Αστρολογικές προβλέψεις|24 ως 30 Αυγούστου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 24 ως 30 Αυγούστου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη να δώσετε μεγάλη προσοχή τις επόμενες 30 μέρες σε επαγγελματικές σας υποθέσεις και να προγραμματιστείτε κατάλληλα ώστε να ξεκινήσει ο Σεπτέμβρης χωρίς πολλές εκκρεμότητες. Ο Ερμής βοηθά από τον Ζυγό και θα καταφέρει να επαναφέρει τον αρμονικό διάλογο και την ουσιαστική συνεννόηση  σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Τυχεροί σε συναισθηματικά θέματα τις μέρες αυτές οι 5,6,7 Απριλίου που σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε και κάποιες επιστροφές ατόμων στην ζωή σας.  Δευτέρα και Τρίτη είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Σημαντικό για όλους είναι το πέρασμα που κάνει ο ήλιος στην Παρθένο καθώς ενεργοποιεί τον ευαίσθητο 5ο σας οίκο και σας δίνει ένα μήνα που άτομα της καρδιάς σας , δημιουργίες σας ή και παιδιά σας ( αν έχετε ) θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας και του χρόνου σας. Όμως ένας Ήλιος από εκεί μπορεί να φέρει και κάποια θετική συναισθηματική εξέλιξη στην ζωή σας. Η τύχη αγκαλιάζει τους γεννημένους 22,23,24/4ου αυτό το 7ήμερο δίνει δώρα , προτάσεις γνωριμίες και γενικά εύνοια σε πολλούς τομείς. Θετικά επαγγελματικά μηνύματα στέλνει και ο Ερμής από τον Ζυγό που περνά στα μέσα της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα φέρει αλλαγές στο σπίτι αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον οικογενειακό σας χώρο και σε κάποιες περιπτώσεις ένα νέο άτομο στον χώρο σας.  Οι μέρες δίνουν αιτίες ανάπτυξης στους γεννημένους τις αρχές του ζωδίου μαζί με τύχη σε όλα τα θέματα και ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα .. όλα αυτά με το καλημέρα του περάσματος του Ερμή στον φιλικό σας Ζυγό . Πέμπτη και Παρασκευή  δείχνουν πιο ευνοϊκές για όλους ημέρες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο ευνοεί τις μετακινήσεις σας τις επαφές – γνωριμίες  και τις συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και άλλα θέματα. Ακόμα αυτήν την εβδομάδα αν επιδιώξετε είναι εύκολο να πετύχετε μία συμφωνία. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στον Ζυγό και θα σας δώσει την δυνατότητα να μοιραστείτε με δικούς σας ανθρώπους σκέψεις σχέδια και ανησυχίες σας και σε πολλές περιπτώσεις να πάρετε και μία γνώμη που να μπορεί να αποτελεί λύση σε ένα θέμα σας. Πολύ καλό το Σ/Κ για όλους ευνοεί κάθε μετακίνηση και σας ξεκουράζει ψυχολογικά.

Λέων

Λέων

Ο Ήλιος από την Παρθένο θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και θα σας δείξει ότι μπορείτε να προσδοκάτε μία ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα. Ακόμα τις μέρες αυτές μπορείτε να πάρετε μία διαβεβαίωση, ένα νέο , μία εξέλιξη που να κάνει να φαίνετε πιο αποδοτικό το επαγγελματικό και οικονομικό σας αύριο. Οι μέρες ωστόσο σας προτείνουν ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι καλές για να πάρετε αποφάσεις καθώς θα λειτουργείτε χωρίς πίεση  Οι φίλοι θα είναι κοντά σας με διάθεση να στηρίξουν όταν και όπου χρειάζεται τις ανάγκες σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό θα δώσει πολλές συζητήσεις καθώς οι πιο πολλοί είστε μπροστά σε εξελίξεις που απαιτούν προγραμματισμό.

Παρθένος

Περνώντας ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς. Θα νοιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας την φυσική σας κατάσταση και θα σας κάνει χαρούμενους το γεγονός ότι αυτήν την εποχή θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης. Η τύχη δίνει κέρδη , προτάσεις ή και δώρα κάθε μορφής στους 25,26,27 Αυγούστου και καλές σχέσεις με τον κόσμο, νέες φιλίες κλπ. Ο Ερμής από τον Ζυγό από τα μέσα της εβδομάδας βοηθά να κάνετε σωστούς οικονομικούς προγραμματισμούς και έξυπνες κινήσεις που θα βοηθήσουν την οικονομία σας.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας βάλει σε μία περίοδο συλλογισμού και απολογισμού. Το καλοκαίρι τελειώνει και σας αναγκάζει να μπείτε σε ένα προβληματισμό σε σχέση με τον Σεπτέμβρη και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καθώς πολλοί ιδιαίτερα οι πιο νέοι δείχνετε αρκετά αποπροσανατολισμένοι.  Οι μέρες θα βάλουν διλλήματα στην ζωή σας καθώς πολλοί  πρέπει να αποδεχθούν ότι δεν μπορούν να γίνουν πράγματα χωρίς να κάνουν κάποιες αναγκαίες υποχωρήσεις. Ο Ερμής από τον χώρο σας θα σας δώσει την δύναμη να διεκδικήσετε  επαγγελματικά ένα καλύτερο αύριο ή και να βρείτε μια εναλλακτική λύση αν έχετε στριμωχτεί.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος απ την Παρθένο θα ανοίξει τον κύκλο των φίλων σας και από αυτό του το πέρασμα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σημαντικό λόγω θέσης ή γνώσης άτομο που μπορεί να βάλει πλάτη για εσάς ή να ανοίξει μία πόρτα που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε μία επαγγελματική σας φιλοδοξία. Απ το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής περνά στον Ζυγό και σας δείχνει ότι δεν πρέπει να κοινοποιείτε κανένα σας σχέδιο πριν ολοκληρωθεί, καθώς ότι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα είναι  πιο καλά, σε αυτήν την φάση, να τα μοιράζεστε μόνο με άμεσα εμπλεκόμενους και με κανέναν άλλον. Το Σ/Κ θα έχετε μία καλή εξέλιξη και γενικά κάτι που θα σας δώσει χαρά.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα βοηθήσει οικονομικά. Ένας Ήλιος στην κορυφή του χάρτη σας είναι καλό σημάδι για να κινηθείτε πιο δραστήρια και αποδοτικά και η σύνοδός του με τον Δία θα μπορούσε να φέρει σε πολλούς μία ευχάριστη αλλά και γεμάτη νέες ευθύνες αλλαγή. Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά και ο Ερμής την πορεία του στον Ζυγό βοηθώντας τις συζητήσεις δίνοντας αυξημένη κοινωνικότητα που μπορεί να σας αποφέρει και κέρδος αν κάνετε δουλειές που απευθύνονται στον κόσμο. Οι 7,8,9/12ου είναι οι πιο ευνοημένοι συναισθηματικά και γενικά τις μέρες αυτές.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες αυτές βοηθούν να νοιώσετε τα θετικά της ουσιαστικής συνύπαρξης και να είστε περισσότερο συντροφικοί ενώ το πολύ καλό για εσάς πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα δώσει καλές ειδήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες σε όλους. Οι 24,25,26/12ου έχετε να περιμένετε ένα κέρδος, μία πρόταση, ένα απόκτημα ή γενικά κάποια θετική εξέλιξη που θα σας ανεβάσει πολύ την διάθεση.  Όλοι εκμεταλλευτείτε την καλή πρόθεση που έχουν αυτόν τον καιρό οι συνεργάτες σας απέναντί σας για να κάνετε πιο ουσιαστικές και αποδοτικές τις σημαντικές επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Ερμής από την κορυφή του χάρτη σας θα βοηθήσει  επαγγελματικά σας θέματα και θα δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσουν κάποιοι που έχουν κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει κάπως καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις αλλά η σύνοδος του με τον Δία τις μέρες αυτές μπορεί να σας δώσει ένα απρόσμενο κέρδος – δώρο ή και να σας δώσει τρόπο να αυξηθούν τα έσοδά σας είτε από μία πώληση είτε από πηγή ξένη από τις μόνιμες πηγές εσόδων σας ( την εργασία σας κλπ ). Με τον Ερμή από την  Παρασκευή στον Ζυγό προσέχετε εσείς των πρώτων ημερών, καλού κακού το στόμα σας γιατί μπορεί να πείτε  λόγια που πληγώνουν και δημιουργούν εντάσεις. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς σας δείχνει ότι η ασφάλεια που ζητάτε μπορεί να έρθει μέσα από μία κοινή και όχι ατομική σας προσπάθεια και σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία του Δία και την σύνοδο που κάνει με τον Ήλιο, τις μέρες αυτές, έχετε κάθε λόγο να δείτε με καλό μάτι τις όποιες προτάσεις σας γίνουν. Την Παρασκευή περνά και ο Ερμής στον Ζυγό. Αυτή η θέση δεν είναι πολύ εύκολη καθώς σας αναγκάζει να έχετε αναγκαστικά κάποια μυστικά από δικούς σας ανθρώπους αυτό το διάστημα. Το Σ/Κ δείχνει να είναι πολύ ευχάριστο για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ο Καφές ενδέχεται να εξουδετερώνει την «ζημιά» από την μεγάλη κατανάλωση σε αλκοόλ! της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next Οι πόλεις, οι χώρες, ο κόσμος, είναι για όλους, της Χριστίνας Καλογεροπούλου