Αστρολογικές προβλέψεις|27 Απρίλιου έως 3 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις και συναντήσεις φέρνουν οι μέρες κυρίως σε εσάς του 3ου δεκαήμερου. Η τύχη σε όλους τους τομείς θα εξακολουθεί να συντροφεύει τη ζωή των γεννημένων στις 3/4ου. Η εβδομάδα είναι αποδοτική και στην διάρκεια της όλοι λίγο πολύ μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου. Εξαιρέσει αποτελούν οι 7/4ου που διανύουν ένα διάστημα ανατροπών. Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στους Διδύμους θα δώσει για ένα μεγάλο διάστημα ευελιξία  και πειστικότητα στο λόγο καθώς και εύνοια στις επαγγελματικές συμφωνίες και τις μετακινήσεις σας.

Ταύρος

Ταύρος

Οι θετικές όψεις της εβδομάδας και η παρουσία του Ήλιου, του Άρη και του Ερμή  στο ζώδιο σας, σας χαρίζουν ένα δημιουργικό και αποδοτικό εφταήμερο. Εσείς των τελευταίων ημερών έχετε να περιμένετε ένα ευχάριστο συναισθηματικό μήνυμα και μπορείτε τις μέρες αυτές να βάλετε μπροστά ένα σημαντικό σας σχέδιο είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό. Το πέρασμα που κάνει ο Ερμής από την Παρασκευή στους Διδύμους  θα σας επιτρέψει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και η δίμηνη παρουσία του εκεί σας δίνει μια περίοδο οικονομικής σταθερότητας που θα σας διώξει το άγχος.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά  θετικά για τους περισσοτέρους. Διανύεται ένα διάστημα ενδοσκόπησης και απολογισμού όπως κάθε χρόνο ένα μήνα πριν από τα γενέθλια σας και από την Παρασκευή που ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε την μέχρι χθες παρασκηνιακή σας δράση και να μοιραστείτε  με ανθρώπους που τους θεωρείτε οικογένεια σκέψεις σχέδια και ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι 25/5ου  εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που χρειάζονται ρεαλιστική επίλυση ενώ οι 9 έως 15/6ου σταδιακά έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και επιβεβαίωση αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ήρεμη προμηνύεται η εβδομάδα με εσάς να ασχολείστε με τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα της. Οι γεννημένοι 1/7ου βρίσκεστε σε μία περίοδο έμπνευσής που θα μπορούσε να γεννήσει μία ιδέα που  στην πορεία να τους αποφέρει τις οικονομικές απολαβές αλλά και αναγνώριση που προσδοκούν. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα σας κάνει έντονη την ανάγκη να κινηθείτε παρασκηνιακά σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Προσοχή θέλουν οι πρώτες  πρωινές ώρες του Σάββατου που δείχνουν να μην είναι καλές για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Οι γεννημένοι 8,9,10/7ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

.

Λέων

Λέων

Την χαλαρή για όλους αυτή εβδομάδα εξακολουθούν να παραμένουν πιο τυχεροί απ’ όλους οι γεννημένοι 6/8ου που  οτιδήποτε επιχειρούν εύκολα θα έχει θετική έκβαση ενώ οι 26/7ου ανταμείβονται από τους κόπους μιας προσπάθειας τους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες ημέρες να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ προσοχή θέλουν τα λογία σας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σάββατου για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα ενισχύσει  στις συναναστροφές σας με ανθρώπους κοινών ενδιαφερόντων του φιλικού και κοινωνικού σας χώρου.

Παρθένος

Με το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στους Διδύμους από την Παρασκευή θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα της ζωής σας σχέδια και να καθιερώσετε τις ιδέες και τα θέλω σας στους άλλους. Οι έξυπνες και πρακτικές ιδέες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος να ευοδωθούν και σε αυτό θα βοηθήσει μια σημαντική σχέση η συνεργασία σας μιας και η εβδομάδα δεν έχει αρνητικές όψεις. Οι καλύτερες ημέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας είναι η Τρίτη και η Τετάρτη για όλους εκτός των γεννημένων  27/8ου που εξακολουθούν να πιέζονται από κάποιο πρόβλημα που απαιτεί ρεαλιστική  αντιμετώπιση.

Ζυγός

Η Δευτέρα σας γεννά την ανάγκη να δείτε φίλους και να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο κοντά σε όσους σας χαλαρώνουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας  και τις σκέψεις σας ενώ από Πέμπτη βράδυ θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα πρακτικά ζητήματα που περιμένουν.  Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους απ την Παρασκευή  θα κάνει πιο επιθετικό το λόγο σας κάτι που θα πρέπει να προσέξετε αρχικά οι γεννημένοι από 23 έως 26/9ου. Οι γεννημένοι από 11 έως 18/10ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα συναντήσεις γνωριμίες ή θετικές απαντήσεις σε ένα τους αίτημα ενώ οι 9,10,11/10ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα γιατί υπάρχει τάση να γίνουν κάποιες ανατροπές αυτόν τον καιρό.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Αυτή την ήρεμη από πλευράς όψεων και  από γεγονότα εβδομάδα υπάρχουν οι πιο ευνοημένοι γεννημένοι  2/11ου που η γόνιμη φαντασία και η έμπνευση τους βοηθά σε ότι και αν κάνουν. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους απ την Παρασκευή σας βοηθά να βάλετε σε τάξη κληρονομικά ζητήματα ή να μεθοδεύσετε οικονομικές σας διεκδικήσεις. Τρίτη, Τετάρτη θα έχετε διάθεση να δείτε φίλους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτούς. Παρασκευή και  Σάββατο θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας όμως η Κυριακή δείχνει να σας δίνει αιτίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα φέρει τον ήρεμο  διάλογο στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους. Οι γεννημένοι 26/11ου είναι πιεσμένοι από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί ενώ οι 5/12ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν μα και την πιθανότητα να δεχθούν μία αξιόλογη πρόταση που αξίζει όπως όλα δείχνουν να την αποδεχθείτε. Ιδανική για όλους η Δευτέρα , Τρίτη με Πέμπτη τα επαγγελματικό οικονομικά μπορούν να μπουν σε τάξη, την  Παρασκευή και το Σάββατο  θα θελήσετε να δείτε φίλους ενώ η Κυριακή προσφέρετε για ξεκούραση.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ξεκινά μια ακόμα καλή εβδομάδα για εσάς καθώς πολλοί είστε εσείς που θα πάρετε χαρές από άτομα της καρδιάς σας και τις κινήσεις που θα κάνουν προς εσάς. Τρίτη και Τετάρτη εύκολα θα βρίσκετε λύσεις και για δικά σας θέματα μα και για όσους σας ζητούν μία γνώμη ενώ βράδυ Παρασκευής και Σάββατο μην αμελήσετε κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Την  Κυριακή θα περάσετε όμορφα με παρέα φίλων. Το πέρασμα που θα κάνει την Παρασκευή στον χώρο των Διδύμων ο Ερμής θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο της υγείας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή και τον χώρο στην δουλειά σας. Οι γεννημένοι από 29/12ου έως 3/1ου έχουν να περιμένουν κάποιο συναισθηματικό μήνυμα ενώ οι 6/1ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει σε καλή διάθεση πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των συντρόφων ή των συνεργατών σας. Οι μέρες αυτές δίνουν συναισθηματικά κέρδη στους γεννημένους 7 ως 14 /2ου χαρές από τα παιδιά σας, αναθέρμανση σχέσεων η και μία νέα γνωριμία σε όσους είναι μόνοι και τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Από την Παρασκευή και μετά, ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα επιφυλάσσει η εβδομάδα και το πέρασμα του Ερμή σους Διδύμους για τους γεννημένους τις τέσσερις πρώτες μέρες του ζωδίου.

 

Ιχθείς

Οι γεννημένοι 28/2ου θα έχουν δημιουργική έμπνευση σε οτιδήποτε κάνουν ενώ οι 22/2ου  αντιμετωπίζουν πιέσεις και από τις απαιτήσεις που υπάρχουν  πιθανότατα στον εργασιακό τους χώρο. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι μέρες που πρέπει να δείξετε ομαδικό πνεύμα και  το καλό σας πρόσωπο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες Την εβδομάδα αυτή την  χαρακτηρίζει το από την Παρασκευή και για πολύ καιρό ( ως τις 8/7ου ) πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους που θα ενισχύσει τον διάλογο σε ότι αφορά οικογενειακές υποθέσεις και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους κι ευέλικτους στα αιτήματα της οικογένεια σας αλλά και θα σας δώσει ένα στήριγμα από τον οικογενειακό σας χώρο σε ένα σας επαγγελματικό σχέδιο. Την Κυριακή θα υπάρξει  λόγος να κάνει χαρούμενους εσάς του Φεβρουαρίου.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο σας;
Next Στενοχωριέμαι για τη χώρα μου, της Χριστίνας Καλογεροπούλου