Αστρολογικές προβλέψεις|23 έως 29 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος από το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας ίσως αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα των γύρω σας ενώ παράλληλα αυξάνει τον ερωτισμό σας όπως άλλωστε κάθε άνοιξη. Οι μέρες πλανητικά είναι καλές και με μόνη εξαίρεση τους γεννημένους  5/4 που  έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα, οι πολλοί θα τα καταφέρετε καλά σε όλα  τις μέρες αυτές μα περισσότερο οι  γεννημένοι στις 2/4 που έχουν την τύχη με το μέρος τους σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Ταύρος

Δυναμικό το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής που σας θέλει έτοιμους να κάνετε κινήσεις προς μικρούς ή μεγαλύτερους στόχους σας. Το 7ημερο δίνει  χαρά και συναισθηματική επιβεβαίωση στους Ταύρους της 2ης εβδομάδας (21-28/4ου ) που μπορούν να περιμένουν θετικές γενικά εξελίξεις. Ο Ήλιος απ τον Κριό φωτίζει το μέσα σας και σας οδηγεί ώστε να ξεκινήσετε έναν υγιή απολογισμό λίγο πριν από τα γενέθλια σας.   Μπορούν να υπάρξουν και κάποιοι οικογενειακοί λόγοι – εξελίξεις που να κατευνάσουν έστω πρόσκαιρα μία  ανησυχία σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις με φίλους σε αυτή την φάση μπορούν να βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και πιθανά αφορούν μία δυσκολία  με σύντροφο ή  συνεργάτες,  ενώ για τους γεννημένους 25/5ου  τα προβλήματα δεν φαίνεται να βρίσκουν λύσεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κινηθείτε παρασκηνιακά για κάποιο λόγο ενώ γενικά αυτόν τον καιρό ακόμα και οι χαρές σας δείχνουν να είναι κρυφές αιτίες χαράς. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο αποδοτικές για όλους ημέρες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο αυτή την εβδομάδα θα φέρει σε κάποιους μετά από μια δύσκολη διαπραγμάτευση και μετά από δικές σας υποχωρήσεις μία συμφωνία που ακόμα και αν είναι μακριά από τον επιθυμητό σας στόχο δείχνει τώρα μονόδρομος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.  Άνθρωποι του φιλικού η κοινωνικού σας χώρου σας στηρίζουν και αποτελούν για εσάς πολύτιμο σύμμαχο.  Οι γεννημένοι από 17 έως 21/7  θα είστε έντονα μαχητικοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά αρκεί να φρενάρετε την ορμή του λόγου σας που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαλότητες. Οι γεννημένοι στις 7/7 έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Λέων

Λέων

Το τρίγωνο Ήλιου- Κρόνου θα επιδοτήσει τον σωστό τρόπο σκέψης σας και τις καλές σας ιδέες ώστε να επιτύχετε με κατάλληλες συζητήσεις-βιώσιμες συμφωνίες, προκειμένου να φέρετε τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε επαγγελματικά και να επιβεβαιωθείτε από τα αποτελέσματα.  Οι γεννημένοι 5/8ου  έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν, μα και οι γεννημένοι από 17 έως 21/8ου  σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα δουν ένα σχέδιο τους να υλοποιείται.

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου αυτή την εβδομάδα θα φέρει μια ανακωχή στην σχέση σας με ένα άτομο που αγαπάτε  και σαν αποτέλεσμα θα νιώσετε πιο ήρεμοι ψυχικά. Εξαιρούνται οι γεννημένοι 28/8 οι  οποίοι φαίνεται  πως θα εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον οικογενειακό μα και στον συναισθηματικό τους  χώρο. Πιο καλές είναι οι μέρες για τους 30/8ου ως και 7/9ου καθώς και  έξυπνες ιδέες θα έχετε και ευχάριστα νέα και σημαντικές συναντήσεις και κάποιοι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα αξιόλογο άτομο.

Ζυγός

Την ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με μία δύσκολη συνεργασία που είναι  απαραίτητο να διατηρήσετε παρ όλες τις αντιξοότητες τονίζει ο Ήλιος από τον Κριό και οι μέρες σας δίνουν την υπομονή και την μεθοδικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις. Το κλίμα στη δουλειά γίνεται πιο απαιτητικό και θα πρέπει να αποφεύγετε λάθη και να κερδίσετε συμπάθειες η έστω να κατευνάσετε εχθρότητες και ανταγωνισμούς… Οι γεννημένοι από 18 έως 22/ 10ου  θα έχουν μια μορφή νευρικότητας λόγω του ότι θα υπάρχουν άτομα που θα προσπαθούν με επιθετικό τρόπο να τους επιβάλλουν τη θέληση τους. Οι γεννημένοι 8/10 θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα που θα τρέξει είναι καλή για εσάς. Με το τρίγωνο  Ήλιου- Κρόνου, εδραιώνεστε επαγγελματικά σε αυτό που κάνετε , πράγμα που ικανοποιεί τη φιλόδοξη φύση σας και σταθεροποιεί τα οικονομικά σας. Συναισθηματικές χάρες και ευχάριστα μηνύματα θα πάρετε τις μέρες αυτές οι Σκορπιοί του 3ου 10ημέρου Απ την Παρασκευή η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και κάνει ότι χρειάζεται στα τέλη της εβδομάδας  για να ανεβάσετε την  ψυχολογία σας.

Τοξότης

Συναισθηματικές χάρες κάθε είδους έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα εσείς του Νοεμβρίου. Όμως και επαγγελματικά η Αφροδίτη απ τον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.  Άνθρωποι του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, στηρίζουν τις  επιλογές σας και αυτό σας δημιουργεί μεγάλη ευχαρίστηση.  Οι γεννημένοι  16-20/12 σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πάρουν ικανοποίηση από την τροπή που θα πάρουν συναισθηματικές τους υποθέσεις. Οι γεννημένοι 26/11 είναι  πιεσμένοι από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί  ενώ οι γεννημένοι στις 5/12 έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα δώσει μία ανάσα χαράς και συναισθηματικής επιβεβαίωσης ή ανακούφισης στους γεννημένους 29/12ου ως και 4/1ου  μα και μία ευκαιρία γνωριμίας στους μόνους – μόνες των ίδιων ημερ/νιών. Ο ευέλικτος λόγος σας αυτό τον καιρό μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά και να πείσετε τους απέναντί σας. Να  ξεπεράσετε εντάσεις και να διορθώσετε συνθήκες σε σχέσεις και συνεργασίες σας.  Όμως οι 14 έως 18/1ου  θα έχουν καβγάδες και εντάσεις στον χώρο του σπιτιού. Προσοχή παντού και στα πάντα οι  6/1ου .

Υδροχόος

Πλανητικά η εβδομάδα δεν έχει κόντρες και δύσκολες όψεις. Κόσμο στο σπίτι και ευχάριστη ατμόσφαιρα δημιουργεί στους χώρους σας η Αφροδίτη τις μέρες αυτές ενώ το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε τις ανοιξιάτικες αλλαγές στον χώρο σας. Προσκλήσεις μικρές ευχάριστες μετακινήσεις  και καλό κλίμα στις συνεργασίες σας χαρακτηρίζουν το διάστημα. Από την Τρίτη το απόγευμα ως και την Πέμπτη θα έχετε και χρόνο και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι αγαπάτε.

 

Ιχθείς

Σταθεροποίηση των οικονομικών εσόδων σας μα και των συμφερόντων σας από τον εργασιακό χώρο φαίνεται να φέρνει το τρίγωνο Ήλιου- Κρόνου αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος σας θα είναι όσο γλυκός και ευφάνταστος χρειάζεται ώστε να επιτύχετε οικονομικά σας συμφέροντα. Οι γεννημένοι στις 22/1 πρέπει να κουραστείτε λίγο περισσότερο τώρα αλλά η όποια προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Οι μέρες δίνουν σε εσάς του β 7ημέρου του ζωδίου ευχάριστα μηνύματα προσκλήσεις για μετακινήσεις και καλές συναντήσεις.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Χείρα βοηθείας: Οι ευρωβουλευτές τάσσονται υπέρ ενός δανείου ύψους 1,8 δις ευρώ για την Ουκρανία
Next Στην Ατζέντα: Θρησκευτική ανοχή, Ουκρανία και Εμπόριο ΕΕ-ΗΠΑ