Αστρολογικές προβλέψεις|26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε πολλά να κάνετε. Η βιασύνη ίσως και το άγχος που γεννούν τα προγράμματά σας μπορεί να φέρουν λογομαχίες και έντονες συζητήσεις που θα ήταν καλό να αποφύγετε  την Δευτέρα ιδιαίτερα οι 7,8/4ου.  Η Πανσέληνος του Ταύρου , από το απόγευμα της Τρίτης, στηρίζει τα οικονομικά σας και πιθανά σας δίνει μία ανάσα ρευστότητας που σας επιτρέπει  να κάνετε αυτό που χρειάζεστε ή σας ευχαριστεί κατασιγάζοντας  τις εντάσεις. Η Τρίτη και η Τέταρτη είναι οι καλύτερες μέρες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, Πέμπτη και Παρασκευή είναι μέρες συναντήσεων και επικοινωνίας και το Σ/Κ ευνοεί οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Ταύρος

Ταύρος

Η αναστάτωση που επικρατούσε στον επαγγελματικό σας χώρο αυτές τις μέρες θα κατασιγάσει. Η Δευτέρα βρίσκει τους περισσότερους κακοδιάθετους και  κλεισμένους στον εαυτό τους, όμως  από την Τρίτη  το απόγευμα αρχίζει να φτιάχνει η διάθεση σας.  Η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας θα βοηθήσει να κρατηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσάς και σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμα δείχνει να εξυπηρετεί και περνά σε φάση υλοποίησης ένα σχέδιο των γεννημένων στα τέλη του Απρίλη. Οι 6,7/5ου είναι οι πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς  και πιθανά θα δεχθείτε μία πρόταση, όμως και οι 8 ως 13του Μαίου θα πάρετε μία συναισθηματική χαρά αυτό το 7ήμερο.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Κόντρες θα έχετε την Δευτέρα είτε με κάποιο άτομο της καρδία σας είτε με άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον . Η πανσέληνος  θα κατασιγάσει μία ανησυχία σας και από το απόγευμα της Τρίτης  θα μπει σε φάση ολοκλήρωσης  μία τακτοποίηση και ένα ξεκαθάρισμα που επιχειρείτε σε ότι αφορά στόχους αλλά και συναισθήματα. Ακόμα βελτιώνει τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο φέρνοντας σας μια ψυχική ανάταση . Τις μέρες αυτές , ευφάνταστος θα είναι ο λόγος  και  πρακτικές οι κινήσεις των γεννημένων  το τρίτο 10ημερο του ζωδίου που θα πετύχουν να ανοίξουν μία πόρτα είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά τους.  Η Πέμπτη από το μεσημέρι και μετά και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Οικογενειακά είναι τα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα και θα σας κάνουν να χάσετε την ηρεμία σας. Η πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο από το μεσημέρι της Τρίτης σας δίνει ένα στήριγμα από ένα φίλο που μπορεί και θέλει να σας βοηθήσει σε μία σας υπόθεση. Ακόμα θα σας φέρει στο επίκεντρο φιλικών και κοινωνικών κύκλων  και θα περάσετε όμορφα αν αποδεχθείτε καλέσματα. Οι μέρες έχουν συζητήσεις, και πιθανά να μπορέσετε στις διάρκειά τους να κλείσετε συμφωνίες, συμβόλαια που προσδοκάτε και που μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά. Οι 5/7ου προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε αυτό το διάστημα και οι 10/7ου στα απρόσμενα έξοδα. Η Τρίτη και η Τετάρτη και η Κυριακή είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας  για όλους.

 

Λέων

Λέων

Προσοχή πρέπει να δείξετε την Δευτέρα στα λόγια και τις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα, φροντίστε να αποφύγετε περιττά έξοδα αν και πιθανά να μην λείψουν τα απρόσμενα.  Από την Τρίτη όλα δείχνουν να κυλούν πιο ομαλά. Η πανσέληνος στον Ταύρο σας φέρνει απέναντι σε ευθύνες που οι ίδιοι προκαλέσατε και το διάστημα αυτό θα έχετε αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, που δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αποφύγετε, όμως δεν θα λείψουν και οι όμορφες οικογενειακές στιγμές καθώς το φεγγάρι από τον Ταύρο και ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα κάνουν πιο  ήρεμο και ευχάριστο το περιβάλλον του σπιτιού και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πέμπτη και η Παρασκευή είναι κατάλληλες να δείτε φίλους

 

Παρθένος

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως  θα πρέπει να είσαστε μαζεμένοι και να τα διαχειριστείτε σωστά αν θέλετε να είσαστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε αναγκαίες υποχρεώσεις. Η πολύ καλή πανσέληνος στον Ταύρο βοηθά τις επικοινωνίες σας και την οργάνωση που απαιτεί μία μετακίνηση – ταξίδι ή μία νέα προσπάθεια σας να μάθετε κάτι νέο που να προσθέτει γνώση στις γνώσεις σας.  θα σας δώσει ευχάριστες συζητήσεις, νέα  ενώ θα βοηθήσει οποιασδήποτε μορφής συμβόλαια / συμφωνίες. Οι 27/8ου θα είναι  πιεσμένοι τις μέρες αυτές. Αντίθετα χαρές και ευκαιρίες φέρνει το 7ήμερο στους 8ως 14/9ου. Η Τρίτη από το μεσημέρι,  η Τέταρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Διασπαστικές τάσεις δίνει η εβδομάδα σε σχέσεις και συνεργασίες των γεννημένων 10και 11 Οκτωβρίου. Η Δευτέρα είναι για όλους μέρα γεμάτη εντάσεις και θα πρέπει να είστε αρκετά διπλωμάτες και υποχωρητικοί ως το μεσημέρι της Τρίτης απέναντι σε όλους.  Η πανσέληνος του Ταύρου δείχνει  ότι από το απόγευμα της Τρίτης είναι κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε στήριξη – βοήθεια από άτομα του κοντινού φιλικού ή οικογενειακού σας χώρου προκειμένου να ξεμπλοκάρετε με τα οικονομικά σας. Ακόμα εσείς του 3ου 10ημέρου μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να κάνετε ένα μικρό θετικό επαγγελματικό βήμα. Πέμπτη και Παρασκευή δείχνουν πιο καλές για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα και σας καλεί να κινηθείτε σε χαμηλούς ρυθμούς και στα απολύτως απαραίτητα αποφεύγοντας δύσκολα άτομα δύσκολες συζητήσεις μα και προσέχοντας γενικά. Η πανσέληνος στον Ταύρο από την Τρίτη θα βοηθά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα δίνει τρόπο για να τα βρείτε όπου τα έχετε χάσει με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Πολύ καλός είναι και ο τομέας των φιλικών σας σχέσεων και το διάστημα αυτό πολλοί μπορείτε να αναπτύξετε μία πολύ καλή φιλία με ένα αξιόλογο άτομο. Το απόγευμα του Σαββάτου και η Κυριακή είναι οι πιο ανέμελες και ευχάριστες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Τοξότης

Την Δευτέρα η ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και προς όλες τις κατευθύνσεις μπορεί να είναι έντονη, αλλά τα αποτελέσματά που θα φέρει αν δεν την χαλιναγωγήσετε θα είναι αρνητικά. Βρίσκεστε σε μία περίεργη φάση και κάποιοι πιθανά θα ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Η πανσέληνος από το απόγευμα της Τρίτης σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά που μπορεί να μην είναι τις αρεσκείας σας αλλά δείχνουν αναγκαίες. Ακόμα αυτόν τον καιρό καταπολεμήστε με την λογική διάφορες φοβίες ή αρνητικές σκέψεις που ούτε βοηθούν ούτε υπάρχει λόγος να τις γεννά η σκέψη σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Μόνο η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα και οικογενειακά και σε όλους τους τομείς, για αυτό αν μπορείτε αναβάλετε κάθε τι που σας αγχώνει ή είναι πολύ δύσκολο στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η πανσέληνος από τον φιλικό σας Ταύρο είναι ότι καλύτερο για να ανέβετε συναισθηματικά και ψυχολογικά καθώς η επήρεια της φτάνει για να πάει καλά η εβδομάδα,. Έτσι από  την Τρίτη και μετά όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ ευχήν. Πολλοί οι ευνοημένοι των ημερών καθώς συναισθηματικά ή άλλης μορφής κέρδη θα έχουν να περιμένουν οι γεννημένοι 6 ως και 13 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή.. Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

Υδροχόος

Η Δευτέρα θα βρει τρόπο, είτε σοβαρό είτε αστείο ωστόσο ικανό να σας χαλάσει διάθεση και ψυχολογία. Γενικά η μέρα δεν είναι για πολλά ούτε για δύσκολα.  Από το απόγευμα της Τρίτης και μετά οι μέρες δείχνουν καλές. Η θετική  πανσέληνος από τον Ταύρο βοηθά στο καλό οικογενειακό κλίμα και το ζέσταμα οικογενειακών σχέσεων. Αυτόν τον τον καιρό πολλοί θα έχετε κουραστικές αλλά και ευχάριστες υποχρεώσεις όπως και πολλά  κοινωνικά ενδιαφέροντα μαζί κόσμο που σας προσεγγίζει με θαυμασμό. Συντροφικότητα δίνει το βράδυ του Σαββάτου και η Κυριακή που θα σας ξεκουράσει από τα τρεξίματα της εβδομάδας.

 

Ιχθείς

Η Δευτέρα είναι μες τα έξοδα και τις παρεξηγήσεις για αυτό περάστε την όσο πιο ήρεμα και προσεχτικά μπορείτε. Με λίγη υπομονή από το απόγευμα της Τρίτης που η πανσέληνος από τον φιλικό σας Ταύρο δείχνει να λειτουργεί καλά για εσάς, η επιρροή της βοηθά την έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία που επιδιώκετε με τα άτομα γύρω σας. Εσείς του Φεβρουαρίου θα έχετε μία εποικοδομητική εβδομάδα που μπορεί και να σας μάθει πράγματα και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, να κατεβάσετε ιδέες κλπ. Όμως οι 10,11,12 Μαρτίου εύκολα θα μπορούν να νοιώσουν πίεση από ένα άτομο που θέλει να τους επιβληθεί. Από το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινά το καλύτερο διάστημα του 7ημέρου για εσάς.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Στην Ατζέντα: Μεταναστευτικό, ταξιδιωτικά πακέτα και ΓΤΟ
Next Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ρωτούν για την προστασία των δεδομένων