Αστρολογικές προβλέψεις|23/2ου έως 1/3ου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Αυτόν τον καιρό θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την εμφάνιση σας. Η εποχή βοηθά να κάνετε μικρές ανανεωτικές κινήσεις η και  αλλαγές στο στυλ σας που θα σας ανανεώσουν. Δευτέρα και Τρίτη θα είστε κοινωνικοί και οι μέρες απροβλημάτιστες. Η Αφροδίτη δίνει συναισθηματικά δώρα και επιβεβαίωση τις μέρες  στους Κριούς σε εσάς του  Μαρτίου  που θα έχετε καλή διάθεση και θα περάσετε όμορφες στιγμές και μπορείτε να  περιμένετε  ένα δώρο που θα σας  εκπλήξει ευχάριστα. Μόνο το Σάββατο το απόγευμα δίνει εντάσεις οικογενειακές ή άλλες  στους 3,4,5/4ου.

Ταύρος

Ταύρος

Μέχρι και την Τρίτη θα είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι. Θα έχετε και πολύ καλές συναντήσεις, προσκλήσεις, επαφές και θα περάσετε ευχάριστη καθαρή Δευτέρα.   Από την θα ασχολείστε πολύ με οικονομικά που δείχνουν να χρειάζονται ένα καλύτερο προγραμματισμό ενόψει του Μαρτίου, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα υπάρχει εκνευρισμός και  δυσκολία επικοινωνίας  με κάποιους γύρω σας η και μία αιτία που μπορεί να σας αλλάξει το πρόγραμμα. Καλές και ευχάριστες  θα είναι οι Κυριακάτικες επιλογές σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η καθαρά Δευτέρα θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει χρόνο να ηρεμήσετε από το στρες του τελευταίου διαστήματος. Από την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας ως σας επιτρέπει να κάνετε ξανά αισιόδοξα σχέδια και προγράμματα. Οι 26 Μαίου θα περάσετε μία αρκετά δύσκολη και γεμάτες πιέσεις (από συνεργασιακές ή συντροφικές απαιτήσεις ) εβδομάδα. Το Σαββάτο σας βγάζει έξοδα αν παρασυρθείτε ενώ η Κυριακή  σας θέλει κτητικούς απαιτητικούς και κουραστικούς κάποιες φορές για τους γύρω σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Την Δευτέρα θα βρεθείτε με πολύ κόσμο και πιθανά θα έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ενώνουν κοινές  αναμνήσεις. Οι μέρες ως και την Πέμπτη δείχνουν να ευνοούν τους γεννημένους από 25/6ου ως και  2 Ιουλίου σε όλα τα θέματα ενώ τους βοηθούν να κάνουν κάποια σημαντική συνάντηση αυτόν τον καιρό. Με εξαίρεση τους γεννημένους  6/7ου που θα περάσουν δύσκολα το απόγευμα του Σαββάτου και που γενικά πρέπει να είναι προσεχτικοί όλες αυτές τις μέρες  για τους πολλούς οι μέρες αυτές είναι καλές ακόμα και αν δεν έχουν να δώσουν κάτι ξεχωριστό.  Το Σ/Κ θα είστε περισσότερο ευχαριστημένη με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να βοηθά τις όποιες επιδιώξεις σας.

Λέων

Λέων

Κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις θα κατευθύνουν τα προγράμματα σας την Κ. Δευτέρα και βοηθούν στην σύσφιξη συγγενικών σχέσεων. Από την Τετάρτη όμως θα κινήστε στους δικούς σας ρυθμούς και ως την Παρασκευή έχετε πολλά να πείτε και να σχολιάσετε με φίλους. Μόνο το απόγευμα του Σαββάτου  θα δώσει ενοχλήσεις και αιτίες να πέσετε ψυχολογικά ενώ θα υπάρχει και η πιθανότητα αδιαθεσίας.  Τις μέρες αυτές η τύχη θα είναι μαζί με τους γεννημένους  7/8ου σε  όλους τους τομείς. Το Σ/Κ βοηθά να κάνετε μικρές ενδοσκοπήσεις…

Παρθένος

Οι μέρες στριμώχνουν τους γεννημένους 28/8ου με οικογενειακά ή άλλα προβλήματα που θα έχουν διάρκεια..  Για τους πολλούς όμως Η καθαρή Δευτέρα και Τρίτη είναι εξαιρετικές μέρες από πλευράς διάθεσης και η αργία εξαιρετικά αναζωογονητική. Την Πέμπτη να είστε λίγο επιφυλακτικοί  στις όποιες προτάσεις σας κάνουν και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε τρίτους να ανακατευτούν σε προσωπικά σας θέματα. Η Κυριακή δίνει καλή παρέα και ευχάριστες στιγμές σε όλους.

Ζυγός

Ευχάριστη η Καθαρή Δευτέρα για τους γεννημένους 30/9ου, 1,2/10ου που θα έχουν καλές εξελίξεις και συναισθηματικές χαρές , ενώ για τους πολλούς το ξεκίνημα της εβδομάδας σας θέλει ανικανοποίητους και δύστροπους. Από την Τετάρτη  και ως την Παρασκευή η Σελήνη από τους Διδύμους θα σας ανεβάζει την διάθεση και θα σας επιτρέπει να βλέπετε αύριο στα σχέδιά σας.  Ακόμα τις μέρες αυτές ένα ευχάριστο νέο θα έχουν οι 3,4,5,6/9ου .  Όλη η εβδομάδα μα πιο πολύ το απόγευμα του Σαββάτου είναι δύστροπα για τους 8/9ου που έχουν μπει σε μία ανατρεπτική περίοδο

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μέχρι και την Κυριακή  οι μέρες επιφυλάσσουν χαρές ευχάριστες εξελίξεις συναισθηματικές γνωριμίες αλλά και δώρα στους γεννημένους από 28/10ου ως και 2/11ου. Την Καθαρή Δευτέρα οι πιο πολλοί θα είστε σε μικρές ευχάριστες  μετακινήσεις  και φιλικούς ή συγγενικούς προορισμούς.   Από Τετάρτη η εβδομάδα δείχνει αποδοτική επαγγελματικά και οικονομικά ενώ από το βράδυ της Παρασκευής και το Σ/Κ  είναι το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους  καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα της καρδιάς σας.

Τοξότης

Ευχάριστα θα περάσετε την Καθαρά  Δευτέρα και την υπόλοιπη εβδομάδα θα είστε συνεργάσιμοι και ( βολικοί ) με τους γύρω σας. Άρης και Αφροδίτη από τον Κριό έχουν  ενεργοποιήσει άμεσα θετικά την ζωή σας και τους πιο σημαντικούς τομείς όπως αυτόν της δημιουργίας του έρωτα και της γονιμότητας και οι μέρες δείχνουν εξαιρετικές σε αυτούς τους τομείς για τους γεννημένους 25/11ου ως και 3/12ου  ενώ η τύχη θα αγκαλιάζει και τους γεννημένους  7/12ου τις μέρες αυτές.   Λίγο προσεχτικοί να είστε το απόγευμα του Σαββάτου σε σπατάλες  και αποφύγετε 6ως 10μμ ανταγωνιστικές συζητήσεις…

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ένταση  προκαλεί το πέρασμα του Άρη από τον Κριό στους οικογενειακούς χώρους των γεννημένων 25,26,27/12ου. Η Καθαρά Δευτέρα και η Τρίτη θα σας δώσουν  χρόνο να ξεκουραστείτε, όμορφες στιγμές καλή συνεννόηση με τους αγαπημένους σας και καλή διάθεση. Θετικές και αποδοτικές για τα επαγγελματικά σας Τετάρτη ως Παρασκευή  ενώ τις ίδιες μέρες θα μπορέσετε να κλείσετε μία μικρή εκκρεμότητα.  Το Σαββατοκύριακο δείχνει συντροφικό και μόνο εσείς της 5ης Ιανουαρίου θα νοιώθετε όλη την εβδομάδα αλλά πιο πολύ το απόγευμα του Σαββάτου πιέσεις από ένα πρόβλημα που συνεχώς απειλεί την ηρεμία σας αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Οικογενειακές ευχάριστες συγκεντρώσεις έχει η Καθαρά Δευτέρα οι μέρες που ακολουθούν κυρίως από την Τετάρτη που η Σελήνη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ως και την Παρασκευή θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και συνεννοήσιμους με τους γύρω σας. Για τους από 29/1ου  ως και 3/2ου οι μέρες δίνουν καλές επαγγελματικές εξελίξεις  που αυξάνουν τις προσδοκίες σας για μία οικονομική καλυτέρευση στο κοντινό μέλλον. Μόνο το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να βγει μία αιτία έντασης είτε σε θέμα υγείας είτε σε παρεξήγηση αλλά είναι περαστικό…

 

Ιχθείς

Σε μετακίνηση βρίσκει τους πιο πολλούς το ξεκίνημα της εβδομάδας και η καθαρή Δευτέρα σας φέρνει πιο κοντά με άτομα του ευρύτερου συγγενικού σας κύκλου. Οικονομικά η εβδομάδα θα πάει αρκετά καλά κυρίως για τους ελεύθερους  επαγγελματίες. Οι ιδέες δεν σας λείπουν ιδιαίτερα αν είστε το 1ο 10ήμερο γεννημένοι που θα έχετε και έμπνευση και όρεξη για νέα πράγματα.  Από το βράδυ της Παρασκευής και μετά η Σελήνη στον Καρκίνο σας φέρνει κοντά σε ότι αγαπάτε και σας δίνει  ζεστές συναισθηματικές στιγμές με συντρόφους ή τα παιδιά σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Στην ατζέντα: Ελλάδα, αντιτρομοκρατία και μικρή ολομέλεια
Next Ο φιλικός κύκλος του Γκρέκο στο Τολέδο στο Μουσείο Μπενάκη, της Χριστίνας Καλογεροπούλου