Αστρολογικές προβλέψεις|25 έως 31 Μαίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Νευρικότητα θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις  και τον λόγο σας τις ημέρες αυτές. Στην προσπαθεί σας να πείσετε για τις θέσεις σας εύκολα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και ψευδή στοιχεία. Αντιπαραθέσεις οικογενειακές θα έχουν οι 9/4ου από την Δευτέρα με κορύφωση την δύσκολη Παρασκευή. Κάτι καλό μπορούν να περιμένουν μέσα στο επταήμερο οι 6/4ου που θα μπορούσε να είχε και τη μορφή μιας σημαντικής πρότασης ή γνωριμίας. Γενικά αν θέλετε να τακτοποιήσετε είτε τους χώρους σας είτε εκκρεμότητες  κάντε το μονοί σας καθώς οι γύρω σας δεν θα έχουν καμία διάθεση να συμμετέχουν.

Ταύρος

Ταύρος

Στην προσπάθεια σας να κερδίσετε περισσότερα με ίσιους ή και με πλάγιους τρόπους υπάρχει και η πιθανότητα να κάνετε λάθη και να βρεθείτε χαμένοι. Η εβδομάδα ξεκινά με ψηλές προσδοκίες από την μεριά σας και διάθεση να κάνετε πολλά και σημαντικά, ωστόσο το τελικό της αποτέλεσμα είναι δύσκολο να είναι θετικό τουλάχιστον σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Ακόμα και στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να μην είστε  ακραία απαιτητικοί. Οι 9 έως 16/5ου μπορείτε πιο εύκολα από τους άλλους να κινηθείτε διπλωματικά και να επιτύχετε μικρές νίκες μέσα από επιτυχημένες συναντήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μπορεί οι ιδέες σας να είναι πολλές και να νιώθετε ότι είναι  η στιγμή που θα πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες  που γεννιούνται μέσα από συγκυρίες που θεωρητικά σας επιτρέπουν να πάρετε τη ρεβάνς. Ωστόσο, η ακραία παρορμητική τάση της εβδομάδας  που έρχεται σε αντίθεση με την ευμετάβλητη και διπλωματική σας φύση μπορεί να σας βγάλει από τον δρόμο των μελετημένων κινήσεων και να σας κάνει ακραία επιθετικούς και εριστικούς. Κερδισμένοι απ’ ότι επιχειρούν τις ημέρες αυτές  θα είναι μόνο όσοι έχουν την εμπειρία  να ελέγξουν την επιθετικότητα τους. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι μέρες που θα δείξουν  τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα των επίλογων που κάνατε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η ανάγκη σας να λύσετε τα μπερδεμένα σκηνικά και να διευκρινίσετε τις ασάφειες που υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο θα είναι ο κύριος λόγος τους άγχους που θα σας χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα που θα σας δώσει αιτίες εσωτερικής αναστάτωσης Κάποιοι  θα κάνετε βασανιστικούς απολογισμούς και πιθανά θα βρεθείτε ανάμεσα σε  αντικρουόμενα συναισθήματα για ανθρώπους του οικογενειακού του  φιλικού και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο οι 11 ως και 18 /7ου θα έχουν μες την εβδομάδα μία ξεχωριστή αιτία είτε μιας συναισθηματικής χαράς είτε ενός κέρδους και όλοι θα έχετε ένα ευχάριστο Σ/Κ.

Λέων

Λέων

Τα θέματα τρίτων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρων σας και θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στους τρίτους. Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα είσαστε καχύποπτοι απέναντι σε ότι προτάσεις ακούτε από φίλους διότι θα υπάρχουν και θαμπά σημεία στα όσα σας λένε. Οι γεννημένοι 8,9/8ου έχουν τρομερή εύνοια σε ότι και αν κάνουν το ίδιο ισχύει και για τους 11,12/8ου  που το ξαφνικό, ευχάριστο και θετικά ανατρεπτικό  παίζει πολύ στη ζωή τους. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για μετακινήσεις κάθε μορφής και συζητήσεις.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας  θα έχετε διάθεση να κάνετε και πολλά και γρήγορα όμως οι μέρες δεν είναι και οι πιο κατάλληλες ούτε για μικρά ούτε για μεγάλα ανοίγματα. Οι δύσκολες όψεις Αφροδίτης –Ουρανού και Άρη – Ποσειδώνα σας καλούν  να προσέξετε τα οικονομικά σας καθώς ξαφνικές αίτιες εξόδων ή λάθη μπορούν να  σας πετάξουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή με ποιους συναλλάσσεστε κυρίως εσείς του τέλους Αυγούστου  διότι θα μπορούσατε να βγείτε χαμένοι από πάρε δώσε με άλλους καθώς υπάρχουν ψέματα που θα σας παραπλανήσουν.  Οι 24/8ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ όλους τόσο από οικογενειακά όσο και από συναισθηματικά θέματα.

Ζυγός

Δύσκολη για τον χαρακτήρα σας χαρακτηρίζεται η εβδομάδα για οτιδήποτε αφορά τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε προκειμένου να εξασφαλίσετε το αύριο σε ότι αφορά σχέσεις, συνεργασίες, συμβόλαια, συμφωνίες. Αυτός ο καιρός μπορεί να σας δείξει  καθαρά πού κάνετε λάθη τι πρέπει να διορθώσετε και που πρέπει να συμβιβαζόσαστε καθώς οι γύρω δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δεχθούν ιδιοτροπίες σας. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας κάντε τους απολογισμούς σας και από την  Πέμπτη προσπαθήστε να κάνετε τις όποιες απαραίτητες κινήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι 12/10ου αν συνεχίσουν απρόσεχτα θα δουν  τα πάντα γύρω τους να ανατρέπονται.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Την Δευτέρα θα υπάρχει εκνευρισμός στους επαγγελματικούς σας χώρους. Καλό θα ήταν να αποφύγετε διαφωνίες με άτομα που συνεργάζεστε ακόμα και αν είστε σίγουροι για τις απόψεις σας.  Οι μέρες δημιουργούν περιβάλλον κατάλληλο για να δράσετε και να πλησιάσετε στόχους τόσο προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς. Γενικά  θα έχετε μια εξαιρετική εβδομάδα που επιφυλάσσει σε πολλούς του 2ου κυρίως 10ημέρου εκπλήξεις θετικές εξελίξεις ή ακόμα και μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εξαιρετικό και το Σαββατοκύριακο σας που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Τοξότης

Την νευρικότητα που θα χαρακτηρίζει τις  σχέσεις σας την γεννά κυρίως ή τάση κάποιου ατόμου να προσπαθεί να σας επιβάλει να κινηθείτε σε διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς που κινήστε ή με διαφορετικούς τρόπους. Προσπαθήστε οι όποιες  συμφωνίες σας να είναι ξεκάθαρες γιατί υπάρχει τάση αυτόν τον καιρό να χαθείτε μέσα σε ανακρίβειες και πράγματα που δεν γνωρίζεται και αυτό να σας  κοστίσει και οικονομικά και συναισθηματικά. Οι 7/12ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν και φυσικά δεν έχουν να φοβούνται κάτι.  οι 23,24/11ου δέχονται πιέσεις από ευθύνες που τους αναλογούν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

To μπέρδεμα που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο σας αναγκάζει να κινηθείτε σε θολά νερά αυτόν τον καιρό. Η όρεξη σας να τρέξετε  επαγγελματικά θέματα προσκρούει σε λογής – λογής καθυστερήσεις και εμπόδια που δεν πρέπει να σας αποκαρδιώνουν ούτε να σας απογοητεύουν καθώς είναι προσωρινά.  Γενικά η εβδομάδα δείχνει καλή για εσάς βρίσκετε λύσεις και για δικά σας θέματα μα και για τους γύρω σας ενώ η Κυριακή είναι μια καλή μέρα να δείτε φίλους. Οι 5/1ου θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αναγκαστικές αλλαγές ενώ οι 10/1ου θα έχετε απρόσμενα έξοδα

Υδροχόος

Ένα ευχάριστο μπέρδεμα επικρατεί στα προσωπικά σας αυτόν τον καιρό και από εσάς εξαρτάται αν θα αφεθείτε στο παιχνίδι η θα ανταποκριθείτε στο ξεχωριστό ενδιαφέρον που δείχνουν για εσάς αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα έχετε επικοινωνίες με άτομα από το μακρινό ή το πρόσφατο χθες ενώ οι μεγαλύτεροι θα ασχοληθείτε πολύ με ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ζωή ενός παιδιού σας.  Δευτέρα, Τρίτη, προσέξτε λίγο τις αγορές και γενικά τις σπατάλες σας. Πέμπτη και  Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

 

Ιχθείς

Ο χώρος του σπιτιού μόνο ήσυχος δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτόν τον καιρό αν και σε πολλές περιπτώσεις αυτή η αναστάτωση είναι αρκετά ευχάριστη ακόμα και αν σας κουράζει. Οι μέρες αυτές φέρνουν συναισθηματικές χαρές και γενικά θετικές εξελίξεις στους γεννημένους 9ως 15 Μαρτίου. Τα έξοδα δεν θα λείψουν όμως δείχνετε την διάθεση να ξοδέψετε προκειμένου είτε να περάσετε καλά είτε να βοηθήσετε κάποιον αγαπημένο.   Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από τον Σκορπιό σας χαρίζει ταξιδιάρα και ανεβασμένη διάθεση.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ας συστηθούμε με την Φράουλα! της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next Ο Γκοντάρ αποχαιρετά τη γλώσσα, του Πάνου Λιάκου