα δεν φαίνεται να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ρίχνοντας σας την ψυχολογία και δυσκολεύοντας την επίτευξη μιας συμφωνίας. Οι 15 έως 19/8ου είστε οι περισσότερο τυχεροί καθώς συναισθηματικές χαρές σας επιφυλάσσει η εβδομάδα ή και ένα κέρδος κάθε μορφής. Παρασκευή και Σάββατο εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή σας διάθεση και θα περάσετε όμορφα με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου

Παρθένος

Πολύ πιθανό κάποιο άτομο του φιλικού η κοντινού σας χώρου να χρειαστεί τη βοήθεια σας δημιουργώντας σας απρόοπτα έξοδα που  θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλάζοντας τα οικονομικά προγράμματα που είχατε κάνει μέχρι χθες. Οι 3,4/9ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν ενώ οι 23,24,25/8 είναι οι πιο πιεσμένοι καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογα οικογενειακά προβλήματα με αυτά του Δεκέμβρη του 2014.  Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Η ανάγκη σας να βρίσκεστε συνεχεία με κόσμο και να χάνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες  αμελώντας οικογενειακές ή και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα δυσαρεστήσει τον/την σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη δημιουργώντας αναστάτωση στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι 26/9ου έως 2/10ου τρέξτε αυτόν τον καιρό επαγγελματικά θέματα ενώ οι 6/10ου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η ολική έκλειψη Σελήνης θα δώσει μια δύσκολη εβδομάδα όσων αφόρα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η καθυστέρηση επίτευξης μιας σημαντικής για εσάς συνεργασίας καθώς και τα προβλήματα που δημιουργεί η έκλειψη στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας ρίξουν ψυχολογικά δημιουργώντας σας ανασφάλειες εργασιακού και οικονομικού χαρακτήρα. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα είστε  κλεισμένοι στον εαυτό σας και καχύποπτοι με τους γύρω σας.

Τοξότης

Προσεκτικότερη τις μέρες αυτές και κάτω από την επιρροή της έκλειψης  ας είναι η κίνησή σας, αν δεν θέλετε να υπάρξουν αποκαλύψεις που πιθανά και να σας φέρουν σε  δύσκολη θέση. Ωστόσο οι 14ως και 18 Δεκεμβρίου έχετε να περιμένετε μία θετική εξέλιξη ή και συναισθηματική χαρά το 7 ήμερο αυτό. Κτητικότητα θα σας χαρακτηρίζει στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ από την Τετάρτη πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει στην μέση.. Συντροφικό θα είναι το Σ/Κ σας..

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Εντάσεις θα δημιουργήσει η ολική έκλειψη Σελήνης αυτή την εβδομάδα στον οικογενειακό χώρο για οικονομικούς κυρίως λόγους αφού θα υπάρξουν αιτίες αυξημένων εξόδων  ή μειωμένων εσόδων από λάθη του/της συντρόφου. Οι γεννημένοι 31/12ου και 1/1ου  είναι οι πιο τυχεροί των ημερών αυτών καθώς οτιδήποτε επιδιώκουν το καταφέρνουν ενώ οι 3/1ου προσοχή σε ότι και αν κάνετε και καλό θα ήταν να συμβιβαστείτε με τα νέα δεδομένα, καθώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες ήμερες της εβδομάδας να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σας καλεί να προσέξετε τα λόγια και τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που σχετίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο καθώς όπως φαίνεται θα υπάρξουν εντάσεις και στις παρέες και στο σπίτι και  στον χώρο της δουλειάς που θα επηρεάσουν οποιασδήποτε μορφής συνεργασία. Οι 23 έως 29/1ου  είναι οι περισσότερο τυχεροί αυτής της εβδομάδας αφού όπως φαίνεται οι εξελίξεις που περιμένουν θα τους δικαιώσουν και θα τους χαροποιήσουν. Τέταρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

Ιχθείς

Η έκλειψη χτυπά τον οικονομικό σας χώρο είτε γεννώντας έξοδα είτε μειώνοντας  έσοδα.. σίγουρα αυτόν τον καιρό είναι δύσκολο να κάνετε επωφελείς κινήσεις και τα οικονομικά σας απαιτούν πολύ προσεχτική διαχείριση… Ακόμα οικονομικός θα μπορούσε να είναι ο λόγος της διαφωνίας που μπορεί να παρουσιάσει μία σχέση σας αυτές τις μέρες. Εσείς του Φεβρουαρίου θα έχετε να αντιμετωπίσετε την αμφισβήτηση και την επιθετικότητα ενός ατόμου που θέλει να σας επιβάλει διαφορετικό τρόπο δράσης από αυτόν που εσείς έχετε.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Μετρώντας την τιμή του iphone σε ώρες εργασίας
Next Τι θα τρώμε το 2025;