Αστρολογικές προβλέψεις|27 Ιουλίου έως 2 Αύγουστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Συναισθηματικά θέματα θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των περισσότερων Κριών τις ημέρες αυτές όπως και θέματα που αφορούν τα παΐδια των μεγαλυτέρων. Οι μέρες δείχνουν ανοίγματα και προτάσεις με προοπτική όπως και τύχη στους γεννημένους 17,18,19/4ου. Η πανσέληνος αναστατώνει ευχαρίστα τη ζωή σας και μόνο οι γεννημένοι 12,13,14/4ου  θα έχετε αυξημένη νευρικότητα εξαιτίας κυρίως παρεμβάσεων τρίτων στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ταύρος

Ταύρος

Παρότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα αντιμετωπίζεται με καχυποψία και δυσπιστία πρόσωπα και καταστάσεις, η διάθεση σας όπως και τα δεδομένα θα αλλάξουν την Τετάρτη και την Πέμπτη που είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους. Τόσο η πανσέληνος από τον Υδροχόο  όσο και ο πυκνοκατοικημένος 4ος φυσικός σας οίκος δείχνουν ότι τα οικογενειακά θέματα θα κυριαρχήσουν τις μέρες αυτές και θα ευνοήσουν και τη σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Έντονη θα είναι η επικοινωνιακή σας διάθεση αυτή την εβδομάδα καθώς τόσο η πανσέληνος από τον χώρο του Υδροχόου όσο και ο πυκνοκατοικημένος  3ος φυσικός σας οίκος βοηθούν τις μετακινήσεις και τον λόγο σας, σας φέρνουν κοντά με ανθρώπους που μπορεί να είχατε χαθεί για κάποιο λόγο, βοηθούν να αποκατασταθούν σχέσεις με συγγενείς δευτέρου βαθμού και ευνοούν θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα για ταξιδάκια μικρού ή μεγάλου χαρακτήρα. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οικονομικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων αυτές τις μέρες όπως και θέματα κτήσεων όχι μόνο υλικών αλλά και συναισθηματικών. Αξιοποιήστε τη δυναμική που σας δίνει ο Άρης στο ζώδιο σας για να διεκδικήσετε σωστά αυτά που σας ανήκουν. Η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο συνωστισμός πλανήτων στο λέοντα σας  βοηθούν στις επιδιώξεις και τους απώτερους σκοπούς σας κάνοντας σας πιο καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Οι 1/7ου διαθέτετε πολύ δημιουργική φαντασία αυτό το διάστημα ενώ οι 5 και 13/7ου χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

Λέων

Λέων

Την εβδομάδα αυτή θα ασχοληθείτε πολύ με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Η πανσέληνος που γίνεται στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο ευέλικτους, συναισθηματικούς και δεκτικούς στα αιτήματα των άλλων και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους προκειμένου να επιτύχετε προσωπικά σας θέλω. Οι 20/8ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε ενώ  οι 21/8ου φαίνεται πως είστε κοντά στο να  βρείτε επιτέλους λύση ή τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος που σας απασχολεί αυτόν τον καιρό και ξεκίνησε  τον Δεκέμβρη του 2014. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να ασχοληθείτε  με όποιους και ότι αγαπάτε.

Παρθένος

Επαγγελματικά θέματα θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες και η πανσέληνος από τον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον πυκνοκατοικημένο 12ο φυσικό σας οίκο φαίνεται να βοηθούν την παρασκηνιακή δράση που έχετε προκειμένου να πετύχετε κάποια πράγματα στη δουλεία χαρίζοντας σας ψυχική ηρεμία. Δευτέρα και Τρίτη ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους αφού μπορείτε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε με ανθρώπους της κάρδια σας.

Ζυγός

Συναισθηματικά θα είναι τα θέματα που θα τραβούν την προσοχή σας αυτές τις μέρες καθώς και θέματα που αφορούν τα παιδιά των μεγαλυτέρων μιας που η Πανσέληνος αναστατώνει ευχάριστα τη ζωή των περισσοτέρων με εξαίρεση τους γεννημένους 7 και 14/10ου που θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους τους και να προσαρμοστούν στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω τους. Ο συνωστισμός πλανητών στο Λέοντα σας βάζει στο επίκεντρο  φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών και στους μόνους του ζωδίου θα μπορούσε να φέρει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ευχάριστα οικογενειακά θέματα θα κυριαρχούν τις μέρες αυτές και το διάστημα είναι καλό για να έρθετε πιο κοντά με τους δικού σας και να ασχοληθείτε και με το χώρο του σπιτιού μιας και οι αυξημένες απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο και η ανάγκη σας να πετύχετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να περάσετε τις ιδέες σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτό τον καιρό. Οι 2/11ου έχετε δημιουργική έμπνευση σε ότι και αν κάνετε ενώ οι 20/11ου είναι οι πιο πιεσμένοι. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας για να τις περάσετε οικογενειακά.

Τοξότης

Είναι μια καλή εβδομάδα για συζητήσεις και μετακινήσεις κάθε μορφής. Με την πανσέληνο στον Υδροχόο θα έχετε αιτίες για πολλές μετακινήσεις μικρού η μεγάλου χαρακτήρα αλλά και την ευκαιρία να τα πείτε με συγγενείς ίσως πιο μακρινούς που είχατε καιρό να συναντήσετε ή για κάποιο λόγο δεν μιλούσατε. Παράλληλα είναι μέρες που ευνοούνται κάθε μορφής συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες. Οι 19 και 20/11ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν. Δευτέρα και Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Μια ανάσα έρχεται να δώσει η πανσέληνος από τον Υδροχόο στα οικονομικά των περισσοτέρων, καθώς και αιτίες να νιώθετε πιο σίγουροι και ικανοί  για τη διαχείριση δικών σας ή και άλλων οικονομικών (με εξαίρεση τους 4/1ου που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για απρόσμενα έξοδα και τους 11/1ου  που θα πρέπει να προσαρμοστούν στις  αλλαγές που γίνονται γύρω τους).  Ο πυκνοκατοικημένος 8ος φυσικός σας οίκος δείχνει μια αύξηση των εσόδων είτε των συντρόφων σας για τους δεσμευμένους είτε δικών σας από  έξτρα μη δεδηλωμένες πηγές εσόδων. Τέταρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Υδροχόος

Η θετική πανσέληνος του μήνα γίνεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει πως είναι μια εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας βάζοντας ως προτεραιότητα την βελτίωση των σχέσεων σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Θα είστε πιο δεκτικοί και συνεργάσιμοι στα αιτήματα των άλλων προκειμένου να επιτύχετε  το καλύτερο δυνατό κλίμα με τις συνεργασίες σας. Οι 17/2ου δέχονται ανάλογες πιέσεις με αυτές του Δεκέμβρη του 2014. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα σε ότι και αν κάνετε.

 

Ιχθείς

Η ήρεμη από όψεις εβδομάδα σε συνδυασμό με μια καλή πανσέληνο στον Υδροχόο σας δείχνει πως ο πιο παραγωγικός χώρος της ζωή σας αυτό το διάστημα είναι αυτός της δουλειάς. Ασχοληθείτε με αυτόν γιατί τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά και θα σας φέρουν ψυχική ηρεμία και γαληνή. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε και με την υγεία σας βελτιώνοντας και τη φυσική σας κατάσταση. Οι 28/1ου έχετε δημιουργική έμπνευση και φαντασία σε όλους τους τομείς ενώ οι καλύτερες μέρες για όλους είναι η Τέταρτη και η Πέμπτη.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ένα ακτινοθεραπευτικό τμήμα που πρέπει να μείνει ανοικτό, για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες
Next Στο Κοινοβούλιο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές